Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nihilus [Veto] vs. Hom [U_P] ~ 398.77% + zbiórka Dnia 02-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Pancernik 78.715 _________________________________________ Obrońca Hom [U_P] ________________________________________________ Mały transporter 228 Duży transporter 11.001 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Działo Gaussa 300 Działo jonowe 200 Mała powłoka ochronna 1 D…
-
Dość długi post, ale jak zwykle bez konkretów. Zawiera natomiast sporo sprzecznych ze sobą informacji. Pisząc o krasomówcy nie miałem na myśli Selene. Tylko twojego funfla, tego potłuczonego ucznia Goebbelsa. Do tematu lejtowego podchodzę zgoła inaczej niż Selene. Opinia wstępnie neutralna do twojej osoby, została zweryfikowana przez twoje nędzne zagrywki w grze i na forum. I się już nie zmieni. Nie Dawiduj mi. Nie znamy się.
-
Graczu Szłeps. Jeśli chcę z kimś rozmawiać jak z człowiekiem, to to robię. Tutaj nie widzę takiej potrzeby. Ba. Nie widzę takiej możliwości. Twoje odpowiedzi są chaotyczne, nie wiadomo w czyim kierunku wypowiadane. Rozmowa jest bez sensu. Jesteś dla mnie na tej samej półce co krasomówca 68 - na najniższej. Leszek i ja o jednym, ty o drugim. I tak to się kula od blisko dwóch lat. Jak dla mnie może tak zostać. Ponadto odnoszę wrażenie, mam nadzieję mylne, że dążysz do swojego rodzaju pojednania, t…
-
Tej surki to nie chcesz od czasu bana, który wyłapałeś. Można o tym w DiD poczytać. Do reszty się nie odniosę, bo to taka średnio udana prowokacja, ale to: Cytat od schweppes65: „Gdybym był takim zerem jakie chcieliście ze mnie zrobić, nikt nie chciał by ze mną grać ” Śmiechłem. To, że gra z tobą jegomość będący na bakier z inteligencją, ortografią i prawdomównością, któremu raz po raz wtórujesz, nie oznacza, że nie jesteś zerem.
-
By zrozumieć sens posta Leszka, musiałbyś mieć to przełożone na język "sebixów i karyn". Jesteś kawał chama i prostaka, siejącego ferment o rzekomym kupnie przeze mnie konta/kont. Już kilka razy było to zdementowane. Mój ban, który został mi wręczony, po dwóch dniach został przez tego samego operatora zdjęty. Byłoby szybciej, tylko admiralicja ma w poważaniu rzeczowe podejście do tematu i sprawny kontakt z graczami. Lepiej modka zawołaj. Zacznij czyszczenie tematu, bo zaraz zaczniesz dostawać sł…
-
Cytat od schweppes65: „Cytat od ZDOBYWCA1: „@Mafia Wietnamska - mógłbyś chociaż raz ustosunkować się do tych bredni i bezpodstawnych oskarżeń wyssanych z palca - znasz gracza Cesiu.. ” Lechu, jak to mówią? Karma wraca?Oczekujesz szacunku/szczerości to najpierw sam ja okaż.. ” Nikt od nikogo szacunku i szczerości nie oczekuje, a zwłaszcza od was. Śmiesznie ponadto brzmi wezwanie do okazywania szacunku i szczerości przez gracza, który takie wartości zna tylko ze słownika nie mając okazji nigdy ich…
-
Nihilus [Veto] vs. Laska [SHEN] ~ 209.77% + zbiórka Dnia 25-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 22.222 _________________________________________ Obrońca Laska [SHEN] ________________________________________________ Mały transporter 413 Duży transporter 1.441 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 11 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 10 Sonda szpiegowska 44.440 Satelita słoneczny 1.182 Wyrzutnia rak…