Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 255.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Z cyklu dobicie leżącego. Przedstawiam kunszt sztuki wojennej. Pozdrowienia dla Winter i NPF z Quantum youtube.com/watch?v=VWG4-4Y6Z60&ab_channel=acdcVEVO Dnia 24-11-2020 12:18:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PalownikSmolenski [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca sorai ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 88 Krążownik 1.341 Pancernik 14.400 …
-
Cytat od ackra: „Cytat od I am back: „Chcesz powiedziec, ze widzial zwozke na falandze ale ekspy juz nie zauwazyl? ” Zapaliła mu się inna kolonia której nie miał na fali. Napisał wyraźnie że na tej na którą leciał była cisza.Btw. Gdybym miał czas na myślenie to nie zebrałby PZta z 6,5k OW bo bym surkę zagospodarował na recki, wysłał na moona i zebrał złom sekundę po wlocie. Zresztą to nie była żadna zwózka tylko odesłanie sury na planetę z większą obroną i większymi magazynami. Moich zwózek nikr…
-
PalownikSmolenski [WINTER] vs. asica [LEG-XX] ~ 24264.56% ; PalownikSmolenski [WINTER] vs. waskies [NoM] ~ 11823.29%
Brzoza - - Starcia Libra
PostCytat od El Baaboollo: „Cytat od Ruda: „Ja wgl mam takie pytanie, kto ma zeszyt z passami do multi? Bo widzę Panowie że sobie nie radzicie i znów wtopa. Graty starcia... @Starrk rozmówimy się potem. ” IMG-20201105-152119.jpg Wybacz znalazłem tylko ostatnią stronę ” Mistrzostwo świata. Prawie się popłakałem . Dobrze ze jeszcze ktoś ma poczucie humoru w tej smutnej grze
-
PalownikSmolenski [WINTER] vs. asica [LEG-XX] ~ 24264.56% ; PalownikSmolenski [WINTER] vs. waskies [NoM] ~ 11823.29%
Brzoza - - Starcia Libra
PostCytat od Ruda: „Ja wgl mam takie pytanie, kto ma zeszyt z passami do multi? Bo widzę Panowie że sobie nie radzicie i znów wtopa. Graty starcia... @Starrk rozmówimy się potem. ” Bo generalnie to dzisiaj nie była moja kolej, ale widziałem że się tam paru chętnych świeci więc poleciałem. Też jestem ciekaw gdzie ten zeszyt, bo na ostatniej stronie byla wpisana kolejka do złomowania
-
Brzoza - - Starcia Libra
PostCoś zysku jest, obrońcy odbudowy pomimo rzucanych oskarżeń w moją stronę. Polecam sprawdzanie wiadomości. eafd4140dd32.jpg Pozdrowienia dla Winter i NPF z Quantum. youtube.com/watch?v=vMU804-bjQA&ab_channel=JudasPriestVEVO Dnia 05-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PalownikSmolenski [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca asica [LEG-XX] ____________________________________________…
-
Kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] vs. Charlie [Requiem] ~ 348346.28% PB SOLO + cycki :)
Brzoza - - Starcia Libra
PostNajpierw androg teraz Charlie, pogniewamy się Kefirku. Graty PB, Charlie się odbuduje ma wprawę. Panowie weekend się jeszcze nie skończył
-
AmstelL [WINTER] & SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. Kamil ~ 82 877.52%
Brzoza - - Starcia Libra
PostCienisto-ostry wypatrzył cel zza mgły. Ładnie ubite zysk jest po podziale będzie na kurczaki z KFC. Obrońcy odbudowy, a jak chcecie się przepychać postami to załóżcie sobie kanał na discord