Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 255.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Teraz mogę napisać, czas jest, niestety rano go zabrakło. Gratuluję wyczucia i trafienia mojej skromnej flotki. Ładnie wyszło, złomik zostawiłem bo twierdzę że powinien zebrać ten kto wygrał starcie. Na spokojnie się odbuduję więc ten haczyk możecie ściągnąć. Do wszystkich krzykaczy i innych przygłupów w szczególności takiego jednego, który potrafi tylko szczekać a przy tak niewielkich flotkach non stop uciekają na urlop - puknijcie się w głowę dość mocno...
-
I Shot The Sheriff [M L] vs. Salem X [STVRN] 5641.43% TAAAAKI ZYSK + I Shot The Sheriff [M L] vs. ultimate 861.86%
Brzoza - - Starcia Spica
PostMeth cały miesiąc pracował to i kasę na konto miał. Ładny farming wyszedł. Przetapiaj i idź na urlop bo psujesz ludziom zabawę.
-
Głupi tez może mieć czasem szczęście Pozdrowienia dla ML, Winterów z Libry oraz NPF z Quantum A zapomniałbym szczególne pozdrowienia dla pl1 co nie pozwala małym brzóskom rosnąć. youtube.com/watch?v=tJ_iKyiFfU4 Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza [M L] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Lekki myśliwiec 30.000 Sonda szpiegowska 12 _________________________________________ Obrońca Remenedes _____________________________…
-
Witam wszystkich serdecznie, czasem nawet taki lamus jak ja coś trafi. Pan chciał oddać to oddał. Pozdrowienia dla ML, Winter z Libry oraz NPF z Quantum. Podziękowania dla Yossa za wypatrzenie flotki. Dnia 23-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza [M L] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Okręt wojenny 16.308 Pancernik 5.235 Krążownik 1 _________________________________________ Obrońca OddamPW _________________________________…
-
Maryś zyskiem na Janciu rozj...łeś system. Gratulacje wyczucia.
-
ACS: ツ pl1 [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] & nowy na dzielni vs. Staruch [M L] 34239.71% ツ
Brzoza - - Starcia Spica
PostCytat od GiovanniDziadzia: „Cytuję : "jak dla mnie pusz, ale jeśli się mylę to z całego serca przepraszam!" Pozdrawiam ” A ja słyszałem że eol sprzedał to konto
-
ACS: ツ pl1 [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] & nowy na dzielni vs. Staruch [M L] 34239.71% ツ
Brzoza - - Starcia Spica
PostWypada pogratulować ładnie zorganizowane, lecieliście do końca, zabrakło nam dwóch flot do udanej obrony. Jeszcze raz gratulacje atakującym a eol'owi odbudowy.
-
Sky Is Over [WINTER] & kefi666 [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. Ratownik [G M] ~ 58402.23%
Brzoza - - Starcia Libra
PostAż się wpiszę, bardzo ładne starcie Wam wyszło. Dzięki za pozdrowienia. Ratownik świetna nutka, życzę powodzenia w realu, chociaż eko to sobie można tutaj na spokojnie klepać wystarczy parę minut dziennie.
-
AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & Mienso [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Ala ad-Din Starrk [WINTER] vs. AUDIw12 [G M] ~ 21806.4%
Brzoza - - Starcia Libra
PostWidzę że niemiecka myśl technologiczna nie oparła się zmiennym warunkom pogodowym, ładne starcie. Dzięki za cynk co bym farming wysłał tez mi się dzięki Wam coś skapnęło.