Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• DiD Libry

Truck driver - - DiD Libra

Wez pod uwage, ze sa aktywni gornicy z konkretnymi stadami gesi. W sumie mozna tylko gdybac co sie stalo dopoki nie bedzie czegos w ST lub sam Starrk sie tutaj nie odezwie.

• DiD Libry

Truck driver - - DiD Libra

Moim zdaniem @Starrk wtopil troche floty w jakims ataku lub dostal malego gonga na jakies 20kkk. Przynajmniej tyle mozna wywnioskowac ze statystyk. imgur.com/wBTZkfx dokladnie jak wczesniej napisalem, spadek o 20kk pkt czyli jak latwo policzyc 20kkk w plecy o ile dok czegos nie odda.

• Gram eko. Caly tydzien jestem prawie non stop na koncie bo jezdze w dzien i w nocy i w czasie jazdy moge tez kontrolowac co sie dzieje na koncie. Natomiast przychodzi sobota i nie ma mnie nawet caly dzien od rana do poznego wieczora i mam tylko mase skanow i nic poza tym.

• Cytat od buleon: „X2 flota? Wymusza to na graczach ostre pilnowanie się. Ktoś mnie zawoła, nie mogę wstać od komputera i komuś przez pół godziny pomóc, nie mogę zagrać sobie partyjki szachów, nie klikając w międzyczasie na OGame, a choćby zjedzenie obiadu wymaga FS. Kolejną sprawą jest moonkilling. Czas absolutnego bezpieczeństwa zmniejsza się z niecałych 7 do niecałych 3,5 godziny. Jestem przeciwny, żeby wszystkich do tego zmuszać. ” Nie jest tak zle jak opisujesz. Gram na x2 od poczatku swojej…

• Cytat od DUDEUSZ: „Cytat: „trzeba więcej się wykazać ” a jak robisz komuś kontrę, albo jakąś bardziej zorganizowaną akcję, to gdzie "trzeba się bardziej wykazać"? Na x1 czy na x5. Bo patrzycie tylko na część związaną z bfsami, zapominając o innych aspektach gry. ” Wykazac sie trzeba na wiekszym speed floty bo masz o wiele mniej czasu na policzenie ataku i zorganizowanie calej akcji. A na malych speed floty na luzie policzysz wszystko na spokojnie, ogarniesz flote i zostaje tylko czekac na odpowi…

• Cytat od ale cios antynazista: „bym sie powiesil na x2 haha czekac kilka h na powrot atakow i na zwozke heh co kto lubi ” Jakie kilka h? Nigdy na x2 nie czekalem dluzej na dolot do celu i powrot floty dluzej jak 2h. A zwozki robie w 3h z calego konta, od kiedy gornikowi sie spieszy z czymkolwiek?

• hmm czyj to wafel

Truck driver - - DiD Fenrir

@ciap widze, ze chcesz powiedziec finalnie, ze Migotka zle opracowala mojego ticketa? Zglosilem sprawe w trakcie ataku na mnie. Dostalem wyrazne polecenie od Migotki, ze upomniala tego gracza i nakazala zawrocenie floty i mialem poinformowac, czy zawrocil atak. Wiec czekalem cierpliwie az doleci do konca gdyz w ostatniej sekundzie mogl ten atak zawrocic i w logach nie byloby sladu po starciu a wiec nie bylo by tez podstaw do bana. Potrafisz to zrozumiec czy bedziesz dalej stronnicza ze wzgledu n…

• hmm czyj to wafel

Cytat od ciap: „Tak jest w przypadku wymuszenia pusha. Tutaj widzę temat który dotyczy długiego denerwującego ataku. To trochę inaczej działa więc nie wprowadzaj graczy w błąd lub doprecyzuj o czym piszesz. ” Szach mat @ciap. Moja wiedza wynika z tego ticketa: [ciach] Ps. @Guderian jestes bardzo szybki ledwo zdazylem napisac posta i juz go minusujesz haha brawo za refleks Moderator kruszynka:Usunięto wiadomości z supportu

• hmm czyj to wafel

Cytat od Billie the kid: „@Migotka nadal koles leci gyazo.com/187c241d6072c6490736c2b25935f891 powoli odechciewa sie grac przez noobow ” Nadal leci wiec wciaz ma szanse na zawrocenie ataku. Nie bedzie bana dopoki atak nie doleci do konca. Bedziesz mial rw i wtedy masz podstawe domagac sie ukarania takiego gracza.

• A eko na jakim poziomie?

• Ja jeszcze nie spotkalem sie z przypadkiem braku jakiejkolwiek obrony u topowego gracza. Zawsze jest cos o co mozna te glupie sondy rozbic.

• Cytat od Scofield u9: „ZAWSZE występuje obrona. ” Dopisalem, ze o ile sie pilnuje i zaglada na konto. Ale widac, ze lepiej Tobie wyrwac cos z kontekstu i sie czepiac zamiast odniesc sie do calej tresci.

• Cytat od Scofield u9: „Dalej brniesz w głupoty. ” Wiec wyjasnij o co rozbic sondy by wylapac kogos na pz oswiec mnie i moze przestane byc glupi

• Cytat od Scofield u9: „Głupoty piszesz z tą obroną. ” Chyba, ze sytuacja ma miejsce na nowo powstalym uni wtedy zmienia postac rzeczy.

• Cytat od buleon: „A o co rozbijesz sondy na planecie bez obrony i floty u gracza bez sojuszu i - choć tego nie da się z poziomu galaktyki stwierdzić - najprawdopodobniej bez buddy? ” Obrona na planecie zawsze jest u aktywnego gracza, ktory sie cokolwiek pilnuje chocby po to by uchronic dzienne wydobycie. A skoro robi fs-y to znaczy, ze pilnuje konta z mniejszym lub wiekszym zaangazowaniem.

• hmm czyj to wafel

@Guderian mozesz sobie minusowac to co pisze ale zapytaj @Migotka. Jesli nie wierzysz, ze takie ataki to spam to moge pokazac swojego ticketa w takiej sprawie.

• hmm czyj to wafel

Mialem taka sytuacje niedawno. Wyfarmilem troche surki ze slabego konta i pozniej takie ataki wysylal. Rob screeny i pisz ticketa. Jak nie cofnie ataku to dostanie malego bana i sie nauczy.

• Pewnie kolejny raz pisze po to aby tylko napisac ale moim zdaniem te wiadomosci to dla jednych spam ale dla innych przydatna rzecz. Mi osobiscie sie przydaja kiedy ogarniam transporty z handlu za dex i mam te raporty kiedy i gdzie moje trampki wrocily. Gdyby nie te "spamujace" wiadomosci musialbym klikac po moonach i szukac floty a tak to odczytuje tylko info i od razu wiem gdzie flota stoi. Pomysl polecial na origin. Spoko. Poczekam na dalszy rozwoj sytuacji. @Hermes prosisz o lajki a nie ma na…

• @ciap Ty moze jestes abstynentem wiec nie wiesz jak to jest pozdro dla @litek.. Jedyny normalny co wie jak smakuje granie po wypiciu, sam padl chyba ze dwa razy. Reszta pisze tylko po to aby dogryzc

• @litek. po prostu zapomnialem budzika ustawic i przespalem powrot floty z fs-a. Jesli obserwowali mnie po strzale to na pewno widzieli, ze dlugo nie odswiezalem. Gdyby panna do mnie nie zadzwonila to bym dalej spal i nawet na zaladunek bym sie spoznil. Tyle w temacie. Pisalem gdzies na forum jacy zadowoleni bedziecie kiedy wtopie i nie mylilem sie