Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• The time has come...

Truck driver - - DiD Yildun

Szkoda, ze znikasz fajnie bylo wylapac kilka banow, teraz juz nawet nie ma z kim sie porzadnie poklocic ale moze to i lepiej, czlowiek zajmie sie gra a nie klepaniem glupot na forum powodzenia w realu i tak wrocisz, podobnie jak inni

• Cytat od Hermes: „Cytat od ciap: „Nie wiem co w tym dziwnego.” On nie wie, że pomysł jest dla wszystkich, a nie tylko dla mnie.Cytat od Truck driver: „Sprawiales wrazenie” Nie będę się wypowiadał co naprawdę myślę o tym całym sprawianiu wrażenia na forum, bo jeszcze nie daj losie wciągnę się w wir kolejnej bezużytecznej paplaniny z tobą. O tym jakie ty sprawiasz wrażenie z resztą, wypowiedziałem się dwa miesiące temu w skasowanym poście (mowa tu o rozchwianiu emocjonalnym). Możesz śmiało mnie za…

• Cytat od ciap: „Nie wiem co w tym dziwnego. Na forum są pomocne poradniki na początkowym etapie gry żeby mniej błędów popełniać. ” Pisalem Ci na priv. Koniec dyskusji. Bede mial ochote pobawic sie z Toba w grze w rozwalanie moonow i rakietowanie planet to postaram sie o kolejnego bana na forum bys miala pretekst do atakowania mnie przez tlumaczenie "bo nie piszesz nic na forum, przypominam tylko o sobie" a potem plakania, ze odpowiadam agresja na agresje

• Uczyc sie gry z forum? Sprawiales wrazenie doswiadczonego gracza

• Nic nie musicie zglaszac, nie dopatrza sie tylko niech mociejszy wysle tyle sury slabszemu aby ten slabszy wyszedl na zero

• Cytat od ale cios antynazista: „przypominam ze nie bylo zmian w polskim regulaminie po wprowadzeniu handlarza na flote, ile lat to juz jest 4 lata ??? ” Dluzej chyba nawet. Uczylem sie gry zlomujac flote z ekspedycji u handlarza.

• Cytat od pl1: „dlaczego rozumiecie inaczej regulamin i zasady gry niz inne kraje? ” Bo gdyby wprowadzili te zmiany to nagle mogloby sie okazac, ze dzisiejsi flociarze z mega flotami i fajnymi przyrostami staneliby calkiem w miejscu. Braklo by kont do zlomowania itp. itd. etc.

• Cytat od Niezniszczalny^: „z tego co widze flociarze bardzo walcza o nizsze przeliczniki w handlu deuterem, ograniczenie ilosci kupowania deu i brak mozliwosci sprzedazy deu po wyzszym przeliczniku jesli kupilo sie go wczesniej po wyzszym ( np handlarz na koncie slupie ) ale za to badzmy rowni wobec wszystkich i wprowadzmy podzial zyskow z kontami slupami ktore niszcza moony dla kont glownych...bedziue sprawiedliwie? ” O czym Ty bredzisz czlowieku? Jakie moonowki? Jakie konta slupy? Nie powinno …

• za metal, kris lub mix

Truck driver - - Handel Libra

Cytat od ciap: „czyli szukasz głupków którzy nie będą negocjować? ” Nie mam jednego dostawce, co nie chce wiecej niz 2,5/1,5/1 a cala reszta sprzedaje mi swoj dex po 2,7/1,7/1. Nawet jeszcze bonusy daje. Jak wychodzi 102kk mety i 94kk krisu dla przykladu do odeslania to wysylam 110kk mety i 100kk krisu. Nie szczypie sie i zaokroglam do pelnych dziesiatek.

