Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „jeżeli tego nie rozumiesz to ja nie wiem. ” Za to ja wiem, że nie zrozumiałaś mojego posta wyżej. Tak więc mamy progres i wniosek, że dyskusja z Tobą jest jałowa.
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „Dziękuję za uznanie. Zawsze możesz wejść do teamu i zaproponować nowe rozwiązania na podstawie dostępnych logów. ” Nowe rozwiązania? Wszyscy wiemy jak wygląda składanie wam propozycji.
-
UniFusion
PostDałbym sobie rękę uciąć, że nie umiesz grać w warcaby, o grze w szachy nie wspominając. Napisałem kilka postów o tym, że: 1. gracze, którzy grają na klasyku powinni mieć wybór do pozostania na klasyku; w przypadku gdy chcą gdzie indziej, mają spory wybór. 2. podczas ankiety, która zresztą poszła nie po myśli folksdojczów i lobbystów jak Ty, ludzie Nekkar dali wyraz jaki mają stosunek do zmian. 3. zresztą ciekawie sobie GF postępuje; najpierw tworzy co kilka miesięcy pierdyliard uniwersów z różny…
-
UniFusion
PostKręcą lepsze pusze, bo x7.
-
UniFusion
PostCytat od FILU: „Powiem ci tak jak wygląda Nekkar dzięki takim graczom jak ty a ci co mnie znają zrozumieją że przez jeden obrazek mój mogę wypowiedzieć się za kilka zdań które bym opisał jak wygląda rozumowanie twoje i tych co minusują posty których nie rozumieją konsekwencji w przyszłości to dla wasz JANUSZE ” Dobrze, że ten obrazek wstawiłeś bo nie idzie tego bełkotu od dłuższego czasu zrozumieć. Poważnie ciężko jest pojąć, że ludzie grają na klasyku bo chcą grać na klasyku? Gdyby chcieli spee…
-
UniFusion
PostGratulacje dla tych wszystkich, co lobbowali za zwiększeniem prędkości, czy to eko czy flot. Przyczyniliście się do zagłady klasycznej konfiguracji. Kij wam wszystkim w oko, frajerskie pały
-
Abstrahując od mojego poprzedniego posta (którego zresztą przed momentem usunięto), wymieranie Ogame powodują w dużej mierze zarówno cenzura i idący za nią brak możliwości swobodnego wypowiadania się na forum zwłaszcza na temat nieudolności Teamu wobec takich puszerów (jak ten wyżej), jak i zamiatanie pod dywan przekrętów.
-
Witam. Znalezione na minutkach. Cytat od RAFUS1973: „ale jednak się nie poddam ,choć obieram inną taktykę ,flota sprzedana żeby nie kusiła i będę się inaczej bawił ” Taktyka okazała się średnia Pozdrawiam cały Sojusz Veto oraz Buddy. Pozdrowienia także dla Criona i Moherowego. youtu.be/HZ8qBioPlHE FCv1slp.jpg Dnia 23-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.081 Pancernik 49.748 _____________…
-
Klemens, lamko. Wracaj na Nekkar Gratulacje dla Agresorów.
-
Gwiaździste eSTe. Ładnie to wygląda. Gratulacje dla Was i kolejnych w duecie życzę. Veto!
-
LORD SITH [Veto] vs. krowa ~ 134.17% + zbiórka Dnia 18-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 4.179 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca krowa ________________________________________________ Duży transporter 3.727 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 4…
-
LORD SITH [Veto] vs. DziadziaRAFUS [4FuN] ~ 152.03% + zbiórka Dnia 16-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 172 Duży transporter 3.033 Lekki myśliwiec 2.589 Ciężki myśliwiec 35 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 112 Sonda szpiegowska…
-
To jest lepsze miejsce na wklejenie tego i tamtego, bo powyższe jumkowate starcie też jest takim (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) Na pozostałe 2 moony nie poleciałem, gdyż już prawie spałem. Także, do kiedyś
-
Graty Obrońcom Plan wykonany w 100%! Agresorowi odbudowy i niezadzierania z Leszkiem. Veto!
-
LORD SITH [Veto] vs. andzia [PULSAR] ~ 281.06% + zbiórka Dnia 14-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 2.345 _________________________________________ Obrońca andzia [PULSAR] ________________________________________________ Mały transporter 4.305 Duży transporter 5.271 Lekki myśliwiec 1.388 Ciężki myśliwiec 600 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.648 _________________________________________ Po bitw…
-
Witam. Totalnie zwariowany lot. Bez floty, bez dexu, wszystko organizowane na szybko. Podziękowania dla Zbyszka. Obrończyni obudowy. Pozdrawiam cały Sojusz Veto oraz Buddy. Pozdrowienia także dla Criona i Moherowego. youtu.be/TroenoOkXHo FCv1slp.jpg Dnia 09-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca andzia [PULSAR] _____________________________…