Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Leszko. Z tym progiem to wiesz. Lepiej niech nie podnoszą, bo mnie tutaj nigdy ale to nigdy już nie będzie! 500% jest git Komuszka kasai atakuje! Za cytowanie klasyka banuje... KC musi być dumny ze swojej komuszki.
-
Przyjemne dla oka Tarcia, zwłaszcza to pierwsze. Flota ciągle rośnie, tylko na jaką okoliczność teraz? Przetapiaj Leszku, bo trochę tego jest. EGZ!
-
youtu.be/e25XYCtCKQU O tak urwało Graty wielkie! Procent niewąski, zysk też zacny. Nic robić nie trzeba było, a wiele flot 7 oczek w górę poszło Obrońcom SZO.
-
ZDOBYWCA [Veto] vs. Slavus11 [DoX] ~ 4242.24% and ZDOBYWCA [Veto] vs. Slavus11 [DoX] ~ 1022.45%
PostZysk kosmiczny. Pięknie Leszku! Ale będziesz mieć przyrost! Równie kosmiczny co ten. No wiesz Tylko, że Ty latasz Veto!
-
Cytat od FILU: „zapytam się tylko raz ! to w końcu wystawił ci ta flotę sojusznik Wstyd!!!! by tacy jak lord sietowy grali i pushowali się Chociaż jak na flotę którą kupiłeś to zdobyty procent i zysk powala buhahahah - amatorszczyzna jak kupujesz ustawki to wydaj w końcu więcej kasy na lepszy % i zysk buahaha a sorry zapomniałem że kupując konto KUBUS aka nihilus spłukałeś się z kasy ” Aleś ty głupi. Jak wspominałem, tę propagandę łykają tylko misie z 68, a więc gracze o bardzo małym jak ich prz…
-
Cytat od FILU: „co to jest ? ledwo ST +zbiórka ???? to teraz już nawet trzeba się podniecać e ie złom zebrało buhahahah . Tak to bywa jak się lord pushuje to zbiorki nie piszę bo jak i po co jak pewne ze zbierze ale jak nagle coś się trafi z bfs na bunkrze po gdzie inacej by taki noskill poleciał na moona buahaha . Trafia sie raz na 100ST jakieś 'Czyste" starcie i uda się zebrać złom to trzeba się tym pochwalić na uni -żenada ” Napisał gość, co skupuje konta i wali jedne z najlepszych przyrostów…
-
I kolejny! Nihilus [Veto] vs. Kimo [KGH] ~ 311.24% + zbiórka Dnia 26-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca Kimo [KGH] ________________________________________________ Duży transporter 8.643 Statek kolonizacyjny 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Pan…
-
Gratulacje! Ładnie siadło. Jeszcze przydałoby się go zapakować na 68, i bajka.
-
Cytat od FILU: „Jak Ruda podniesie progi tutaj chociaż konfiguracja i praktycznie pkt nie odbiegają od u68 to widzę ja pierwszy lord sith będzie tu płakał bo już nie będzie mógł latać po satkach i się tym chwalić bo wcześniej 100% było łatwo zrobić zwłaszcza że połowę %%% było z jego floty ” Buehehehehehehehehehe Nihilus [Veto] vs. Kimo [KGH] ~ 359.01% + zbiórka Dnia 22-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nihilus [Veto] _______________________________________________…