Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Życzenia i Refleksje
Truck driver - - DiD U68
PostDwa pytania 1. @ciap to w koncu kobieta czy facet? 2. Czyli jednak to prawda, ze team moze wszystko i jest nietyklany? Reasumujac: top ciapki w koncu jest "czysty", wypracowany uczciwa gra czy zwyklym lamerskim osiagnieciem i szczyci sie tym, ze potrafi ladnie klamac by chwalic sie jakim to nie jest pro graczem?
-
Az we trzech musieliscie na to leciec? Nie no graty, 1,5kkk zysku do podzialu piechota nie chodzi
-
Zmiana parametrów relokacji.
Truck driver - - Gra
PostCytat od Avinashi: „Ja tam czekam, aż wprowadzą itemy do skracania czasu lotów ” I znowu bedzie placz typu to nie fair bo nie mialem/mialam czasu floty na fs puscic
-
Truck driver - - Gra
PostWrocilem po tygodniowym banie, przeczytalem temat dokladnie i po prostu rece opadaja. Ludzie, o co Wy macie pretensje? Byl lament po fuzji, ze nie ma gdzie kolonizowac bo wszystkie uklady i pozycje 8-12 zapchane i prosba by dac mozliwosc przenosin na pozycje 1-3 i 13-15 i kiedy dostalismy juz ta mozliwosc to nagle placz bo ktos tam cos kiedys kombinowal z kolonizowaniem, terraformerem, fuzyjna i na koniec z przenosinami? Trzeba bylo nie kombinowac jak kon pod gore tylko grac jak wiekszosc i bysc…
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „@ ProSkaner Tak byly ciekawe pomysly miedzy innymi : zwiekszenia ilosci AM za relokacje na ta pozycje Gratuluje ” Zwiekszenie ilosci AM za relokacje niewiele pomoze. Mi osobiscie bez roznicy czy wydam 200 czy 300k anty na przenosiny. Nawet jakbym mial przeniesc planete to i tak przeniose chocby za 1kk anty
-
Truck driver - - Gra
PostZamiast plakac to wyciagac karty do bankomatow, robic przelewy i tankowac anty by sie szybko przeniesc na 15-tki i miec z bani a takze w tylnej czesci ciala innych placzkow byl placz po fuzji bo uklady pozapychane i nie ma gdzie sie poprzenosic. Teraz bedzie taka mozliwosc i wraz zle. Polakowi nigdy nie dogodzisz
-
Cytat od ackra: „Dziwne, że Aramis przed dofarmami wywiózł kryche a dex zostawił, pewnie w panice wywoził i klikał jak popadnie, graty bo tym lepszy bilans dla Rudej.. Obrońcy SZO. ” Nie kazdy buduje eko tak jak Ty ja na jego miejscu bym lapal najpierw kris, potem dex a na koniec metal pamietajac by nie zostawic sury bez paliwa ale widocznie mial pewnie za malo floty albo za malo czasu wiec wcale mu sie nie dziwie w tym co zrobil. Ale najlepiej go zapytaj bo moge sie mylic przeciez Odbudowy nie …
-
Cytat od ackra: „Cytat od Truck driver: „Chronione jest 10% wydobycia wiec nie jest istotne czy magazyny sa o pojemnosci 30kk czy 300kk. ” Mogłeś przeczytać to co wkleiła @ciap zanim się pisałeś, jak najbardziej poziom magazynu ma wpływ na wielkość kryjówki ale do 10 poziomu, powyżej już się nie zmienia.Maksymalny poziom ochrony to 10 level magazynów, co oznacza że maksymalna ilość chronionych surowców to 10% dziennego wydobycia dla każdego z surowców. ” Owszem moglem ale post ciap pojawil sie w…
-
Cytat od Arkadius: „Asherowi rozwagi następnym razem odbudować pomożemy choć nie mamy tyle w tym wprawy co wintery czy bp ” Hmm 24kk przyrostu asherla i wszystko we flote no to ladny start odbudowy jak na kogos kto nie ma wprawy
-
Cytat od asherl: „oczywiscie ze mam, chcesz api ? ” Mi po co? Przeciez jestem i tak nic nie znaczacym forumowym trollem i gornikiem w grze. Pokaz wszystkim pod publike.
-
Cytat od asherl: „gyazo.com/98212f866b759c3fc8a40b26a0534f1a prosze nawet jezeli byl lag jak mowisz , dalej mialem 23 sekundy i w tym czasie 5 atakow ” W tym czasie dostales wiadomosc w grze a skoro byles na koncie i widziales co sie dzieje to zapewne masz scrreny z czasami wlotu flot atakujacych, ktore juz pewnie poszly razem z ticketami wiec moze pochwalisz sie tymi screenami? [ciach] Moderator Neferet:Prowokacja
-
Czyste to starcie czy nie to akurat malo istotne ale spakowany zostal pro elo flociarz, ktory kazdego mial za nic i tylko rzucal sie na forum a nawet takiego marnego grajka - ekowca jak ja nie potrafil skanem wylapac takze graty starcia a sojusznikom i [ciach] [ciach] [ciach] Moderator Neferet:Prowokacja, obraza i offtop
-
Cytat od Black Grucha: „@Truck driver aka psi detektyw pozostał dalej na innym poziomie sledztwa po ostatnim Mega Zlomie na Dangerze ale w końcu wjedzie i on na wlasciwe tory tej przed akcji. ” Jaki ze mnie detektyw ja sie pytam? podalem tylko te informacje, ktore kazdy wylapie kto choc troche umie sprawdzic czyjes przyrosty i tyle a skad moge znac szczegoly skoro jestem na Librze nowy po fuzji i malo kogo znam?