Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Starrk: „Skupowanie dexu z 3/4 uni jest wystarczająco absorbujące ” Chyba od 3/4 z +/- 400 aktywnych kont chciales powiedziec

• Jestem za tym by isc za ciosem i podniesc jeszcze bardziej predkosc badan. Technologia nadprzestrzenna jest w sumie dosyc tania dla zaawansowanych graczy z mocno rozwinietymi kontami i czekac tygodniami az sie badanie zrobi by moc kliknac kolejne to pewnie dla wiekszosci uciazliwa sprawa.

• Cytat od DarthMario.: „Ze światopoglądem na tą grę zatrzymałeś się właśnie 6 lat temu. Tutaj nikt nowy nie przyjdzie, a tym bardziej na uni gdzie ktoś ma x21345252 wieksza flote. ” Na Draco mi sie udalo. I gram do dzis na koncie zbudowanym od zera, teraz juz na Librze po fuzji. Probowalem tez na yakini od startu uni ale jak po 2-3 dniach dostalem wlot krazkami gdzie grajac bez antymaterii nie bylo mnie stac nawet na zbadanie napedow pod mt to podziekowalem za taka gre. Moze komus sie podobaja ta…

• Cytat od DarthMario.: „Cytat od Truck driver: „Zawsze jak jest ankieta wybieram to czego bym najbardziej nie chcial a i tak nowe uni powstaja bym byl debilem to bym probowal na kazdym nowym uni a nie trzymal sie jednego konta ” czyli że jak, jakbyś klikał to co byś najbardziej chciał to by nowe uni nie powstawały, klikasz to czego najbardziej nie chcesz i tak powstają, czyli najlepiej jakbyś nic nie robił wtedy nic nie powstanie. No właśnie nie, wtedy byłbyś mniejszym debilem, a tak klikasz choc…

• Zawsze jak jest ankieta wybieram to czego bym najbardziej nie chcial a i tak nowe uni powstaja bym byl debilem to bym probowal na kazdym nowym uni a nie trzymal sie jednego konta

• Cytat od LoleXXX: „No to taki starrk poleci po wydobycie z paru godzin i kilka dt:-D ” Ja od czasu S&D nie mam floty do zwozki na planetach tylko same bunkry. Kto wleci, ma tylko straty.

• Cytat od LoleXXX: „Czasami masz spokój robiąc zwozke raz na dwa dni, a czasami to możesz dwa razy dziennie zwozić, a i tak ktoś będzie gasić Ci światło. ” Fuzyjne zamiast satek i fakulec dla atakierow

• Cytat od EBOLA: „nie tylko mi tak chodzi wolno więc jest coś na rzeczy ” To juz przyczyna techniczna mysle. Czasem w domu mam tak, ze mi dziala bez problemu a siostra ma swoj internet tez w orange i jej cos nie dziala albo u mnie nie dziala a u niej jest ok.

• Tez mam w orange, pakiet LTE. Moze zrestartuj modem/router, wyczysc przegladarke.

• Akurat stoje w Gdansku i nie mam zadnego problemu z ogame, fb, yt i ogolnie wszystko ladnie smiga.

• Cytat od Hermes: „Swego czasu klikałem po 600 raportów szpiegowskich dziennie, żeby wydobyć z nich 10% nadających się na fatygę, która kosztowała kolejne 120 kliknięć. Łącznie ~1300 kliknięć żeby wyciągnąć około 200kk surki, łącznie z moimi koloniami. To była gehenna... ” Gralem na Draco przed fuzja a teraz po fuzji przenioslo mnie z kontem na Libre. Z AGO te 600 skanow to byla dopiero rozgrzewka i po 100-150kk na Draco dzien w dzien wyfarmialem a wydobycie swoja droga. Na Librze, x7 eko jak mam…

• Cytat od ciap: „Robiłeś kiedyś wysokie astro? Chyba nie więc zdradzę Ci sekret: przy wysokich lvl w uzbieraniu najtrudniejsza jest... cierpliwość. Samo ulokowanie surowców to formalność, zero trudności. ” Wiadomo. Ale robiac astro na 29 lvl trzeba miec bardzo mocno rozwiniete eko i badania by moc "utopic" sure w budynkach i jakims bardzo kosztownym badaniu by nie musiec spawac ponad 4kk dt ktore beda niemilosiernie palily na fs-ach

• @ciap, zeby zwiezc to najpierw trzeba gdzies to ulokowac czyli uzbierac

• Cytat od DarthMario.: „Cytat od Truck driver: „To nie jest szpan tylko osiagniecie ” No to telep 5 nie jest osiągnięciem? ” Wydaj 128kk a uzbieraj 100kkk grajac jako gornik a nie flociarz wiec co to za sukces?

• Cytat od DarthMario.: „Szpanem jest astro na 29. ” To nie jest szpan tylko osiagniecie podobne do Twoich ST i farmingow zrobic astro 29 jest tylko teoretycznie proste ale komu jak komu, Tobie chyba nie trzeba wiele tlumaczyc.

• @ciap przetlumacz jeszcze na polski i wszyscy "will be happy"

• @Starrk bez obrazy dla maluczkich (wiem wiem, sam zadnym koksem nie jestem ) ale jak ktos licho gra na lichym koncie to zawsze znajdzie powod pod siebie do zmian Cytat od lilko: „w takim razie do czego mogły by być grawitony na wyższym poziomie? ” Dla szpanu podobnie jak telepki na 2 czy 3 lvl albo i wyzej

• Cytat od Cicho Sza: „"Technologia Nadprzestrzenna dodaje 2 % ładowności na poziom." Może geniuszem matematycznym nie jestem ale jak nie spojrzę jest tylko 1 %. Przy 16 poziomie mały transporter ma 5.800 ładowności a duży 29.000 co daje 16 % wartości początkowej a nie 32. ” Jak do tego doszedles? U mnie przy 9 poziomie technologii nadprzestrzennej dt ma pojemnosc 29.500 a mt 5.900

• Wprowadzona zostala nowosc do gry i im wyzszy poziom technologii nadprzestrzennej tym wieksza ladownosc floty. Cytat od ciap: „Cytat: „Najnowsza technika w OGame Droga Społeczności, już od dłuższego czasu na forach oraz na Stomt toczą się dyskusje o możliwości zwiększenia przestrzeni ładunkowej statków za pomocą badań. Stanie się tak w końcu już w przyszłym tygodniu. Więcej pojemności dzięki technologii nadprzestrzennej W przyszłości dzięki zbadaniu technologii nadprzestrzennej będziecie mieć mo…

• NoM znowu w reckach a chemik patrzy bezradnie i chyba postanowil w koncu przetopic flote na eko Graty, masz co przetapiac a obroncy oczywiscie szybkiej odbudowy i powtorki z rozrywki