Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od FILU: „ps: Truck driver fajnie że wpadłeś ” Chyba kiedys cos gdzies pisalem, ze szczerze pogratuluje jak john kiedys STeka wysmazy a u mnie slowo drozsze od pieniedzy

• W koncu cos wiecej niz powtarzajace sie miniST graty i obys nie spoczal na laurach...

• Cytat od Avinashi: „@litek wiesz co nie dyskutuj z @Truck driver bo on ma darmowe przenosiny to będzie bronił swego, a my co zli bo domagamy się równości wobec wszystkich. ” Wyjasnij mi prosze, co z tego, ze mam te 4 darmowe przenosiny skoro i tak nie widze sensu ich w najblizszym czasie wykorzystac? Mam planety rozlozone niemal identycznie jak mialem wiec rownie dobrze dla mnie mogloby tych przenosin nie byc. A to, ze mam flociarzy zaraz za plecami to ma mi przeszkodzic znaczaco w grze? Mialem …

• "alles gut" czy "alles klar" odpowie a i tak zrobi co swoje jak to macie za zle do Arta? Mialo byc 7 galaktyk a jest finalnie 8 i jakos o to nie placzecie tylko o glupie przenosiny. Kto chcial fuzji to teraz ma tego konsekwencje, nigdy wszystkim sie nie dogodzi, zawsze bedzie cos komus przeszkadzalo.

• @litek. jak gralem na Draco to nie przypominam sobie bym mial darmowe relokacje kiedy polaczyli nas z jakims innym uni, nawet nie pamietam teraz juz z kim. Wiec nie rozumiem dlaczego Wy tak usilnie sie tego domagacie?

• Cytat od litek.: „To raczej mnie skanują Ale co się to ma do relokacji?? ” A ja Ciebie skanowalem a nie odwrotnie musialbym Ci pokazac pewna rozmowe na priv ale nie chce nikogo osmieszac za wczesnie, jeszcze tak dobrze sie nie znamy

• Cytat od litek.: „A relokacje dostali tylko górnicy?? Nie bądź śmieszny. ” Smieszni to Wy jestescie poskanowaliscie troche a sie przeliczyliscie bo liczyliscie na soczyste farmingi a tu klops?

• Cytat od Avinashi: „Truck, a co ma flota do tego?? To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy. ” Nie znam sie za bardzo w temacie ale z tego co mi wiadomo to flociarze maja po kilka lotek i nie placza dzieki temu, ze musza placic za relokacje tylko kiedy chca to przerzucaja sobie swoje floty gdzie tylko im pasuje. A gornikowi wszystko jedno kogo bedzie mial w ukladzie. Aby tylko miec dobre rozlozen…

• Cytat od Avinashi: „@Truck driver ale ja nie mówię, że mają Wam zabrać, tylko, że powinni dostać też gracze z docelowych uni. I owszem jest podział na lepszych i gorszych, bo Wam koordy aż tak diametralnie się nie zmieniły. Inną sprawą jest fakt, że za zmianę pozycji w układzie przenosin być nie powinno, dlatego że zarówno temperatura jak i ilość pól pozostała niezmieniona. Jak była ostatniua fuzja, każdy dostał po 3 przenosiny i było sprawiedliwe. Teraz nagle dostają wyłącznie gracze z uni exod…

• Cytat od Avinashi: „Cytat od Ruda: „@Avinashi pisano już, że nie otrzymają dodatkowych relokacji. ” owszem gracze pisali, a ja pytam @Arta, dlatego że taki podział graczy na "lepszych" i "gorszych" jest niesprawiedliwy... ” I tu sie nie zgodze z tym podzialem na "lepszych" i "gorszych". Jakos nie pamietam albo nie siedzialem tyle na forum co teraz i nie kojarze ale jak byla fuzja z Draco to czy gracze z Draco plakali, ze nie maja darmowych przenosin? I tak juz macie wiecej potencjalnych graczy d…

• Cytat od kmlody84: „Może problem ciasteczek w przeglądarce? U mnie Antigame na 2 uni śmiga, surke w locie widzę, podsumowanie też, flota też dobrze podliczona. ” Pomoglo

• Cytat od kmlody84: „Z Antigame problemów nie zauważyłem, pomijając fakt, że na nowym uni trzeba znowu 10 minut wszystko konfigurować. ” Mi konfiguracja szybciej poszla tylko bledy sa i nie jest tak jak byc powinno

• Cytat od szpic: „zgadza sie na planetach wyparowały. co do antigame to tak srednio dziala dzisiaaj. Zamiast surowców mam: * L091 * * L092 * * L093 tak samo nie ma kropek itd przy rodzielaniu milionów itd ” To samo jest i u mnie. Przy wysylce surowcow nie widac tez ile sury zapakowane we flote tylko trzeba myszka najechac na ten smieszny trojkacik jak za dawnych czasow bez AntiGame.

• Dokladnie tak jak pisalem. Zgarnalem wszystko w jedno miejsce i ukazalo sie to samo co przed fuzja mialem na Draco tylko wtyczka AntiGame tego nie ogarnia bo pewnie aktualizacja potrzebna.

• Cytat od Xadib: „Moja flota I surowce wyparowaly na uni exodus, a konto ma byc dopiero sila przeniesione za 6 dni. ” I do innych co pisali o problemach z surowcami. Nie wydaje Wam sie, ze wtyczka AntiGame potrzebuje aktualizacji i nie pokazuje wszystkich surowcow? Przynajmniej ja odnosze takie wrazenie... Jesli sie myle to jestem kilkaset milionow w plecy haha

• Cytat od kmlody84: „ ” do kasacji

• Pytanie z innej beczki, dziala juz support po tej fuzji jak nalezy, zeby ticketa wyslac? Badanie mi sie zalaczylo co juz mialem dawno zrobione i bym nie chcial sytuacji, ze wyrwe bana za wykorzystanie bledu w grze na swoja korzysc

• Cytat od ciap: „Cytat od Avinashi: „@ciap a mówiłaś, że wszystko będzie w porządku, skoro robią fuzję na wszystkich serwerach ” Cóż, czuje się niemile zaskoczona Ale pozytyw wszędzie jest błąd to może szybciej naprawią. ” @FILU chyba wygrales zaklad

• Cytat od asherl: „Przecież to jest śmiech na sali 13 gal, miało ożywić grę po fuzji a będzie jeszcze gorzej. Świetne wiadomości!!! I znowu nic się nie da zrobic? Jutro będą info ze może prędkość flot x5 albo co innego??? Kpina z graczy!! ” Brakuje tylko jeszcze zlomu z obrony

• Cytat od Arkadius: „albo koszty astro obniżcie o 10000% tak zebyśmy mogli mieć po 26 planet ” Z tym sie zgodze astro po kosztach i moze byc nawet 15 galaktyk