Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-255 z 255.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nawet takiej lamie jak ja czasem się coś trafi, podziękowania dla ciamajdka za cynk i pożyczkę rekinów. Pozdrowienia dla Winter, NPF z Q oraz dla Grucora Dnia 06-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BrzozA [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 8.965 Okręt wojenny 2.677 Pancernik 3.966 _________________________________________ Obrońca darkil4 [KUMACI] ________________________________________________ Mały transporter 4.511 Duży transporter …
-
ciamajdek [WINTER] & Method [WINTER] vs. Polepiony [MRUCZKI] - 22860.33%
Brzoza - - Starcia Libra
PostDzięki za pozdrowienia, starcie soczyste, tylko po deuter to będziesz miał zaraz kolejkę ze Starkiem na czele
-
Ruda [WINTER] & Method [WINTER] & Ala ad-Din Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] vs. Vanp [N-S] 14985.1%
Brzoza - - Starcia Libra
PostRuda , faktycznie tak wyglądasz...graty starcia policzenia
-
Cytat od edes: „ Graty ubicia tego pseudo flociarza co tylko o bunkry umie sie rozbijać i rośnij tam bo jakaś opozycja musi być na tym unii” Obraziłem Ciebie w którymś z moich postów...nie sądzę, dlatego raczej ( tu chciałem wpisać co nie co , ale nie będę się zniżał do Twojego poziomu ) nie wypowiadaj się na mój temat. A o bunkry też trzeba się umieć rozbijać, zresztą po to one są.
-
Od siebie pogratuluję starcia bo parcie do końca było...ale, chyba nie do końca policzyłeś gsy bo inaczej wysłane recki zebrały by cały pezet a tak to u mnie jest jest bardzo dużo. poniżej mój raport z moimi zbiórkami. A sojusz przepraszam za wtopę, czasem się zdarza Dnia 27-12-2015 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor iAmLegend ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.367.699 Krążownik 199.044 Okręt wojenny 182.675 Pancernik 144.049 Sonda szpiegowsk…
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
Brzoza - - Hall of Fame
PostPiękne starcie gratulacje dla ekipy podstawiającej się pomimo różnych tagów. Obrońcy życzę odbudowy jeśli będzie mu się chciało.
-
TOP 1 ACS souris i FUGAZI i YoRGuS [-BC-] vs BrzozA [SHEN] - 5499,62% ++WAR++ i .... Prima aprilis
Brzoza - - Hall of Fame
Post...od czego tu zacząć... Na początek ogromne gratulacje dla Panów z -BC- zgrania i pomysłu...chociaż jeden mój błąd i akurat wykorzystany przez Was, ale na tym te cyferki polegają... ...nawet nie wiedziałem że taki spory procent ze mnie będzie... Od samego początku sobie mówiłem że robię tutaj tylko flotę i będę grał do czasu aż dostanę złoma...tak tez czynię...konto dostałem ale flotę i rozkład planet to moja działka więc nie można mi zarzucić że zmarnowałem czyiś dorobek...dobra koniec smutów …