Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Guderian: „jedynie team może cokolwiek poradzić na nieuczciwe praktyki... ale wtedy sami tych praktyk musieliby zaprzestać ” O wlasnie w tym rzecz. Nie ma co sie rozczulac na forum o praktykach nieuczciwych graczy skoro admini sami maczaja palce w tych procederach pomagajac "po znajomosci"...

• Cytat od Avinashi: „a zmiana minimalnego przelicznika na 2,5-1,5 cos da? Dziwicie się, że jeden drugiemu prowadzi paliwówkę, ale czemu tak jest ktoś się w ogóle zastanawiał?? Nie raz pisząc do ludzi o dex otrzymuję odpowiedz "spoko, ale po 2,7/8-1,7/8" no to sorry, ale wolę kupić mniej, ale taniej od paliwówki prowadzonej przez znajomego, niż kogoś kto da taką cenę, że oczy z oczodołu wypadają. ” Oczywiscie, ze da. Chociaz i tak mielicie sure na dex u handlarza z wielu innych kont wiec nie wiem …

• Cytat od john malkowitz007: „Nie robie ST bo mnie na to nie stac Na gre nie wydalem jeszcze ani grosza , nie liczac oplat za internet od kiepskiego operatora , by bylo taniej Skilla nie mam , a wlasciwie to lama jestem , ktora niewiele wie ale troche umie grac Od czasu do czasu zrobie Mini ST Na razie to mi wystarcza Pozdrawiam Ps Na zaczepki i zlosliwe uwagi nie bede kazdemu z osobna odpowiadal ” Stac Cie na ST tylko nie wykorzystujesz w pelni potencjalu swojej floty bo trzymasz ja podzielona n…

• Cytat od john malkowitz007: „Nie robie ST bo mnie na to nie stac Na gre nie wydalem jeszcze ani grosza ” Z calym szacunkiem ale zaden polski grosik nie jest potrzebny by robic ladne ST, jedynie skill sie liczy jedni go maja a inni nie

• Cytat od Arkadius: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Juventus: „Taka prawda że lepiej mieć flote i załączać urlopy kiedy się chce, niż mieć ochlapy i chować się za bunkrami. Po to jest U żeby z niego korzystać ” Jest tez druga strona medalu drogi kolego mam bunkry jakie mam a beda jeszcze wieksze a wszystko po to by konto nie urlopowalo i samo na siebie zarabialo moze i mam ochlapy ale przynajmniej konto rosnie i nie musze urlopowac jak wiekszosc flociarzy a tacy przyjemni ludzie jak Ty tylko mo…

• Cytat od Juventus: „Taka prawda że lepiej mieć flote i załączać urlopy kiedy się chce, niż mieć ochlapy i chować się za bunkrami. Po to jest U żeby z niego korzystać ” Jest tez druga strona medalu drogi kolego mam bunkry jakie mam a beda jeszcze wieksze a wszystko po to by konto nie urlopowalo i samo na siebie zarabialo moze i mam ochlapy ale przynajmniej konto rosnie i nie musze urlopowac jak wiekszosc flociarzy a tacy przyjemni ludzie jak Ty tylko moga patrzec

• Cytat od ciap: „Niech to pozostanie między nim a jego drużyną? Ja nie wiem czemu największy problem mają ludzie z innych drużyn czy nawet osoby które w ogóle nie biorą udziału? ” Zwykla ciekawosc? Rozumiem, ze problem w tym bo sam sie nie zglosilem a jako forumowy troll pytam nieproszony

• Cytat od ciap: „Wchodzę w Zasady projektu Seek & Destroy ctrl+f urlop > nic nie wyszukuje. Bo mogą? ” Zgadzam sie tylko faktem jest, ze u kogo jak u kogo ale u ackra urlop jest swietem a tym bardziej zastanawia, ze wlaczyl urlop w czasie S&D chyba mialem prawo zapytac w tym dziale nie robiac spamu?

• Takie male pytanko? @ackra i @Morgred dlaczego zglosiliscie sie do S&D a teraz siedzicie na urlopie?

