Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Art: „Zapytam, czy po zakończeniu procesu i ocenie rozłożenia planet jeśli jakaś galaktyka (z tych ostatnich zapewne) byłaby całkowicie pusta, czy można będzie się jej pozbyć. Dam znać. Zwykle ilość jest obliczana matematycznie na podstawie ilości planet w exodusach i zapełnieniu celu. ” Z tego co patrzylem to najwiekszy problem powstal prawdopodobnie wlasnie przez uni Draco. Ani Libra ani Wasat nie jest tak zasiedlone jak Draco, ktore ma az ponad 2k nieaktywnych wiec ja bym tutaj szuka…

• @Art na Draco jest 116 zbanowanych. Pominac wiec tych, ktorych konta sa na wiecznych banach a idlaki zostawic powiedzmy od top 1200-1300 w gore bo na tych z nizszym top i tak nie ma co farmic i tylko miejsca zawalaja. Moze wtedy by sie okazalo, ze nie potrzeba az 13 galaktyk, zeby wszystko "upchnac" na jednej uni??

• Cytat od ackra: „Oficjalne stanowisko będzie takie że dublujace sie konta beda prznoszone na koncu i to się nie zmieni bo nie a na to czasu żeby zmienić Po co Ci potrzebne multi skoro za to są bany? ” Z tego co wiadomo to nie jestes ani artem ani smoki wiec daruj sobie te komentarze, zeby Ci sie glupio nie zrobilo kiedy okaze sie, ze mijasz sie z prawda gadasz jakbys znal sytuacje od podszewki a nie wiesz jakie rozmowy tocza sie za Twoimi plecami.

• Cytat od ackra: „A Ty już się lepiej nie udzielaj bo mało wiesz o poprzednich UF skoro tak piszesz. ” Oczywiscie bo nie gralem na wielu uniach tylko gram na jednym i jedynym uni wiec co ja tam wiem jestem noob

• Cytat od ackra: „Zawsze wiedziałem kiedy się pozbyć i nigdy nie miałem takich dylematów jak powyżej. mimo ze biore udzial juz trzeci raz w UF gdzie moje uni nie jest docelowym. Wiec oszczędź sobie tych uszczypliwości ” Ktos juz mnie uprzedzil wiec masz odpowiedz w poscie wyzej

• Cytat od ackra: „Tylko i wylacznie z wlasnej winy. Zalozyliscie konta na kilku uniach to teraz macie. ” Napisal ktos kto gral na wielu uniach Meczycie ten temat i meczycie nie znudzilo sie jeszcze?

• Cytat od Maximus: „Złypodział floty tu się zgodzę nie miałem czasu, dla mnie jest ważniejsze życie wrealu ” Jakos ja z tym nie mam problemu, nie mam czasu i real wazniejszy to fs lub urlop i bez glupich tlumaczen przyznaj sie, zes lama i tyle

• Tak czulem, ze kiedys padnie bo poza miniST nie bylo go stac na nic wiekszego graty akcji a obroncy odbudowy by po UF bylo za kim ganiac

• Cytat od RY&K@: „Temat dosadnie podkreśla sytuacje na uni. Nawet ten temat jest martwy. ” Probowalem rozruszac temat to wyszlo, ze stawiam na chemika lepiej nic sie nie udzielac i na jedno wyjdzie

• Cytat od Yossar: „To akurat nie jest dobry pomysl. Mi zdazały sie mniej wiecej 8 miesięczne afki od ogame a teraz gram. Pewnie jest sporo osob co do ogame wraca a forum czyta wtedy kiedy gra i nie ma pojecia o fuzji. ” Niby racja ale jak kogos juz nie ma rok czy dwa lata na koncie to juz raczej nie wroci a jest to przeciez do sprawdzenia czy ktos sie loguje przynajmniej raz na rok.

• Zapytalem o chemika bo pod jego ST jest komu sie wpisywac ale zaproponowac jego osobe jako najlepszego gracza na Draco to jakos chetnych brak

• Cytat od ackra: „Bo jeszcze nie czas na głosowanie, ale własnie zgłosiłeś go do konkursu, bo jak mniemam taki był cel Twojego postu. ” Po 1. Zgadzam sie z tym co napisal ktos wyzej o Fisher-ku, chociaz bardzo slabo go znam. Po 2. Wyrazilem tylko swoje zdanie by jakos rozruszac temat przeczytaj to co @Ruda napisala a nie znowu szukasz zwady ze mna

• Mialem sie nie udzielac ale... Dlaczego nikt na @los chemikos jeszcze nie oddal swojego glosu? Farmi ostro co widac na tej stronie: mmorpg-stat.eu/base.php?langue_pays=4 wrzuca ST na forum jedno za drugim w krotkich odstepach czasowych i gdzie Ci jego sprzymierzency co go chwala pod niemal kazdym ST?

• @ciap sam zapomnialem jakiego mialem mejla do konta na forum okazalo sie, ze mejl inny niz ten co do konta w ogame a calkiem o tym zapomnialem

• Cytat od john malkowitz007: „Czyli sprowadza sie to do tego ze majac na swoim kompie zapamietany email , loguje sie automatycznie , i jest OK Jezeli nie pamietam emaila na zadnym innym sprzecie sie nie zaloguje ? Czyli trzeba zapisac ( i stale miec przy sobie ) , lub zapamietac emeila !!! Super ulatwienie dla graczy ” @ciap dla przypomnienia bo nie chcesz chyba wiedziec albo serio nie wiesz gdzie jest problem.

• Stary wyjadacz

Truck driver - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Chytry Plan: „Widzę po sobie. Ponieważ mam tendencję do "gonienia" uniwersum, zaczynam z opóźnieniem, to pamiętam dobrze czasy gdy grając czystym eko i bez kombinowania z paliwem, bez większego problemu udawało mi się dobić do top 70-90. Teraz mam wrażenie, że ranking zaczyna "opór" na poziomie top 200 i trzeba by już trochę dłużej pograć eko, albo pocisnąć flotą/farmingami, żeby było wyżej. Jest większa konkurencja wśród tych, którzy zostali. Albo jest obecnie więcej kombinowania niż k…

• Cytat od Ruda: „nie uznawaj tego jako zgłoszenie do konkursu. ” Zle zrozumialem ale i tak nie skorzystam i nie zaglosuje, zeby nie bylo zaraz, ze komus sie wciskam

• @Ruda mozesz wyjasnic dlaczego sie znalazlem na tej liscie?

• Cytat od Terry: „Co wy poronujecie x1 do x6 dwie rozne gry nie majace ze soba nic wspolnego optocz szyldu GF... Ciap a gralas kiedykolwiek przez kilka lat na speedzie takim. Bo ja tak i widze jak graja gornicy i jakie maja top angazujac minimu czasu log on zwozka, klikniecie kopalni, dobry fs, log off... i sa w topce. Dolozyc do tego handel i anty i planety na 15 jestes top1 spicy.... czary mary najlepszy gracz uni hehe!!! ” Z tego co sie dowiedzialem to wg ciap problem gry eko jest wtedy kiedy …

• Cytat od ciap: „Na pewno interesuje ich jakiś gracz z jakiegoś innego serwera żeby o nim wspominać. ” To nie byla zlosliwosc ale dalem Ciebie za przyklad bo jestes znana chyba kazdemu? Kto zna top 1 Draco, Hogana? Chyba tylko ci co graja na Draco