Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od MartinSco: „Cytat od Truck driver: „Cytat od szturman: „Ja ich mogę uczyć ” Dwa razy juz dostali nauczke, jak padnie ktos po raz trzeci to juz bedzie to sojuszowa tradycja jak ja sie ciesze, ze dlugo w tym sojuszu nie zabawilem ” Kamil, MY również cieszymy się, że nie ma Cię razem z nami, skończyło się wywyższanie, marudzenie, co to nie TY król Ogame się znalazł przemądrzały człowieczku Mogę śmiało stwierdzić, że byłeś naszą pomyłką w sojuszu Szturman gratulacje, cóż mój błąd, taka gra …

• Cytat od szturman: „Ja ich mogę uczyć ” Dwa razy juz dostali nauczke, jak padnie ktos po raz trzeci to juz bedzie to sojuszowa tradycja jak ja sie ciesze, ze dlugo w tym sojuszu nie zabawilem

• Najlepszy jest fakt, ze chyba jeszcze nikt poza flociarzami z Draco nie strzelil Aramisa od czasu fuzji a tak sie rzucali ze skanami, latali na 10-20kk zysku ale top 1 farmy z Draco i tak nie trafil flociarz z Libry przetopu

• Cytat od MichaL: „No to Martin dostałeś nauczkę a już ostatnio miałeś problemy ” Proponuje Wam sojuszowa lekcje dobrych fs-ow ZAS tez wpadl w recki szturmana wylapany na pz ale widac, ze nie uczycie sie na bledach

• Dla Starrka zadna strata, z wydobycia postawi komary i odbierze co stracil wiec cieszcie sie udana akcja poki mozecie szybkiej odbudowy wszystkim

• Obraza gracza

Truck driver - - Zadawanie pytań

Cytat od john malkowitz007: „Jak ktos mi zagrozi ze jak spotka mnie w Realu to mnie zabije , to tez dostanie ostrzezenie , bo to pierwszy raz ? ” Sprobuj tak do kogos napisac i sie przekonasz? po co ktos ma Ciebie i innych w blad wprowadzic

• Obraza gracza

@Fenrir gdybys dostal priva gdzie ktos Ci napisze grubo i dosadnie co o Tobie mysli nie przebierajac w wyzwiskach i przeklenstwach to wtedy od razu jest ban na kilka dni. Zwykle "cioto, debilu, pajacu i inne tym podobne to nie sa ciezkie wyzwiska wiec nie podlegaja pod ban bez wczesniejszego upomnienia. Na tej samej zasadzie ktos by sie mogl poczuc obrazony gdybys Ty napisal do kogos "Ty glupku, rozum Ci odjelo?" Dla Ciebie to by bylo proste zdanie nie majace na celu obrazic odbiorce ale ktos kt…

• Obraza gracza

Za slabe na bana. Mogl dostac upomnienie/ostrzezenie i na tym koniec.

• Cytat od Majs: „Hoho oboje na mnie się szykują? masz takie info? ” Jako najlepszy gracz uni Eridanus chyba nie powienienes sie bac?

• Cytat od hlynur sigurtson: „cześć i czołem, szkoda, że nasz nowy klanowicz po złej stronie co do handlu to wystarczy się dogadać na przeliczniki konkretniejsze typu 2.7 i 1.7 to na pewno jakąś spółkę założymy, póki co to handlarzyk lepsze wypluwa permanentnie ” Po co flociarzowi dogadywac sie na taki przelicznik skoro moze sobie wziac za darmo jak widac na przykladzie tego ST zeby handlowac to sie trzeba pilnowac a nie farme z siebie robic Graty @Starrk

• Cytat od dorsz: „ja tam tylko chciałbym zauważyc że komunikacja ze strony teamu aktualnie wygląda elegancko a Boba Fett wcześniej gadał z sensem ale teraz już się czepia by się czepiać. ” Przeciez to jest standardowa zagrywka takich ludzi. Pokazal sie jaki nie jest och i ach i teraz trudno mu zmienic podejscie wiec musi sie czepiac by nie zmienic tonu rozmowy.

• @ackra moze nastepnym razem nie bedziesz mial tyle szczescia

• Cytat od ackra: „Jeśli na 10k Dtków na planecie za obroną jest 1000% to faktycznie powinny być zmienione progi ST. ” 10k dt za 500kk bunkra? Moze nie progi powinny byc zmienione tylko strategia?

• Zmiana parametrów relokacji.

Truck driver - - Gra

Cytat od zefir: „Czyli jeżeli ktoś przenosi planetę z 240 polami z pozycji 8 na np. pozycję 13, to może liczyć na to, że po przenosinach jego planeta w najlepszym razie będzie miała 172 pola. Jeżeli ktoś przeniesie planetę, która po uwzględnieniu rozbudowy teraformera oraz ewentualnych bonusowych +25 pól nadal będzie zabudowana bardziej, niż jej nowa maksymalna ilość pól, to nie będzie mógł budować kolejnych budynków, dopóki czegoś nie wyburzy, aby zejść poniżej maksymalnej ilości pól i np. nie …

• Cytat od sillsill: „GDZIE !!!!!! są w końcu ci aktywni idlerzy, czy Niemcy to naród leniwych nacji zawodowych? czy tylko Polaczków z góry ?bo na niemieckim juz włączeni są !!!! ” Na Draco byles top 4. Na librze jestes top 11. Tak Ci zal, ze spadles o te 7 oczek? Czy moze problem w tym, ze Twoje stado gesi jest na Librze nic nie warte i nie mozesz czuc sie pewnie? A juz chyba wiem na licytacjach juz nie grasz bo szkoda wydobycia

• A ostrzegalem, ze szybko padnie ale sluchac nie chcial graty i pakujcie reszte tylko nie mnie haha

• Cytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Lecialem na Mini ST , a nie na ST Z Twoich porad na pewno nie skorzystam ” A szkoda bo gdybys wiedzial jak korzystac z falangii i jak opozniac flote to pewnie bys sie nie dal zlapac na podstawke

• @Majs to przynajmniej mi humor poprawiles

• Cytat od Majs: „to dziękuje wszystkim za głosy na mnie jesteście wielcy super pozdrawiam ” Ciekawe ilu uzytkownikom forum poza mna pisales prosbe o oddanie na Ciebie glosu?

• Cytat od Bigot: „ma taki a nie inny styl gry, ” Bardziej pasuje okreslenie, ze dopiero raczkuje grajac flota a ilosc statkow nie czyni z niego takiego flociarza za jakiego chcialby byc uznawany moze i robi kariere w miniST ale do ST potrzebuje kogos do pomocy co mu podpowie co i jak...