Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od satanael: „Cytat od Goldak: „A mnie bardziej interesuje ile taki proceder może pochłaniać pieniędzy np. w skali roku? Satanael rzuć kwotą, żeby tylko dać zarys jakie pieniądze są pompowane w tą grę. ” Generalnie to zależy od gracza ile chce wydawać na antymaterie , jedni wydadzą 400 zł , inny gracz 1000 zł a inny 20 tys zł .Dokładnych sum jakie wydawaliśmy z Majsem na anty + konta do pushu nie podam bo nie ma takiej potrzeby . To każdego indywidualna sprawa co robi ze swoją kasą . Ja pr…

• Cytat od boski: „Cytat od Truck driver: „Cytat od buleon: „Tak z innej beczki, dlaczego kont nie można sprzedawać? ” Nie mozesz sprzedac konta na ktorym grasz bo to nie jest Twoja wlasnosc. Twoje konto jest wlasnoscia GF, Ty jedynie na nim grasz a sprzedajac konto z ” Na allegro ludzie sprzedaja poswiecony czas,a konto dalej pozostaje wlasnoscia GF ” Nie mowie, ze nie ale trzeba byc chyba desperatem by sprzedac za marne kilkaset zlotych konto nad ktorym spedzilo sie kilka/kilkanascie lat zycia n…

• Cytat od buleon: „Tak z innej beczki, dlaczego kont nie można sprzedawać? ” Nie mozesz sprzedac konta na ktorym grasz bo to nie jest Twoja wlasnosc. Twoje konto jest wlasnoscia GF, Ty jedynie na nim grasz a sprzedajac konto za PLN zarabiasz na "cudzym czyms" a nie na swoim wypracowanym czyli tak jakbys korzystal z samochodu sasiada i nagle go sprzedal komus bez wiedzy wlasciciela (sasiada).

• Cytat od Toadie: „Ogame to gra wojenna więc jeśli ktoś liczy, że będzie sobie grał bez ryzyka, że ktoś mu zgasi światło na planetach, to wybrał niewłaściwą grę. ” Przepraszam bardzo. Ogame to gra przede wszystkim strategiczna a nie wojenna. Gdyby byla to gra wojenna to by nie bylo podzialu na universum pokojowe (skierowane dla gornikow) jak niegdys uni68, zroznicowane jak np. x3 flota i x3 eko badz agresywne (nagradzajace gre flota) jak np. Quantum czy Spica. Cytat od LoleXXX: „Sam dam radę. Par…

• Pozostaje miec [ciach] wywalone na cale to S&D i mi jako gornikowi tylko odbudowywac sie po ewentualnych wlotach w bunkierki (z czym problemu mial nie bede jesli jakis narwaniec nie da zyc bo nic wiecej poza satkami i trampkami nie bedzie w stanie ubic) graty dla wlodarzy za profesjonalne podejscie do tematu Moderator Neferet:Pseudocenzura

• Cytat od Morgred: „Nikt się nie musi dostosowywać, zbierzcie się tutaj, napiszcie że nie chcecie by gracze poza top 100 floty brali udział w SD a jeszcze dziś włącze wieczny urlop i nie będę przeszkadzać. Bo ustalanie wyższego progu i tak uniemożliwia słabszym graczom latanie. ” Ale dlaczego masz uciekac na urlop? Graj jak grasz, rob dobre fs-y a bedzie ciezko Cie ubic by nabic % do S&D.

• Cytat od Morgred: „200% do 20kk surki, dla mnie na moim poziomie to jest Zysk, na codzień na takie bitwy latam ” hahahahahahaha ja po poltorej godziny z idlakow wiecej wyciagam a latam od rana do nocy

• Jedna wielka kpina to cale S&D na Librze. Zasady ukladane pod najslabszych co beda sie czaic na 1k dt i satki aby tylko rozbic sie o bunkier i nabic procent glownie ze swojej floty wychodzac minimalnie na plus jak ktos sie zagapi/zapomni i wydobycia nie zgarnie.

