Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od kruszynka: „Jak już Wisior zauważył nie ma wymogu aby zgłaszający gracz grał na uniwersum. Niemniej jednak jego kandydatura na tą chwilę nie kwalifikuje się do konkursu ponieważ uzasadnienie jakie podał nie jest wystarczające. ” Bzdura na resorach. Zgłoszenie zawiera wszystkie osiągnięcia (prócz ST, bo to nuuuda), Dyskryminujesz mój wpis.
-
UniFusion
PostWidać germański @Art jest lepszy niż słowiański @Art. Ten pierwszy przynajmniej wspiera swoich.
-
UniFusion
PostDotarły do mnie słuchy, że sąsiedzi zza Odry, Germanie, wybronili serwer z klasyczną konfiguracją. Nie wiem na ile prawdziwa jest ta wieść, ale jest ciekawa. To by znaczyło tyle, że Germanom wolno więcej niż Słowianom.
-
UniFusion
PostCytat od Uziel: „Gorzej,jak ktoś "drukuje" mecz. ” Trafione w punkt.
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „Przy ankiecie była mowa że jeżeli zostaniecie na x1 to ankieta nie chroni Was przed zmianą speed później. Informował o tym sam Art. ” Jak sama widzisz, ankiety które wykonujecie są potrzebne jak świni siodło.
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „Za pozostaniem na x1 zagłosowało więcej niż połowa graczy na uni? Masz gdzieś wyniki? ” Nie, nie zagłosowało. Wzięło udział w ankiecie tylu graczy, ile wzięło. Ale wśród tych biorących udział większa grupa była przeciwko zmianom. Nie musisz zadawać filowatych pytań. Od kiedy liczba głosów jest dla was ważna? Przecież macie w poważaniu ile osób i za czym zagłosuje. Pokazuje to cała dyskusja o fuzji. Więc co za różnica. Cytat od ciap: „No na pewno szczególnie że mistera wybierał te…
-
UniFusion
PostWielka szkoda, że usunięto Twojego posta FILU. Pięknie ukazywał on Twe znane wielu graczom dwulicowość i hipokryzję. Kim Ty w ogóle jesteś by zakazywać cytowania siebie? Nawet przyprawiający o dreszcze wrogów tytuł "Mister Ogame" Ciebie do tego nie uprawnia. Swoją drogą wygrałeś ten konkurs nieuczciwie, wysyłając na PW wiadomości typu: zagłosuj na mnie, chcę wygrać. Wracając jednak do zakazu (hehe) cytowania Twoich wypowiedzi jaśnie oświecony "Misterze Ogame" cytować może każdy wszystko, jeśli o…
-
LORD SITH [Veto] vs. michael9k [NewSin] ~ 108.09% + zbiórka Dnia 05-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca michael9k [NewSin] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Statek kolonizacyjny 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] _________________________________________…
-
UniFusion
PostAkurat @Uziel jest spoko. Przynajmniej tak stwierdzić mogę po jego wpisach i opinii innych graczy. Za to każdego głupiego poznasz po wpisach jego.
-
UniFusion
PostArt i team są dla Nekkar jak panowie Branicki, Rzewuski i Szczęsny Potocki dla Rzplitej.
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „Team nie decyduje o takich sprawach. ” Gracze też, jak widać.
-
UniFusion
PostCytat od Crion: „Wystarczyło stworzyć uniwersum docelowe ze speedem x1 jako opcję alternatywną dla tych, którzy chcą grać bez speedów eko, czy floty. ” Nie znęcaj się nad intelektem teamu, Crion
-
UniFusion
PostCytat od hasseu1: „Kto normalny mając już jakieś konto chciałby zaczynać od nowa mając świadomość, że za jakiś czas i tak go połączą ze starymi uni? ” W sumie to nikt normalny. Zapewne team w swej wielkiej mądrości i niekończącej się wspaniałomyślności okazał łaskę i postanowił dać szansę właśnie tym, o których @szpic napisał, że są w dupie po UF.
-
UniFusion
PostW dniu wczorajszym pojawiła się ankieta dotycząca tego jaką konfigurację powinno mieć nowe uniwersum. Oczywiście nic ciekawego nie wnosi. Znowu speedy. Ciekawsze jest jednak to, że najpierw planujecie fuzję obecnych serwerów, a teraz zamierzacie otworzyć kolejny (kolejne) nowe? Widać totalny brak logiki i niemałą ignorancję.
-
LORD SITH [Veto] vs. re1000 [GAL.LWY] ~ 100.94% Dnia 03-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 3.500 Lekki myśliwiec 100.000 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca re1000 [GAL.LWY] ________________________________________________ Mały transporter 1.038 Duży transporter 832 Lekki myśliwiec 365 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 22 Okręt wojenny 1 Recykler 10 Sonda szpie…
-
LORD SITH [Veto] vs. egoton ~ 406.28% + zbiórka Dnia 02-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca egoton ________________________________________________ Duży transporter 9.343 Krążownik 1 Okręt wojenny 281 Recykler 12 Niszczyciel 56 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] _______________________________…
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „To chyba Ty nie zrozumiałeś mojego: ” Nie, bo Ty mojego!