Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od LoleXXX: „Bunkier ma wiele zastosowań, ale na pewno nie nadaje się do trzymania za nim floty i surowców! No przynajmniej nie za dużo i nie za długo Jest parę starć na forum, które to potwierdzą. Ba! Nawet ja to potwierdzę Bunkier służy po to, by jak się spóźnisz z odbiorem fsa mieć jakiś margines błędu. Normalnie na x1 flot masz jakieś 40minut (jeśli agresor jest poza układem, ale łatwo można zadbać żeby nie mieć u siebie żadnego), na wyższych prędkościach odpowiednio mniej. W przypadku…

• koszty rozwoju

Truck driver - - Gra

Cytat od Fenix22: „wartości to moje propozycje. Ale i tak trzeba coś zmienić. Dochodzi się do bariery 40-50 mld i co dalej ? Kasowanie konta dla ekowca - przecież i tak nie nazbiera kolejnego 100 mld. ” Ano cos za cos. Nie nazbiera ten kto na starcie utwierdzi sie w przekonaniu, ze to nie wykonalne

• Cytat od schweppes65: „Bo mnie nie ma za sąsiada Źle podchodzisz do tematu, pomyśl jak flociarz .. ” Powiem tak zaczniesz walic rakietami to sie kazdy odwinie a flota nie kazdy umie grac. Tylko na pilnowanie floty trzeba miec czas a tak jak w moim przypadku gdzie mam nieregularny czas pracy grac flota jest trudno i ustawic fs-y tak by na czas wszystko odbierac. Trzeba by grac ufs ale eko mocne to szkoda wydobycia. Pozostaje czekac az bedzie czas na flote i wtedy cos pomyslec

• Cytat od schweppes65: „A jak byś mi podpadł to i parę kilo rakiet w trzy dni idzie wysłać i na koniec polecieć MT po surkę ” Cytujac @Juventus rakietowanie jest dla slabych buaahahahahaha mozesz wierzyc lub nie ale nawet najlepszy bunkier nie spelni swej roli jesli zostawisz za nim za duzo sury, samej floty lub floty polaczonej z surka. Nie moge znalezc starcia z u68 dla przykladu ale wtajemniczeni beda wiedzieli jakie starcie mam na mysli. Cytat od foxopi: „Ktoś wchodzi na gre co 3 dni. Uzbiera…

• Cytat od foxopi: „Cytat od Truck driver: „Moim zdaniem jak siedzisz caly dzien i masz czas licytowac to tym bardziej masz czas polatac chocby po idlakach. Przy obecnym speed eko 100kk dziennie mozna wyciagnac w mniej niz 3h grania. Aby tylko miec duzo wolnych slotow, przynajmniej z 20. Tak wiec zamiast narzekac i marudzic na to co sie dzieje na aukcjach lepiej lapac sure, ktora tylko lezy i czeka do zgarniecia a calej reszcie pokazywac srodkowy palec od wygranych na aukcjach konto nie rosnie ” M…

• Cytat od schweppes65: „Ale jakiś bunkier to taki by nie opłacało się wywozić dobówki z satelitami a nie okop na 10k GS ” Ale to tez zalezy co ma chronic ten bunkier generalnie i tak nie ma bunkra nie do zaorania i glownie wielkosc bunkra zalezy od upodoban i/badz stylu gry. Grunt to zrobic taki bunkier by jak najmniejszym kosztem spelnial mozliwie jak najlepiej swoje zadanie.

• Cytat od schweppes65: „Ja uważam że najlepszy bunkier to jego brak Wolał bym tą surkę zainwestować w eko, bynajmniej jakiś zwrot z czasem dostanę. ” Eko z czasem masz coraz lepsze i coraz wiecej wydobywasz a byle jaki bunkier zawsze sie przyda by ochronic przynajmniej dobowe wydobycie.

• Cytat od foxopi: „Strasznie dokuczają mi ostatnio gracze , których nie da się przebić, jak mniemam nie tylko mnie Oni przeszkadzają, ponieważ nie zdążysz wyklikać stawki i jest już wyższa, lub sporo wyższa od poprzedniej. ” Moim zdaniem jak siedzisz caly dzien i masz czas licytowac to tym bardziej masz czas polatac chocby po idlakach. Przy obecnym speed eko 100kk dziennie mozna wyciagnac w mniej niz 3h grania. Aby tylko miec duzo wolnych slotow, przynajmniej z 20. Tak wiec zamiast narzekac i mar…

• Cytat od foxopi: „O, ktoś wpadł na genialny pomysł! Nie można przebijać samego siebie. Często często nie mogę podbić ceny, bo ktoś przebija sam siebie po 10-20 razy. ” Bo tak nooby robia nie potrafiace uczciwie wygrac lub majace bota, ktory za nich licytuje. Inna sprawa podbic swoja stawke w celu odswiezenia czy lagow nie ma a nie, ze co sekunde ten sam podbija samego siebie. A najlepiej to nie wdawac sie w licytowanie o wysokie stawki. Sensu to nie ma a zamiast tego taki jeden z drugim zobaczy,…

