Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od edes: „To że gra jest skopana to nie znaczy że ktoś używa jakiś programów sam ostatnio widziałem jak mi się paliła non stop lampa na koloni przez 2 dni mimo że się w ogóle nie logowałem na konto ” Jest w tym ziarenko prawdy. Na Librze widzialem akty na zbanowanym koncie z urlopem wiec to predzej cos z gra jest nie tak.
-
ackra
PostNo to bede pierwszy 1. Skad decyzja o przystapieniu do teamu i jak sie czujesz w nowej roli? 2. Czy wsrod dobrze dzis znanych przekretow wszelkiego rodzaju typu pushe, multikonta itp. itd. czujesz sie na silach by sprawiedliwie (nie wedle wlasnego uznania) oceniac kazdego gracza bez wzgledu na znajomosci w grze lub poza gra?
-
Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „Wierzysz w to, ze ogej dociagnie w tak odlegla przyszlosc? ” Jeżeli będzie GF to ogame będzie trwać. Cała góra GF zarządzająca gra na OGame.DE.Pamiętaj również o tym że to ich pierwsza gra i ma szczególne względy. Cytat od Truck driver: „Wiem ile sam kupuje i widac po statystykach uni Libra ile jest dziennie przenoszonych planet. ” Cytat od Truck driver: „39 planet przeniesionych w ostatnich 24h na uni Libra. Niech by tylko polowa z tego byla przeniesiona …
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od Truck driver: „Wiem ile sam kupuje i widac po statystykach uni Libra ile jest dziennie przenoszonych planet. ” zmieniasz temat. ustosunkuj się do pierwszej wypowiedzi. i ewentualnie jak w planete wjechać ” Dlatego wlasnie, ze mialem wjazd w planete na saty postanowilem przeniesc planety i zajac sie blachostkami typu terraformery, elektrownie fuzyjne, wzmocnienie obrony i inne pierdoly. A mialem zamiar cos grubszego zdzialac ale coz. Trzeba sie dostosowac by nie tr…
-
Cytat od asherl: „A skąd masz takie informacje? Znowu wyssane z palca. Tak jak marys pisał, gadasz żeby gadać. ” 39 planet przeniesionych w ostatnich 24h na uni Libra. Niech by tylko polowa z tego byla przeniesiona za znaleziona antymaterie co juz daje 4.800.000 antymaterii. Twoje konto non stop na urlopie po zlomie, od 10 grudnia, nawet juz sie nie logujesz ostatnio tylko na forum kampisz co sie dzieje mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…t&univers=_138&statview=2 ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER]…
-
Wiem ile sam kupuje i widac po statystykach uni Libra ile jest dziennie przenoszonych planet. Nawet jeden z moich dostawcow przeniosl ostatnio 5 planet na 15 pozycje a dzis sam przenioslem tylko 3 planety choc moglem wiecej wiec moje slowa sa poparte przykladami a nie wyssane z palca. Dziwne, ze flociarze tacy jak @asherl czy sander szybko sie poddali i nawet nie probuja nic dalej grac tylko urlopuja po zlomie
-
Cytat od DarthMario.: „Jeżeli nie wiesz po co się skanuje to nie mamy o czym gadać elo ” Skasowales cala flote i co jeszcze chciales wyskanowac? Skoro miales wyliczonego goscia to jaki miales problem dograc recki by obronca nic nie wywioslowal?
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od Truck driver: „daliscie ciala ze zbiorka zlomu wiec trza bylo kombinowac z sondami ” no tak Ty tam byłeś i wszystko widziałeś. Rób burdel gdzie indziej ziomek. 16 lat masz? Bo twój tok rozumowania i czytania ze zrozumieniem tego dowodzi. ” Skoro miales wszystko wyliczone to po co te skany? 26 niestety i nie jeden walek na ogame juz widzialem
-
Cytat od DarthMario.: „Zebrałem tyle ile zakładałem ze zbiorę, ciesz się bo miałem Cię spakować dopiero jak dospawam 4kk recy Mogłeś kliknąć więcej recków to cały czas latałeś swoimi 45k, surki miałeś dużo, ale chyba szkoda było? ” Kiedys zgarnalem zlom z ST neski na draco. Jak wstawila raport z falszywym zyskiem to wkleilem raporty i poradzilem by wstawila ST z poprawnym zyskiem, nie doliczajacym pz do RW. Nawet @Ruda przyznala, ze pz powstale w wyniku starcia jest niczyje a skoro agresor nie p…
-
Cytat od asherl: „Cytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „Jaka kombinacja? ” W podobny sposob @asherl zostal skasowany na Librze ” Ty dalej nie wiesz co sie dzieje .... ja przez lagowanie atakami nie moglem podniesc floty.... ” Wiec po co te spamy sondami po tym RW? Od tak bez powodu ktos wali skanami jeden po drugim?
-
Cytat od DarthMario.: „Jaka kombinacja? ” W podobny sposob @asherl zostal skasowany na Librze Cytat od DarthMario.: „już nie można skanować gościa który kradnie złom w zapchanym usie? ” Zapomnialem dodac wiec edit ponoc zlom po starciu jest niczyj ani tym bardziej agresora czy obroncy i moze go zgarnac ktokolwiek chce
-
Cytat od Yossar: „Pozostaje kwestia tego lagowania sondami. To jest totalnie skopana sprawa. Nie pozwoliła na reakcję przez 10 minut. Team musi cos z tym zrobic bo to jest ewidentne lagowanie serwera. ” Nie wiem, nie znam sie jestem tylko marnym grajkiem - gornikiem, ktory nic w grze nie potrafi zrobic ale nawet moim zdaniem ta kombinacja z sondami popsula tylko to ladne ST. Graty atakujacemu i dalszych "czystych" sukcesow
-
Cytat od szturman: „Trauk drajwer ty znowu błyszczysz podłapałem myśl Entro i wypowiadasz się nie mając zbytnio pojęcia o czym piszesz... Kazdy gracz ma prawo pobawić się w s&d, nie ważne czy ma dużo foty czy nie, może mieć małą flotę ale zacięcie i zrobi więcej % niż ktoś z największą flotą jeśli tamten nie będzie aktywnie uczestniczył a poza tym drużyny są dobierane w miare sprawiedliwie. Jak już ktoś tam wspomniał, zamiast się mądrzyć zacznij coś pokazywać w grze a jeśli nie potrafisz to choc…