Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zauwaz, ze to tylko flotka farmingowa a cala reszta bezpiecznie lata maly gong nie jest zly haha przypomnij sobie jak Cie Seth spakowal i jak sie wtedy tlumaczyles miszczu

• Brawo. Latanie po alkoholu i po nocy za kolkiem jak widac nie sluzy ale jeszcze mam czym latac

• Kiepski bylem z matmy ale na chlopski rozum nie potrafisz wytlumaczyc jakim cudem wzrost odleglosci wg Ciebie redukuje zuzycie dexu do zera?

• Cytat od Guderian: „Przy podróży przez 1 galaktykę (20.000 jednostek odległości) : 32 deuteru Przy podróży przez 2 galaktyki (40.000 jednostek odległości): 24 deuteru ” Kazde 20k jednostek to dla Ciebie spalanie mniejsze o 8 jednostek dexu. Wychodzi na to, ze przy locie przez 5 galaktyk (100k jednostek) spalanie spada do zera

• Cytat od Guderian: „Założyć, ze na odległości 20.000 jednostek Mt spali 20% mniej, to Mt spali 36.574 (36.573,6 ale zaokrągliłem do gory) Założyć, ze na odległości 40.000 jednostek Mt spali 40% mniej, to Mt spali 54.857 (54.857,4 ale zaokrągliłem do dołu) ” Cytuje jeszcze raz by Ci lopatologicznie wyjasnic jak ja to rozumiem. Spale 37k dexa na fs ( w zaokrogleniu do pelnych tysiecy). Dystans 2 razy wiekszy i spalam 55k dexa. Czyli 3 krotkie fs-y na odleglosc 20k jednostek, pochlona mi 111k dexa.…

• Cytat od Guderian: „Założyć, ze na odległości 20.000 jednostek Mt spali 20% mniej, to Mt spali 36.574 (36.573,6 ale zaokrągliłem do gory) Założyć, ze na odległości 40.000 jednostek Mt spali 40% mniej, to Mt spali 54.857 (54.857,4 ale zaokrągliłem do dołu) ” Idac tym tokiem myslenia to fs uklad obok na kolonizuj z takim statkiem bedzie dla mnie nieoplacalny bo bedzie drozszy niz fs przez 50 ukladow czy nawet przez gale. Bomba pomysl, brawo Ty. Chyba, ze czegos nie zrozumialem

• @Guderian to tak jakby wymyslic auto badz statek kosmiczny, ktorym na 1 litrze paliwa pokonasz 100 razy wiekszy dystans niz bys mial zatankowane 100 litrow i by Ci to starzylo tylko na 1 kilometr.

• Dyskusje Libry!

Truck driver - - DiD Libra

Proponuje wiec zalozyc podobny temat w dziale DiD innego uni z uwzglednieniem ludzi, ktorzy nie darza Cie sympatia jak widzisz, Juventus obserwuje temat ale nasz spokojny ton rozmowy nie daje mu powodow do tego by wskoczyl ze swoja standardowa gadka. Masz wiec dobitny przyklad, ze ze mna mozna na luzie, normalnie pogadac tylko to z ludzmi jest problem, ze nie potrafia sie zachowac i leca wyzwiska, ocenianie po pozorach, z czego finalnie robi sie niepotrzebny offtop.

• Dyskusje Libry!

Cytat od ciap: „Tylko czy w dzisiejszych czasach idzie pogadać normalnie? ” Napisalas wyraznie na wstepie: bez obrazania. Chyba nikomu nie ublizylem ani nie obrazilem jak do tej pory? A, ze temat jest o mnie ( ) to grzechem byloby gdybym nie podjal dyskusji jak widac potrafie normalnie rozmawiac bez wszczynania awantur, gownoburzy itp. itd. Nie moja wina, ze zagladaja na forum ludzie, ktorzy nie potrafia przejsc obojetnie obok mojego zachownia na forum. Widzialem w innym dziale tego forum, jak n…

• Dyskusje Libry!

Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „chyba bardzo kogos boli, ze pomimo wszelkich przeciwnosci gram i konto rosnie ” Nikogo nie boli że grasz i że rośniesz, raczej nic nikogo nie boli.Raczej wszyscy mają problem z tym co sobą reprezentujesz na forum. Jak tutaj się zachowujesz. Jak? O wszystko się czepiasz, wszystkich oskarżasz. Jak coś Ci nie wyjdzie jesteś biednym nowym graczem, jak trzeba to jesteś doświadczonym. Ciągle robisz offtopu na forum pisząc że lubisz prowokować bo Cie bawi gdy inn…

• Dyskusje Libry!