• Cytat od Neferet: „Niestety screena można podrobić i to tak, że nawet się nie domyślę. ” To moze zrzut ekranu bylby lepszy gdzie widac wszystko co na ekranie?

• Cytat od Starrk: „Żenada i metr mułu. Uniwersum flotowe ma mniejszy % niż uniwersum eko... ” Moim zdaniem dlatego taki prog by i najslabsi flotowo mogli sie wykazac a i male moony jak beda padac to tez beda zaliczane do progow

• Cytat od Hermes: „Orion na serwerze japońskim... Gdybyś więcej na tym forum czytał postów, niż ich klepał, to byś wiedział. Oczywiście że chodzi o Nekkar. ” Poruszyles kwestie speed x1 ale nie okresliles precyzyjnie o jaki speed chodzi - eko czy flota. Uni Nekkar mnie nie interesuje dlatego pomyslalem o uni68.

• Cytat od Hermes: „Czynię to też dlatego, że niebawem zniknie ostatnie z dotychczasowych uni z tym parametrem. ” Wyjasnij o ktorym uni piszesz w takim razie?

• Chcesz wiec powiedziec, ze niebawem zniknie u68? I co sie z nim stanie i jego speed floty x1? Podniosa speed? Wrzuca w procesie fuzji na szybsze uni?

• Cytat od asherl: „Mówiłeś, że opowiesz w did. Więc dawaj co masz do powiedzenia nie priv. ” Chyba opisal historie i czego jeszcze nie rozumiesz? Masz nr gg to sie odezwij i bedziesz mial to co chcesz a nie tutaj cos wymuszasz pewnie po to by mody mialy powod do kasowania postow albo tematow. A jeszcze lepiej bys zrobil zdejmujac urlop na Librze i probujac cos ugrac (oczywiscie uczciwie, nie z multi jakie tam macie) a nie tylko rzucac sie na forum

• Cytat od Neferet: „Progi pojawią się jutro w 3 poście w tym tematcie Zasady projektu Seek & Destroy ” Pewnie juz wszystko ustalone ale dobrze by bylo jakby mozna bylo zostawic na planetach przynajmniej 1-2k dt i oczywiscie satki bo inaczej czuje, ze bedzie ostra rzeznia jak w pierwszych dniach po fuzji

• Cytat od ackra: „@Neferet doklej @RY&K@ do jakiejś drużyny, ” Najlepiej razem z entro

• Cytat od ciap: „Nowe raporty szpiegowskie są od końca 2014 roku. ” Chodzi o wersje 6.0 a nie o cala reszte co bylo wczesniej. Reszty nie skomentuje, zbyt duzy offtop bedzie i znowu z mojej winy bo z czyjej niby Cytat od ciap: „Biorę udział? Biorę. Za każde zrobione 1k fundujesz mi kopalnie! Pobawię się w @FILU ” Zgoda tylko chodzi o 1k% rw? Dobrze mysle?

• Cytat od ciap: „Jeżeli przeszkadzają mu RS w SD czyli w normalnej grze również muszą go denerwować... w takim razie po co mu flota? ” Budowal flote kilka lat przed wprowadzeniem zmian Cytat od ciap: „Norma w przypadku Truck driver. Najwięcej do powiedzenia ma w temacie który go nie dotyczy. ” Ciebie najbardziej dotyczy ten temat bo sie zglosilas do udzialu ze swoja potezna flota [ciach] Moderator Neferet:Offtop

• Znalazlo by sie wiecej osob gdyby nie te zmiany w grze ktore wchodzily wraz z aktualizacjami do gry. Pisalem wczoraj z jednym flociarzem. Nie wbija do S&D bo go szlag trafia jak ma przegladac raporty szpiegowskie. Starych graczy odeszlo przez to sporo wiec teraz jest problem bo nie ma z kim stworzyc nawet ciekawych rozgrywek.

• Cytat od Neferet: „Uwierz mi, to nie małe floty są tu "problemem" ” Czyli te male floty byloby latwo polaczyc w jakies sensowne grupy?