Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Cytat od gardze wami: „Osobiście myślę, że na Librze gracz z 3tyś pkt we flocie nie jest w stanie mieć znaczącego wkładu w wygraną swojej drużyny. Owszem można sztucznie nabić liczebność S&D licząc na ilość zgłoszeń i zdaje sobie sprawę z tego, że zamysł samego S&D jest taki aby jak największa pula graczy mogła uczestniczyć, jednak czasy się zmieniły. To były zasady ustalane dla uni z eko x1. ” Cytat od Truck driver: „Dokladnie. Ogame sie zmienia co chwila, wchodza nowe zasady wi…
-
Cytat od gardze wami: „Czasy się zmieniły. To były zasady ustalane dla uni 1 z eko x1. Obecnie na uni gracz z 3tyś pkt we flocie nie jest w stanie mieć znaczącego wkładu w wygraną swojej drużyny. ” Dokladnie. Ogame sie zmienia co chwila, wchodza nowe zasady wiec i nad tym mozna by bylo pomyslec. Co np. taki @litek. czy @LoleXXX moga wniesc do S&D poza oddaniem swoich flot w recki?
-
Zmiana parametrów relokacji.
Truck driver - - Gra
PostCytat od Hermes: „Czego się nie robi dla bycia legendą, top1 wszystkich uni, tego splendoru i chęci szerzenia zawiści... ” Top 1 wszystkich uni powodzenia w realizacji tego marzenia
-
Cytat od Juventus: „Cytat od Truck Driver : „Jesli @Juventus sie zglosi z flota na koncie Chong Li to i ja sie zapisze w nadziei, ze nie trafimy na siebie w tej samej druzynie smile.png ” Jak mi maja po satelitach latać to ho... Z taką grą. Powinno się tego zakazać to wtedy pomyślę. I możesz się zapisać ja nie rydzyk żebym pozwolenia wydawał ” Nie rozumiesz jednego chcesz bym montowal flote a S&D to najlepszy czas by sie sprawdzic ale skoro sie boisz ujawnic sklad swojej floty to mam tez cicha n…
-
Cytat od DUDEUSZ: „No tylko że Cios trochę racji ma- wszystko będzie powoli dążyć do łączeniu w jak najmniejszą ilość uni- może nie powiedziałbym od razu, że pójdzie wszystko do Quantum , ale schemat ostatniej fuzji wskazuje, że docelowo będą 3-4 duże uniwersa - Speed x1 (u68) , speed x2(Libra), x3 (Wezn) i reszta do Quantum, wszystko oczywiście z eko x7, wysokim złomem i innymi pierdołami. To samo dzieje/działo się z innymi mało istotnymi (bo nie oszukujmy się, Ogame już nie jest dla wydawcy op…
-
Cytat od Black Grucha: „Cytat od ale cios antynazista: „snody sa na porzadku dziennym moony tez wam stawiam ale w zamian pozniej oczekuje dexu ... wielu od siebie juz uzaleznilem i z kozyscia obustronna ” Pan Cios celowo nie wspomniał o dexie skupowanym od ludkow za zywy hajs ? ile to kontaktow na gygy sie ma co Dobry jestes z Ta obustronna korzyscia a jeszcze lepszy z telerankiem ktory odstawiasz kiedy przychodzi negocjowac cene w pln za ile chcesz kupic tygodniowe wydobycie dexu od tego czy ow…
-
Cytat od ale cios antynazista: „nie zgodze sie moze i oni nigdy nie wejda do top 100 to maja satysfakcje ale to jest demokracja a postep i tak poniesie kolejne ofiary czy dzis czy jutro ” Zaczynalem na juz dosyc mocno rozwinietym Draco od zera. Doszedlem do top 50+. Po fuzji z Libra i Wasatem spadlem na top 100 z hakiem. Dzis mam top 75 wiec nie gadaj glupot, ze nie da sie wbic do topki
-
Cytat od ale cios antynazista: „znam wielu co daj rade zawsze wydobycie mozna wylaczyc/zmiejszyc ” Tak zwani no live skoro decyduje sie ktos grac na eko x7 to chyba nie po to by zmniejszac wydobycie? Speed floty jaki macie na Q nie jest dla kazdego i co bys nie argumentowal to nie przekonasz ludu, ze tylko najlepsi graja na speed uni. Bo by sie upilnowac na takim uni to serio trzeba byc non stop zalogowanym (czytaj: uwiazanym) z tabletem czy telefonem by w kazdej chwili moc kontrolowac sytuacje …
-
Cytat od ale cios antynazista: „co problem zrobic zwozke sury raz dziennie? ” Nie zrozumiesz tego poki tego nie doswiadczysz Cytat od ale cios antynazista: „a gdy masz juz czas to gra jest nie ufektywna w zdobywaniu surowcow ” Moze Ci sie wydawac, ze masz czas ale wypadek losowy, cos wypadnie w realu nie kazdy musi siedziec na emeryturze i pykac w ogame lub pilnowac konta z tableta czy fona sa tacy co maja tez zycie poza gra a nie tylko gre i bez obrazy oczywiscie
-
Cytat od ale cios antynazista: „Cytat od Truck driver: „Gram na Librze aktualnie czyli x2 floty zwozka max 3h z calego konta a przeciez nie trzeba sury transportowac tylko stacjonujesz i potem telepami odsylasz dt na planety wiec mozesz non stop farmic i nie narzekac na zawalone sloty ” nie skumales nie istotne czy telepniesz to tylko kolejny nie potrzebny manewr by czas zaoszczedzicnapisalem ze wydajnosc flo x3 to 20 slotow farmingu na 1h ... na Q robie ponad 50 farmingow na na 1h ..... ” Zgoda…
-
Cytat od ale cios antynazista: „mam nadzieje ze u 68 w tym roku przyfuzjuje do nas dali wam eko x7 dadza i flo xd ” O ile z eko x7 mozna sobie poradzic zmniejszajac w ustawieniach indywidualnie poziom wydobycia to o tyle predkosci floty nie da sie (poki co) zmienic i jesli by takie uni 68 wrzucili z Q do jednego worka dajac speed floty na obecnym dla Quantuma poziomie to smiem twierdzic, ze zdecydowana wiekszosc graczy u68 zniknela by na urlopach juz bardziej sprawiedliwy bylby kompromis - "zlot…