Cytat od Fenrir: „Cytat od Truck driver: „wychodzi sie przy Was na wiekszego debila nim sie jest w realu ” No w twoim wypadku to jednak jest wyczyn. ” Pisze typ co jest idlakiem na Librze. Nie dziwi mnie juz fakt, ze dostaje pogrozki i cisna mi ludzie co w grze moga mi co najwyzej rakietami wszystko poniszczyc chyba bardzo kogos boli, ze pomimo wszelkich przeciwnosci gram i konto rosnie

• Dyskusje Libry!

Porownuj strata czasu zadawac sie z Wami na forum wychodzi sie przy Was na wiekszego debila nim sie jest w realu

• Dyskusje Libry!

Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „Tylko spojrz na moje wydobycie a na swoje i podsumuj kto ma wieksza strate w stosunku do wydobycia ” Jeżeli patrzeć na punkty w obronie a all punkty to jestem 245 osoba na serwerze. Czyli 244 osoby mają gorsze proporcję niż ja. Jak zostajesz zaczepiony w innych tematach o obronę piszesz "ciap ma gorzej". Czuję się jak w przedszkolu gdy jeden zwala winę na drugiego. OK! Spojrzę na wydobycie topki eko i Twoję i podsumuję kto ma większą stratę w stostunku do …

• Dyskusje Libry!

Cytat od Fenrir: „@Truck driver, już się nie pogrążaj, człowieku, i tak masz wiadomą reputację na forum. ” Moje konto na forum i reputacja a konto w grze to dwa odrebne tematy. Takie lamy jak @Juventus potrafia tylko skanowac i szukac zaczepek. Daj chociaz jedno ST zrobione przez tego leszcza.

• Dyskusje Libry!

Cytat od Juventus: „Ze mnie nie ma zysku? Mam 20kk pkt. ” No to zapraszam. Juz dawno sie odgrazales, ze spawasz niszczary na moje bunkry. Latac za Toba mi sie nie chce. Pokaz swoja flote i sie pobawimy. Wladca mordoru sie odkryl a byl taki sam odwazny jak Ty. Koniec koncow dal sie zlapac na podstawke na planecie i zakonczyl kariere. Locutus tez sie do mnie burzyl az w koncu dostal manto i skasowal konto. Ty pewnie o tym wszystkim wiesz i dlatego boisz sie na mnie latac, czekasz na moj ruch ale j…

• Dyskusje Libry!

Cytat od Juventus: „Chyba już zapomniałeś jak rakietowales mi obronę i leciałes dla 500k surowca i to o 2 w nocy. ” Pamietam. Od tego wlasnie zaczela sie Twoja nienawisc do mnie bo nie dalem Ci szans jeszcze na draco by polatac po idlakach. Cytat od Juventus: „Twoje bunkry rosną w oczach bo tylko na to cie stać. ” Stac mnie na to bo mam dobre wydobycie i latam dodatkowo po idlakach. Cytat od Juventus: „I nie tłumacz się że nie masz floty bo kierowcą jesteś bo ja też jestem ” Ja nie mam floty a c…

• Dyskusje Libry!

Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „Ja przy Tobie to mikrus ” Zmarnowałeś tyle samo surowców na obronę co ja. ” Tylko spojrz na moje wydobycie a na swoje i podsumuj kto ma wieksza strate w stosunku do wydobycia

• Dyskusje Libry!

Nie wybralem nikogo, odpowiadam zlosliwoscia na zlosliwosc. A padlo na Ciebie bo w porownaniu do mnie to Ty jestes wiekszym bunkrownikiem. Ja przy Tobie to mikrus Moglbym pojechac po tych slabiutkich bunkierkach Juventusa na satki po zlosci ale za male ma te bunkierki bym sie znizal do lotu na satki

• Dyskusje Libry!

@ciapulka, podziekuj komus takiemu jak @Juventus, ktory wyzywa mnie od bunkrownikow a nie widzi innych i nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi

• @ciap ja bym sie tak nie podniecal ta iloscia 3/4 aktywnych kont a nie osob na uni if you know what i mean?