Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
LORD SITH [Veto] vs. Satoko ~ 120.12% + zbiórka Dnia 07-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 169 _________________________________________ Obrońca Satoko ________________________________________________ Duży transporter 3.175 Recykler 29 Sonda szpiegowska 77 Satelita słoneczny 700 Lekkie działo laserowe 41.000 Ciężkie działo laserowe 2.900 Działo Gaussa 300 Wyrzutnia plazmy 230 Mała powł…
-
aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & pszczolkaMa jaja [LzB] & Bartol [Veto] vs. miazga [LUMP] ~ 40585.97%
PostCytat od kgb sputnik: „Cytat od xLORD SITHx: „Cytat od kgb sputnik: „Lord Sith jak już wspomniałeś o Rafusie to lepsze kwiatki są z jego starym kontem - > Ktoss, aleks mogła je zezłomować ale Lord Maul już się o niego rozbił ” Zasiadasz tam, że wiesz, że się rozbił? ” Nie, ale mamy kreta u Was ” A to wiem. W AiE też
-
aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & pszczolkaMa jaja [LzB] & Bartol [Veto] vs. miazga [LUMP] ~ 40585.97%
PostCytat od kgb sputnik: „Lord Sith jak już wspomniałeś o Rafusie to lepsze kwiatki są z jego starym kontem - > Ktoss, aleks mogła je zezłomować ale Lord Maul już się o niego rozbił ” Zasiadasz tam, że wiesz, że się rozbił?
-
PostCytat od kgb sputnik: „Gratulacje ekipie złomującej. Kurufir to trzeba było kupić, znając historie dostał byś na nim złoma bo ja nie znam drugiego takiego gracza co tyle razy leżał na PZ ” Rafusa nie znasz?
-
PostCytat od morloc: „Cytat od xLORD SITHx: „A Hamera to rozrabiaka nie pozamiatał przed fuzją? ” no coś Ty takie rzeczy to tylko w sieci ERa ” Ano tak
-
PostA Hamera to rozrabiaka nie pozamiatał przed fuzją?
-
LORD SITH [Veto] vs. Arti4 [BHW] ~ 325.64% Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca Arti4 [BHW] ________________________________________________ Mały transporter 1.803 Duży transporter 7.600 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Lekkie działo laserowe 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ___________…
-
LORD SITH [Veto] vs. krowa ~ 215.35% + zbiórka Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca krowa ________________________________________________ Duży transporter 5.982 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 1.111 ( -0 ) __________________…
-
LORD SITH [Veto] vs. egoton ~ 268.37% + zbiórka Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca egoton ________________________________________________ Duży transporter 5.891 Okręt wojenny 275 Recykler 5 Niszczyciel 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] _____________________…
-
Artowi liczyć nie kazano. - zajrzałem do ankiety I spojrzałem na wynik; tysiące graczy głosowało. Cyferek arabskich ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako Rzeszy brzegi; I widziałem Arta: przybiegł, fiszką skinął I jak student na sesji "daj Pan trzy" nawinął; Wylewa się z ankiety Nekkara wola Długą czarną kolumną, jako GFu niedola, Nasypana iskrami banów. Jak sępy Operatorzy czarne chorągwie na Nekkar prowadzą zastępy.
-
PostNajszybsze palce w gali! ^to o mnie. Ale koniec o mnie, bo nie ja jestem gwiazdą tego ST Gwiazdą tego RW jest Bartol, który to ma nosa do znajdowania celów będących poza jego zasięgiem. Marzy o solówce potężnej, ale zawsze musi się skończyć na ACS, albo wpatrywaniu się w RS z bańką w nosie. Nie żebym się śmiał. Raczej się solidaryzuję, bo mam tak samo Z tą różnicą, że mnie nikt nie zaprasza do ACS. I nie wyglądasz jak statysta. Lamek masz więcej od Lajta Brawo Wam. Wyszło godnie. A miazga to fak…
-
LORD SITH [Veto] vs. aldor 1 ~ 418.6% + zbiórka Dnia 03-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca aldor 1 ________________________________________________ Mały transporter 198 Duży transporter 9.995 Recykler 1 Sonda szpiegowska 634 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 98 Lekkie działo laserowe 2 ___________________________________…