• za metal, kris lub mix

Cytat od Starrk: „U mnie zaczyna się od 2,6:1,6:1. Gram flotą i grać nią zamierzam, więc gwarantuję, że będziecie mieli do kogo pisać, gdy będzie potrzebna pomoc ” Zazwyczaj handluje po 2,7/1,7/1 a to co pisalem w pierwszym poscie to jest tylko prog wyjsciowy do negocjacji

• Cytat od Starrk: „@Truck driver nie strzelam, bo moja propozycja usunięcia systemu ACS jest groteską, a nie poważną opcją Tak jak głupio brzmi usunięcie ACS, tak głupio brzmi usunięcie pomocy znajomych w innych dziedzinach tej gry. ” Gram juz od kilku ladnych lat i nie wiem o jakiej pomocy mowisz. Mam pomoc od znajomych jedynie jesli chodzi o postawienie moona badz zrobienie pz i handel dexem. A znajomych, ktorym moge podac passy do konta w razie problemow z netem moge policzyc na palcach jednej…

• Cytat od buleon: „Wyobrażasz sobie tłumaczenie graczowi, że swoje surowce musi wydać w określonym czasie i określoną ich ilość? Ja nie bardzo. Taka zmiana w znacznie większy sposób wpłynie na grę zwykłych graczy niż podniesienie przelicznika i limity (o ile współczynnik będzie ustanowiony inteligentnie). ” Ale to przeciez nic nie trzeba tlumaczyc. Jesli gracz gra sam dla siebie i na swoj rachunek to przyrosty bedzie mial proporcjonalne do rozwinietego eko. Oczywiscie moze miec te przyrosty wieks…

• Cytat od buleon: „Pomyślałem chwilę na ten temat i wydaje mi się, że spojrzeć powinniśmy nie na konta top, a na same paliwówki. Jakiś hmm... nakaz przyrostów punktowych? Nakaz prawidłowej gry? Brzmi dziwnie, ale chyba to najbardziej odróżnia support od ekonoma I fakt, wtedy podstawową paliwówkę traktujemy jako ekonoma ” Moim zdaniem wlasnie od tego nalezy zaczac. Monitorowac tempo rozwoju kazdego konta i banowac konto, ktore nie wykazuje rozwoju w tempie do mozliwosci rozwinietego eko. Ktos powi…

• za metal, kris lub mix

Kupie dex, jak w temacie. Kazde ilosci. Mozliwosc handlu najlepiej w tygodniu a w weekendy do ustalenia. Przelicznik od 2,5/1,5/1 do negocjacji. Flota nie gram i predko grac nie zamierzam wiec gwarancja, ze dex nie wroci w postaci atakujacej floty kontakt w grze, nick Kamil (w razie bana ) badz na forum

• Pan PANDA

Truck driver - - DiD Zibal

@Vertigo77 nie zrozumiales co chcialem powiedziec przez to co napisalem ale nie bede tlumaczyl jak krowie na miedzy

• Pan PANDA

[ciach] Cytat od ciap: „To do GO należy udowodnić na podstawie całych logów. ” Powiedzmy, ze konto slup prowadzi moja siostra, ktora mieszka ode mnie 200km. Jak udowodnisz na podstawie logow, ze nie nie ma wspolpracy mniedzy nami? Inna lokalizacja, inne IP. Mozesz tylko rozlozyc rece i na podstawie logow stwierdzic, ze nie ma podstaw do bana. A ja spokojnie bede dawal wskazowki siostrze co ma robic i bede gral jakbym mial multi Super Moderator Ruda:offtop

• Pan PANDA

Cytat od ciap: „Czego taki skan dowodzi? Otrzymanie surowców od konta wyżej? Każdy transport od osoby wyżej znaczy multi? Zasady Gry przewidują jakiś limit surowców który można posiadać? ” Owszem, w zasadach gry nie ma o tym wzmianki ale na logike ciap. Na takim koncie tyle sury? Legalnie? Trzeba byc poczatkujacym graczem w ogame by nie wiedziec, ze to konto slup. Litosci bo az sie noz w kieszeni sam otwiera jak sie czyta Twoje niby usprawiedliwiajace wywody. Cytat od ciap: „Dlaczego? Bo lubię d…

• Cytat od Arkadius: „czepiacie się starkusia lubi chłop rozdawać prezenty jak nie drób to paliwko jak tu taniej niż na lotosie ” A ze mnie sie smiali jak wtopilem na marne grosze

• Jakby to ktos napisal, (nie bede pisal wprost kto ) zlamiles Starrk na maxa ale szybko sie odbudujesz, masz do tego talent Graty udanej akcji obronnej

• Monowka trafiona przetopu na owce