Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avinashi: „@litek wiesz co nie dyskutuj z @Truck driver bo on ma darmowe przenosiny to będzie bronił swego, a my co zli bo domagamy się równości wobec wszystkich. ” Wyjasnij mi prosze, co z tego, ze mam te 4 darmowe przenosiny skoro i tak nie widze sensu ich w najblizszym czasie wykorzystac? Mam planety rozlozone niemal identycznie jak mialem wiec rownie dobrze dla mnie mogloby tych przenosin nie byc. A to, ze mam flociarzy zaraz za plecami to ma mi przeszkodzic znaczaco w grze? Mialem …
-
"alles gut" czy "alles klar" odpowie a i tak zrobi co swoje jak to macie za zle do Arta? Mialo byc 7 galaktyk a jest finalnie 8 i jakos o to nie placzecie tylko o glupie przenosiny. Kto chcial fuzji to teraz ma tego konsekwencje, nigdy wszystkim sie nie dogodzi, zawsze bedzie cos komus przeszkadzalo.
-
Cytat od Avinashi: „Truck, a co ma flota do tego?? To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy. ” Nie znam sie za bardzo w temacie ale z tego co mi wiadomo to flociarze maja po kilka lotek i nie placza dzieki temu, ze musza placic za relokacje tylko kiedy chca to przerzucaja sobie swoje floty gdzie tylko im pasuje. A gornikowi wszystko jedno kogo bedzie mial w ukladzie. Aby tylko miec dobre rozlozen…
-
Cytat od Avinashi: „@Truck driver ale ja nie mówię, że mają Wam zabrać, tylko, że powinni dostać też gracze z docelowych uni. I owszem jest podział na lepszych i gorszych, bo Wam koordy aż tak diametralnie się nie zmieniły. Inną sprawą jest fakt, że za zmianę pozycji w układzie przenosin być nie powinno, dlatego że zarówno temperatura jak i ilość pól pozostała niezmieniona. Jak była ostatniua fuzja, każdy dostał po 3 przenosiny i było sprawiedliwe. Teraz nagle dostają wyłącznie gracze z uni exod…
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od Ruda: „@Avinashi pisano już, że nie otrzymają dodatkowych relokacji. ” owszem gracze pisali, a ja pytam @Arta, dlatego że taki podział graczy na "lepszych" i "gorszych" jest niesprawiedliwy... ” I tu sie nie zgodze z tym podzialem na "lepszych" i "gorszych". Jakos nie pamietam albo nie siedzialem tyle na forum co teraz i nie kojarze ale jak byla fuzja z Draco to czy gracze z Draco plakali, ze nie maja darmowych przenosin? I tak juz macie wiecej potencjalnych graczy d…
-
Cytat od szpic: „zgadza sie na planetach wyparowały. co do antigame to tak srednio dziala dzisiaaj. Zamiast surowców mam: * L091 * * L092 * * L093 tak samo nie ma kropek itd przy rodzielaniu milionów itd ” To samo jest i u mnie. Przy wysylce surowcow nie widac tez ile sury zapakowane we flote tylko trzeba myszka najechac na ten smieszny trojkacik jak za dawnych czasow bez AntiGame.
-
Cytat od Xadib: „Moja flota I surowce wyparowaly na uni exodus, a konto ma byc dopiero sila przeniesione za 6 dni. ” I do innych co pisali o problemach z surowcami. Nie wydaje Wam sie, ze wtyczka AntiGame potrzebuje aktualizacji i nie pokazuje wszystkich surowcow? Przynajmniej ja odnosze takie wrazenie... Jesli sie myle to jestem kilkaset milionow w plecy haha