Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja jestem tego zdania, ze jak chcesz klepac eko to wybierz najspokojniejsze uni i graj nie domagajac sie fuzji. A jesli chcesz grac flota i szukasz wrazen to zacznij od nowa gre na Quantum czy na Spicy i jesli jestes dobrym flociarzem to sobie poradzisz. Pewnie bez znaczenia to moje zdanie ale mam prawo jak kazdy do napisania wiec bez zaczepek prosze
-
Reklama
PostWidocznie teraz moze sie przydac.
-
Reklama
PostMasz AdBlocka zainstalowanego?
-
Cytat od Hermes: „Obrona Planety Matki: Matka służy mi do zwózki z kolonii, farmienia top farm - w efekcie do badań oraz złożonych operacji. Deuter zeruję sobie w plazmy, bo rzecz jasna, nic innego nie ma mocniejszego pierdyknięcia; kryształ w lekkie działa, bo funkcję mięsa armatniego spełniają lepiej niż wyrzutnie; metal zaś oczywiście w wyrzutnie, jako uzupełnienie sił mięcha dział (plus dodatkowo jako lokata surowcowa - szerszy kontekst tutaj). Obrona rośnie powoli i sukcesywnie - czyli jak …
-
Cytat od schweppes65: „Ale wiesz.. trafi się taki co się uprze i bez moonów nie poszalejesz za wiele. ” To chyba do mnie wiec pisze wiem, ze bez moonow nie poszalejesz ale moon jest tanszy w rozbudowie niz odbudowa bunkra po kilku wlotach w tym strata sury w ataku a moon jak padnie to od razu mozna kolejnego spawac i bawimy sie dalej
-
Cytat od Hermes: „Obrona Planety Matki: Matka służy mi do zwózki z kolonii, farmienia top farm - w efekcie do badań oraz złożonych operacji. Deuter zeruję sobie w plazmy, bo rzecz jasna, nic innego nie ma mocniejszego pierdyknięcia; kryształ w lekkie działa, bo funkcję mięsa armatniego spełniają lepiej niż wyrzutnie; metal zaś oczywiście w wyrzutnie, jako uzupełnienie sił mięcha dział (plus dodatkowo jako lokata surowcowa - szerszy kontekst tutaj). Obrona rośnie powoli i sukcesywnie - czyli jak …
-
@Morgred na Librze masz urlop a zglosiles sie do S&D. Czyzby Twoje 100k krazka bylo za slabe by cos ugrac i nabic procent? Moze zdejmiesz ten urlop i cos podzialasz? Graty obrony a atakierom wiecej rozwagi na przyszlosc.
-
Cytat od Black Prophercy: „Ja za to mam pytanie jak można przekazywać komuś konto skoro nie ma możliwości rozmowy o tym na forum oraz nie można nigdzie umieścić postu z zapytaniem czy ktoś nie ma konta do oddania? ” ogame.support.gameforge.com/in…38-pl.ogame.gameforge.com Piszesz zgloszenie, ze chcesz przekazac konto i leci procedura.
-
premie
PostCytat od Hermes: „Kliknij na ikonę znaku zapytania obok ikony wiadomości. Masz do wykonania 10 zadań wprowadzenia. Moim zdaniem premie nie są jakieś super-hiper, żeby za nimi gonić. No może poza Komandorem, która ułatwia sprawę z kolejkowaniem niskich poziomów budynków. Z tym punktem osobiście radzę poczekać, aż zbudujemy kilka przyzwoitych poziomów badań. No ale wiadomo, lepiej wydać te dwie dychy na 80.000 antymaterii i kupić usługi pani Komandor na nieco dłuższy okres. Generalnie nie ma się c…