Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Xxxx: „Odliczyć paliwo więc trochę słabo z tym Twoim plusem, grunt że było parcie na hat-tricka ” Zapominasz chyba że tu chodzi głównie o zabawę :)) Gratki Itsari ładna skuteczność
-
Cel od dłuższego czasu na obserwowanym, lot z emocjami bo jakieś aktywki się pojawiały. Jak mówił obrońca, szef mu przeszkadzał w grze Pozdrowienia dla ZZSS i buddy Dnia 07-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Pancernik 13.647 Okręt wojenny 11.915 Pathfinder 5.062 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca tchoriankejn [FENIKS] ________________________________________________ Mał…
-
CHANCE BOUDREAUX vs. Amadi & Cosiek & Black Horse & 106 & Vice Gemini [ZZSS] ~ 63622.22% - TOP1 ACS
PostCytat od cokolwiek: „Cytat od Clarence Strickland: „Motabe śmieszny pusher nie kupił konta i nie wyszło. Niedobrze, coraz mniej kont na push do kupienia. Polecam "Oddam szybko", wystarczy zapłacić. ” W top26 - 5 kont do oddania (a pewnie i więcej) - każde z solidną flotą. Mało? o tak, a pasi było minimum 15 ale tam lepiej płacili. Co do starcia - wielkie gratki. Większość starć to proste loty na śpiocha - a tutaj coś lepszego technicznie. Atakujący podobno się spodziewał (małego moona widział) -…
-
CHANCE BOUDREAUX vs. Amadi & Cosiek & Black Horse & 106 & Vice Gemini [ZZSS] ~ 63622.22% - TOP1 ACS
PostJako założyciela rozpiera mnie duma że tacy ludzie są na pokładzie Cudowna pełna emocji akcja, pełna wielu smaczków i ogromnej precyzji działań Rozpływam się na tym i nie mogę przestać! Panowie gratulacje Atakujący oczywiście klasa, odbudowa trwa więc życzyć już nie ma co Pozdrawiam
-
Witam, historia starcia dość tradycyjna, obrońca nie przypilnował to znaleźli się chętni Jako że latam wolniej inicjowałem atak, ale nie byłoby tego starcia bez Cośka, za co i tutaj mu jeszcze raz dziękuję. Słowo od niego: Cytat od Cosiek: „Pozdrowienia dla całego sojuszu ZZSS jak również dla znajomych z OGA na Pasiphae od XXX w szczególności dla @Travis Joint i reszty chłopaków. ” Obrońcy oczywiście odbudowy, choć widzę że (u) się pojawiło, coś tam złomu podebrał więc na waciki wystarczy Pozdra…
-
Jeszcze raz gratulacje! Obrońcy odbudowy
-
Lot bez dłuższej historii, stało i nie stoi Pozdrawiam sojusz Dnia 11-09-2020 00:18:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.053 Ciężki myśliwiec 7.205 Krążownik 2.261 Okręt wojenny 1.150 Pancernik 1.169 Bombowiec 725 Niszczyciel 388 Reaper 515 Pathfinder 3.244 Mały transporter 21.502 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Marshal Veil _______________________________________…
-
tatomija [LSZ] vs. wuju84 [ZZSS] ~ 5349.11% + tatomija [LSZ] vs. mareczekz20 [SITH] ~ 2074.33%
wuju84 - - Starcia Leda
PostGratki tatomija DT sobie fruwały na szczęście już na pusto Jak latały pełne to jakoś ich bardziej pilnowałem, miały iść do handlarza złomu no ale sam po nie przyszedł Odbudowa? Nie no będzie
-
Znowu po prawej stronie w ST ale tym razem jako obrońca Gdzieś mi wcięło raporty zbiórek ale jeszcze coś tam było tego więcej złomu Dnia 22-06-2020 11:06:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ACAB23 [GPZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 751 Pancernik 2.368 Pathfinder 300 _________________________________________ Obrońca wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Mały transporter 2.827 Duży transporter 1.265 Lekki myśliwiec 4.643 Cię…
-
Jeszcze raz gratki za czujność Wszystkie moony stały sobie tak od 11.30 jak już pisałem w pw i w drugim ST sam siebie zaskoczyłem tym razem :))) spadek 4 miejsca myślę że jestem w stanie odrobić na szczęście to moje konto jest hybrydą eko i mojego lenistwa także strata bojowej części chyba mniej dotkliwa niż strata moich ukochanych DT