Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ciap: „Technologia energetyczna Poziom 21 ” Stac Cie na duzo wiecej, juz nie badz taka skromna

• Cytat od ciap: „Cytat od buleon: „To nielegalne. ” Nielegalne byłoby gdybym coś robiła a ja nic nie robię - dosłownie czekam 10s aż będzie można używać programu. ” Moze nielegalne z tego wzgledu, ze swiadomie korzystasz z bledu? [ciach] Super Moderator Ruda:prowokacja

• Ja jestem tego zdania, ze jak chcesz klepac eko to wybierz najspokojniejsze uni i graj nie domagajac sie fuzji. A jesli chcesz grac flota i szukasz wrazen to zacznij od nowa gre na Quantum czy na Spicy i jesli jestes dobrym flociarzem to sobie poradzisz. Pewnie bez znaczenia to moje zdanie ale mam prawo jak kazdy do napisania wiec bez zaczepek prosze

• Reklama

Truck driver - - Zadawanie pytań

Widocznie teraz moze sie przydac.

• Cytat od StySia: „Specjalne dedy dla ackra dzięki niemu powstało to ST ” Mozna ciut jasniej? btw, graty i lepszego bunkra dla obroncy

• Nie ma takiej opcji bys zaatakowal swoja flota z czyjegos ksiezyca badz z planety. Mozesz tylko bronic kolege przed atakami w ten sposob czyli zatrzymujac swoja flote na jego ksiezycu.

• Reklama

Masz AdBlocka zainstalowanego?

• Cytat od Hermes: „Obrona Planety Matki: Matka służy mi do zwózki z kolonii, farmienia top farm - w efekcie do badań oraz złożonych operacji. Deuter zeruję sobie w plazmy, bo rzecz jasna, nic innego nie ma mocniejszego pierdyknięcia; kryształ w lekkie działa, bo funkcję mięsa armatniego spełniają lepiej niż wyrzutnie; metal zaś oczywiście w wyrzutnie, jako uzupełnienie sił mięcha dział (plus dodatkowo jako lokata surowcowa - szerszy kontekst tutaj). Obrona rośnie powoli i sukcesywnie - czyli jak …

• Cytat od schweppes65: „Ale wiesz.. trafi się taki co się uprze i bez moonów nie poszalejesz za wiele. ” To chyba do mnie wiec pisze wiem, ze bez moonow nie poszalejesz ale moon jest tanszy w rozbudowie niz odbudowa bunkra po kilku wlotach w tym strata sury w ataku a moon jak padnie to od razu mozna kolejnego spawac i bawimy sie dalej

• Cytat od Hermes: „Obrona Planety Matki: Matka służy mi do zwózki z kolonii, farmienia top farm - w efekcie do badań oraz złożonych operacji. Deuter zeruję sobie w plazmy, bo rzecz jasna, nic innego nie ma mocniejszego pierdyknięcia; kryształ w lekkie działa, bo funkcję mięsa armatniego spełniają lepiej niż wyrzutnie; metal zaś oczywiście w wyrzutnie, jako uzupełnienie sił mięcha dział (plus dodatkowo jako lokata surowcowa - szerszy kontekst tutaj). Obrona rośnie powoli i sukcesywnie - czyli jak …

• I git majonez pisalem juz na forum, ze ST to nieudacznicy a ta obrona tylko to potwierdza nie wydaj tylko na glupoty tego zysku

• @Morgred na Librze masz urlop a zglosiles sie do S&D. Czyzby Twoje 100k krazka bylo za slabe by cos ugrac i nabic procent? Moze zdejmiesz ten urlop i cos podzialasz? Graty obrony a atakierom wiecej rozwagi na przyszlosc.

• Cytat od ciamajdek: „sobota, późny wieczór ... a opiekunki jak nie było, tak nie ma. co z nami będzie ?? ” Moze zabalowala? Jutro tez jest dzien...

• Cytat od StySia: „Sojusz DEATH ma ostatnio pecha ” Chyba wiedzieli co robia nazywajac tak swoj sojusz graty i oby czesciej po odpowiedniej stronie w nowym towarzystwie

• Cytat od Starrk: „Do tego jak porównasz na jakich koordach jest to konto, to możesz dojść do tego, czyje to jest ” Chyba wiem co chcesz przez to powiedziec ale sie powstrzymam bo akurat Wy a raczej Twoi ziomale z soja macie ciekawszy wyczyn na sumieniu

• Cytat od Starrk: „@Truck driver tam nie ma żadnej "reszty" floty ” To co on mial recki do wozenia sury na fs? jakies 50k dt moze by sie znalazlo jeszcze chyba, ze znasz to konto a ja tylko nieswiadomy jestem

• Troche recy poszlo w piach wiec teraz czekac na reszte floty graty

• Cytat od Black Prophercy: „Ja za to mam pytanie jak można przekazywać komuś konto skoro nie ma możliwości rozmowy o tym na forum oraz nie można nigdzie umieścić postu z zapytaniem czy ktoś nie ma konta do oddania? ” ogame.support.gameforge.com/in…38-pl.ogame.gameforge.com Piszesz zgloszenie, ze chcesz przekazac konto i leci procedura.

• Cytat od imprass: „Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, czy można likwidować teraz planete macierzystą i czy jest to opłacalne ? ” Mozna i oplaca sie. Im szybciej to zrobisz tym mniej stracisz.

• premie

Cytat od Hermes: „Kliknij na ikonę znaku zapytania obok ikony wiadomości. Masz do wykonania 10 zadań wprowadzenia. Moim zdaniem premie nie są jakieś super-hiper, żeby za nimi gonić. No może poza Komandorem, która ułatwia sprawę z kolejkowaniem niskich poziomów budynków. Z tym punktem osobiście radzę poczekać, aż zbudujemy kilka przyzwoitych poziomów badań. No ale wiadomo, lepiej wydać te dwie dychy na 80.000 antymaterii i kupić usługi pani Komandor na nieco dłuższy okres. Generalnie nie ma się c…