Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 255.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czasem sobie zejdę na tej pustyni i coś trafię, bezczelnie u Markusa w układzie. Pozdrowienia dla Winter oraz NPF z Quantum [url]https://www.youtube.com/watch?v=5r2fQ96HVOQ[/url] Dnia 01-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 99.920 _________________________________________ Obrońca doniu [NoM] ________________________________________________ Mały transporter 53.738 Duży transporter 50.000 Lekki …
-
Cytat od .Smyk.: „Cytat od Koalka: „No graty akcji!!! Tylko cały czas mnie zastanawia i nie daje mi spokoju jak to jest że ja widze do samego końca jak lecą na mnie Lm-y z małą ilością pancków. A w starciu już Lm-y zmieniają się też w pancki... ” Cytat od kokon1: „Koala szybkiej odbudowy. No no lm latające i znikające. Na dodatek posiadające zdolność transformacji. Może wprowadzono funkcję TRANSFORMERS ? Starcie na miarę Majsa. ” Powiem Wam, że naprawdę jestem zdziwiony, że mając taki staż w grz…
-
Takie małe, ale ponoć ten Pan chętnie widziany na pzcie Pozdrowienia dla wszystkich co chcą. Do następnego youtube.com/watch?v=lj9FVlEtknU Dnia 12-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Kamil [G_G] ________________________________________________ Mały transporter 13.308 Duży transporter 11.339 Krążownik 3.000 Statek kolonizacyjny 3 Recykler…
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
Brzoza - - Starcia Libra
PostW związku z tym iż Yoss ma bana na forum wrzucam za niego Na początek chciał bym przeprosić, ze piszę od Brzozy, no ale mam bana za wulgi na forum. Niesłusznego zresztą. Jako, że pył bitewny juz opadł to napiszę jak to wyglądało z mojej perspektywy bo jak czytam ludzi co to nie widzieli tej akcji i jeszcze mi piszą o braku doświadczenia i obsrania zbroi to mnie to wydaje mi się to bardzo zabawne. Znaczy było by zabawne gdyby nie bylo takie smutne. Grałem na Tesham Mutna czyli koncie, które wysył…
-
Witam po dość długiej przerwie, czasem i mnie się coś trafi tak jak dzisiaj. Pozdrowienia dla Winter i BP z Libry, oraz reszty koalicji oraz dla całego NPF z Quantum Jeszcze nutka do tego youtube.com/watch?v=A_FjFaCE2Jk Dnia 09-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Bocian [DEATH] ______________________________________…