Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ladna ilosc mt, przydaly sie w sam raz ale znajac markusa z draco to bym sie tak bardzo nie cieszyl pushowke Wam ubil i to tez predzej czy pozniej odbierze, chyba, ze na urlopie bedzie chowane
-
Dok kosmiczny - zwiększenie %
Truck driver - - Gra
PostGram teraz na Librze. X2 flota i X7 eko, 70% zlomu na pz z floty i bez zlomu z obrony. Przyklady jakie podaje sa oparte na tych parametrach. Gram tylko na jednym koncie wiec nie mam rozeznania w poszczegolnych uniwersach a liczenie nie jest moja mocna strona. Zawsze bylem kiepski z wzorow i tym podobnych matematycznych wyliczen
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od foxopi: „Cytat od Truck driver: „Dlaczego "zniszczymy"? Po zlomie latwiej bedzie sie odbudowac i tyle. A jak ktos nie przypilnuje doku to i tak oberwie znowu jesli agresor bedzie mial zysk z dobitki zamiast negowac pomysl zauwazcie, ze jest to proste rozwiazanie nie wymagajace pomocy sojuszu ani antymaterii jak to wspomnial wczesniej @john malkowitz007. Przy duzych flotach obecny % zlomu jaki wpada do doku na odbudowe i tak daje ladnego kopa na start a podniesienie tego procenta tylko u…
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od foxopi: „No to wszystko ok, ale wracając do tematu, to zwiekszając jeszcze bardziej procent z doku, zniszczymy te gre. ” Dlaczego "zniszczymy"? Po zlomie latwiej bedzie sie odbudowac i tyle. A jak ktos nie przypilnuje doku to i tak oberwie znowu jesli agresor bedzie mial zysk z dobitki zamiast negowac pomysl zauwazcie, ze jest to proste rozwiazanie nie wymagajace pomocy sojuszu ani antymaterii jak to wspomnial wczesniej @john malkowitz007. Przy duzych flotach obecny % zlomu jaki wpada d…
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Jezeli twierdzisz ze jestem lama ,to przynajmniej polowa grajacych jest lamami i to wiekszymi niz ja Ci co maja multi i pushowki to maja skila !!! czy tak ??? ” Nie widzisz, ze sie z Toba drocze? pisz na temat a nie wylewasz swoje zale
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Nie cale Unii tylko kilku klakierow , przydupasow i wazeliniarzy ” Ale nie wyprzesz sie, zes lama
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostCytat od Gethauz: „Zgadzam się. Zamiast dyskusji temat staje się pożywką dla trolli internetowych. Proszę moderatora o zamknięcie tematu. ” Najlepiej zglos swoj wlasny post, ktorym zaczales ten temat i jako powod zgloszenia napisz "prosze o skasowanie tematu" a nastepnym razem raczej pomysl zanim podzielisz sie jakims pomyslem
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „Zrobione na duzo slabszych niz Ty ” Hahah sam takich zlomujesz przeciez a poleciales na lepszego to widac na forum jak sie to skonczylo i cale uni z Ciebie sie smialo. Pokazales wiec skilla john malkowitz 007 [ANGELS] vs. Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 4615.52% - Obrona
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostCytat od wampek: „No to już jest problem na inny temat i kwestia odpowiedniego skonstruowania regulaminu i narzędzi GO do wykrywania takich przypadków... mój pomysł rozwiązuje inną kwestie. Tą dotyczącą poczucia braku perspektyw dalszego rozwoju przez graczy niewydających pieniędzy... oni też chcą mieć o co walczyć. Wiem, że nigdy nie przyznasz mi racji, bo moje rozwiązanie automatycznie negatywnie odbije się na prestiżu twoich osiągnięć na uniwersum, ale prawdę mówiąc mało mnie to obchodzi. ” W…
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostCytat od wampek: „Ale zawsze będzie to trochę bardziej "uczciwa" grupa niż obecnie. ” Jak bardziej uczciwa? Bo ktos nie kupi antymaterii tylko kupi konto, przetopi je i ucieknie innym na tyle, ze nie bedzie mozliwe w "uczciwy" sposob dogonic? Zastanow sie dobrze zanim rzucisz jakis pomysl.
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „A jakie sa twoje umiejetnosci ??? Jak daleko siegam pamiecia tylko mnie krytykujesz i czepiasz sie moich wypowiedzi Pokaz Swoje ST lub przynajmniej Mini ST jak jestes takii dobry i mocny ” Prosze bardzo, ostatnie przed fuzja z libra i z duza slabsza flota niz Ty dysponujesz: Kamil vs. sylwester1976 [NoM] ~ 1255.65% Kamil vs. malanga [STA] - 12.441 % Kamil vs. wladca mordoru [NoM] - OBRONA - 22.856% Kamil vs. losiu - 2572%
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostCytat od wampek: „Ja widzę prostsze rozwiązanie problemu... na każdym uniwersum trzy listy rankingowe: ogólna, tych co wydali kasę na astro oraz tych co nie wydali kasy (można wprowadzić jakiś limit wydatków, np. z listy trzeciej wylatuje się jeżeli wyda się więcej niż np 50zł). W ten sposób będzie można porównywać swoje osiągi do ludzi o podobnym podejściu do gry ” Ok. To Twoj pomysl? To Ci wyjasnie co mi sie nie podoba. Chcesz oddzielic graczy, ktorzy korzystaja z antymaterii od reszty ale co …
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostKupuje regularnie anty bo mam dostawcow wiec musze przerobic dex, ktory skupuje? A nie handluje na jednych koordach tylko po calym uni i nie wszedzie mam odpowiednio duze magazyny wiec anty ucieka szybko by kupic taniej a sprzedac u handlarza po max przelicznikach i wyjsc troche na plus z kazdej wymiany. Nie pasuje mi w calym pomysle to, ze chcecie wprowadzic uni z anty ale jednoczesnie dzieki temu sprawic by szybciej takie uni bylo zamkniete niz zostanie otwarte? Skracanie czasu lotu floty albo…
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostCytat od wampek: „A kto gdzieś napisał, że grasz nieuczciwie? Jednakże nie jest tajemnicą, że wydając kasę, ma się większe "możliwości" niedostępne dla innych. Ja bym chciał wiedzieć jak wypadam na tle osób grających z takimi samymi kartami jak ja... co w tym dziwnego i złego? ” Wyjasnij jakie mam wieksze mozliwosci? Kupuje konta, zlomuje je? Tyle zysku co masz z handlu i wymieniania dexu u handlarza i biorac pod uwage koszt zakupu antymaterii ma sie nijak do tego ile mozna wycisnac z idlakow. B…
-
Nowe Uniwersa- Kompromis
Truck driver - - Gra
PostCytat od wampek: „To będziesz uwzględniony na głównej liście razem ze wszystkimi. A osoby niepłacące, które chciałyby porównać swoje umiejętności do innych osób grających bez wspomagania będą miały taką możliwość na oddzielnej liście... moim zdaniem uczciwe ” Czyli ja gram nie uczciwie bo kupuje anty by przenosic planety i wymieniac dex u handlarza?