• Zadziorna asia z Draco w koncu spakowana fajny bunkierek zaorany, mnie pewnie pod koniec S&D na deser bedziecie orac Graty, zysk nawet niezly wyszedl a obroncy odbudowy i do naSTepnego

• Kradzież surowca

Truck driver - - DiD Fenrir

@Pr0boszcz nastepnym razem robcie moony z sond szpiegowskich i raczej nie bedzie problemu z "kradziezami" zlomu

• Cytat od Mari: „Ustawiając minimalne przeliczniki na 2.5/1.5 moja paliwówka traci sens, bo właśnie po takim przeliczniku sprzedaje dex. ” Cytat od Mari: „To co tworzyłem latami pójdzie na wieczny urlop, bo nie zamierzam sprzedawać drożej dexu. ” Cytat od Mari: „Pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieje, że nie zostaną zwiększone przeliczniki, bo coś co budowałem parę lat, nagle przestanie mieć sens. ” Cytat od Truck driver: „To juz jest Twoj problem tylko i wylacznie. Skoro zbudowales konto ta…

• Cytat od buleon: „Chodziło mi o graczy nie korzystających z antymaterii. Ty kupujesz sobie deuter po 1:1,5:2,5 i sprzedajesz go u handlarza po 1:2:3. Ci, którzy antymaterii nie stosują, takiej możliwości nie mają i oni również będą stratni, bo za deuter. który do tej pory mogli kupić tanio, będą musieli zapłacić więcej, co likwiduje sens zajmowania się takim handlem. Gracze normalni i uczciwi to nie tylko skupy deuteru oparte o miliony antymaterii. ” Kiedys sprzedawalem dex. Od kiedy poznalem le…

• Cytat od Mari: „Drogi Panie Truck Driver. Ustawiając minimalne przeliczniki na 2.5/1.5 moja paliwówka traci sens, bo właśnie po takim przeliczniku sprzedaje dex. To co tworzyłem latami pójdzie na wieczny urlop, bo nie zamierzam sprzedawać drożej dexu. Faktem natomiast jest, że procederu kupowania kont nadal nie wyeliminujecie, a w zasadzie to jest tutaj głównym problemem, czyli innymi słowy obniżyć zysk dla paliwówek do 0 i pozwolić nadal na sprzedaż flot. Żeby kupować floty wcale nie trzeba mie…

• Cytat od Arkadius: „a puki co to przydało by się w trybie natychmiastowym podciągnąć pod PUSH mielenie kupionych kont flotowych na dex i doładowywanie silniejszego konta co się dzieje nagminnie tu nie trzeba by zmieniać żadnych zasad tylko dokształcić TEAM jak ma reagować na przemielone konta w ten sposób nie trzeba prowadzić żadnych paliwówek wystarczy kupić flotowe konto i je przemielić żeby w jeden dzień podskoczyć o kilkadziesiąt kkk jak to robi nasz mistrz malaczi ” Coz, malaczi ogarnia tem…

• Cytat od john malkowitz007: „Mummel Piszesz o tych 10.000 pustych MT ? Gdybys troche pomyslal to zauwazyl bys ze flota kora zezlomowales nie miala ladownosci i MT byly do telepportacji na tego moona @ Wojownik Kajaczenko Mamy rok 2019 ( nie 2018) Neta w telefonie mam tylko tez u tego samego operatora ( Najwyzszy czas by to zmienic ) @ Bladas Ty nawet na takie cele jak ja latam ,boisz sie leciec Jak na razie to nie znikam i nie znikne , zerknij w staty Masz racje szkoda czasu ,ale na to by odpowi…

• Obronca zrobil ladne ST po czym dal sie spakowac. Widac, ze mial farta i gra flota a tym bardziej jego ST bylo dzielem przypadku [ciach] Graty trafienia i SzO dla obroncy. Moderator Neferet:Flame

• Cytat od satanael: „Skoro oferował tyle za konto to ile musi wydawać siana na antymaterię ? ” Urzekla mnie Twoja historia niedawno mialem propozycje poprowadzenia czyjegos konta w zamian za handel dexem trzeba byc idiota by godzic sie na takie uklady

• Cytat od satanael: „Jak by każdy sprzedawał nam konta po 100 zł pod push to byśmy mieli tych kont pewnie i ze 100 sztuk .. ” To tylko swiadczy o Was jakim dnem jestescie, ze bez kupowania kont nie jestescie w stanie nic w grze ugrac

• Cytat od satanael: „Skoro myślisz że wydawaliśmy na konta po 100 zł to jesteś w bardzo dużym błędzie ale z drugiej strony może lepiej że tak myślisz ” Jak dla mnie to mogliscie wydawac i po 1k na jedno konto, nie moja kasa i nie moj problem ale sam pisales o Majsie, ze kupowal konta po 100zl za sztuke pod push