• Cytat od roermond: „Wprowadzić niejawność w licytatorze i problem sam się rozwiąże.Po zakończeniu aukcji wygrywa ten ,kto zaoferował najwięcej. ” Tak juz sie dzieje kiedy przegladarka zlaguje. Nie raz nie dwa mialem taka sytuacje, i nawet wczoraj, ze widzialem jak wygralem aukcje za mala kwote a po odswiezeniu przegladarki okazalo sie, ze licytacje wygral ktos inny i za znacznie wieksza kwote niz postawilem. Gra na aukcjach to loteria, tak samo jakbys poszedl do kasyna. Uzaleznia i mozna duzo ug…

• Cytat od roermond: „A kto wchodzi w to badziewie. ” Zdziwil bys sie ilu graczy licytuje. Cytat od roermond: „Jedyny sens to mają boostery nie surowcowe,bo ich wartość jest nieokreślona wydobyciem. ” Czyli mozna dac nawet 30kk za booster 6h na badanie ale jak jest dopalacz na jakas kopalnie to juz trzeba kalkulowac z wydobyciem?

• Cytat od foxopi: „Ma to sens na uni, gdzie jest już mniej graczy ( wymarłe uni ). U mnie np raczej rzadko się zdarza, że ta sama osoba ma +6 wylicytowanych przedmiotów. ” Dokladnie. Po fuzji Draco, Libry I Wasat teraz na Librze ciezko jest ugrac cos kilka razy z rzedu. Zawsze ktos sie trafi kto przebije dla zasady bez wzgledu na koszty.

• Oby nie pyklo z tym pomyslem bo bym juz dawno mial bana za taka glupote Zeby nie byc goloslownym ponizej przyklady imgur.com/K8L0Nim imgur.com/wulAsfA imgur.com/5ktrn6z

• koszty rozwoju

Truck driver - - Gra

Pomysl ciekawy ale nie do konca sie z nim zgadzam. Osiagniecie topowego miejsca na uni powinno sie wiazac z pewnymi utrudnieniami. I w tym wypadku koszta w surowcach osiagniecia kolejnego etapu sa jak dla mnie jak najbardziej sluszne. Gdyby ustawic bariere 10kkk dla badan i 5kkk dla budynkow to obecni gracze z czolowki byliby nie do zlapania dla calej reszty "goniacych topke" graczy. Na X7 eko (Libra) nie ma dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie) wiekszego problemu jak 5kkk surwowca na jakikolwi…

• Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Ja o jednym, Ty o drugim. Nie wiem gdzie te surowce idą. Wchodzimy tu znowu na temat teamowania - nie po to powstał ten temat. Jeżeli uważasz że się ktoś pushuje to go zgłoś do GO. ” Niech sobie graja. Mi nie zalezy by ktos skonczyl na banie. Jak pisalem, gram z nudow i dla ludzi a nie dla miejsca w tabeli. ” Jeżeli nie interesuje kogoś co zrobił i jaki ma wynik w poprzednim roku - nie wchodzi, nie ściąga. To nie przymus. Powiadomienie już …

• Cytat od ciap: „Ja o jednym, Ty o drugim. Nie wiem gdzie te surowce idą. Wchodzimy tu znowu na temat teamowania - nie po to powstał ten temat. Jeżeli uważasz że się ktoś pushuje to go zgłoś do GO. ” Niech sobie graja. Mi nie zalezy by ktos skonczyl na banie. Jak pisalem, gram z nudow i dla ludzi a nie dla miejsca w tabeli.

• Cytat od ciap: „Nie wiem co. Może nic. Ktoś sobie sprawdzi ile dni grał. Ktoś inny zobaczy jak wypada w sojuszu. Właściciel bunkra zobaczy ile ma obrony na uni. Ktoś gdy buduje jakieś konkretne rzeczy (bunkier, badania, eko) zobaczy kto jakie ma przyrosty względem innych osób. Jak mam słabsze top (np. taka libra) zawsze mnie ciekawiło jakie przyrosty mają osoby wyżej i czy grają (nie gra, nie ucieka). Czy wszystko trzeba sprowadzać do multikont? Swoją drogą kiedyś takie statystyki robiłam dla ja…

• Cytat od Diakon1975: „Dlaczego mnie tu wyniosło - nie dyskutuję i sobie gram a tu jakieś powiadomienie mi wyskakuje że ktoś o mnie wspomniał. Nie za bardzo chcę temat rozwijać. Tylko kto co i jak ” W pierwszym poscie w spojlerze ciap Cie oznaczyla dlatego dostales powiadomienie. Jak dla mnie cale te statystyki sa smieszne. Co mozna na podstawie tego powiedziec o flociarzach i ich multikontach? Dzieki takim statystykom jeszcze bardziej utwierdza sie w przekonaniu, ze sa dobrymi grajkami Osobiscie…

• W koncu wyjadacz z Draco obudzil sie i cos strzelil graty i schodz czesciej z urlopu

• Cytat od Gladiator81: „Znając Nighthunter to on sobie tak łatwo tego odebrać nie pozwoli ” Fakt, bo trzeba siedziec troche wiecej bez urlopu podobnie jak markus by cos stracic Graty i czekamy na rewanz