Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Łowca "oddam"
wuju84 - - DiD Rosalind
PostAha ok, to dobrze że rozwiałeś moje wątpliwości, myślałem przez chwilę że się znowu pan pieniążek pushuje.. Oh wait. On tylko za pieniądze powiększa sobie e-penisa
-
Łowca "oddam"
wuju84 - - DiD Rosalind
PostCytat od Kosti90: „@smitty1 Ja tylko tu dodam to że juz całym sojem zgłosilismy ticket na tego typa bo perfidnie sie spushował na 5kkk pkt tydzien temu a support (pozdrawiam środkowym palcem) gówno mi odspisał. na 2 ticket o ponagleniu odpisali mi że nie muszą mi dawać odpowiedzi i informacji na temat 2 gracza. także od tak oto przyznali sie ze w ogame rządzi hajs i push. proponuje wszystkim sobie pozakładać po kilka kont i jechać na pałe do góry w topke tak jak top1 dodam tylko że nasz top1 moz…
-
Pozdrowienia dla ZZSS Dnia 01-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Pancernik 57.975 Okręt wojenny 14.011 Pathfinder 7.586 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Pandemia ________________________________________________ Mały transporter 10.567 Duży transporter 4.922 Lekki myśliwiec 34.465 Ciężki myśliwiec 2.266 Krążownik 16.812 Okręt wojenny 6.459 Statek kolonizacyjny 1 Recykl…
-
pieniążek już nerwowo zaczyna szukać konta do kupienia graty
-
To ja dziękuje Starcie jest rezultatem Twojego zaangażowania zatem jeszcze raz gratulacje, obrońcy odbudowy
-
Nie wyciągnął wniosków z dnia poprzedniego gratulacje
-
No fajne fajne Gratuluję i przesuwam wyżej ten topic
-
Czystych starć ciąg dalszy.. Z pozdrowieniami dla ZZSS i buddy Obrońca nie pilnował to pozwoliłem sobie przypilnować Dnia 14-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Pancernik 32.168 _________________________________________ Obrońca Foreigner4 [Strazaki] ________________________________________________ Mały transporter 1.350 Duży transporter 9.421 Lekki myśliwiec 615 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 3.363 Okręt w…
-
no wydojony do cna gratki
-
Odmieniamy forum, wstawiamy uczciwe starcia!! Stało i nie stoi. Pozdro dla ZZSS Dnia 12-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Pancernik 18.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wanheda [ZMSKA] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 1.511 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 300 Okręt wojenny 2.601 Recykler 805 Sond…
-
mateuszgg [JELENIE] vs Peblos [TRD] - 20 998% | mateuszgg [JELENIE] vs LovemeBoobs [WaR] - 27 983%
Postpan pieniążek ma swoich naśladowców!
-
Taa a świstak siedzi i zawija .... nagle typa oćmiło i rozbił niechcący 70 krów które stały na przeszkodzie Wydaje mi sie że możecie przybić sobie piątkę z naszym pro top1 ww
-
Stało i nie stoi Pozdrowienia dla ZZSS i buddy Dnia 09-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Pancernik 15.001 _________________________________________ Obrońca Warlockbeback ________________________________________________ Mały transporter 8.827 Duży transporter 9.234 Lekki myśliwiec 11.460 Ciężki myśliwiec 2.104 Krążownik 1.036 Okręt wojenny 253 Recykler 1.557 Sonda szpiegowska 20.605 Bombowiec 7 Pancernik…