Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Inne gry? Muszą. OGame nie musi. ” Niby nie musi ale jednak jakies tam zyski przynosi. Czy zle mysle?
-
Cytat od ciap: „Gdzie ja napisałam że nie chcą zarobić? Chcą ale gdy gra przestanie zarabiać na siebie to OGame nie skasują jak inne gry które przestały istnieć. ” Wroc do tego co napisalem wczesniej. Napisalem cos podobnego co Ty teraz tylko innymi slowami.
-
Cytat od ciap: „Nie dotyczy to ogame. ” To ciekawe po co otwieraja co rusz nowe serwery i daja eventy jak ten dzisiejszy na antymaterie? Zrozum kochaniutka, ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
-
Cytat od Lord Beerius: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Lord Beerius: „Dopóki wypracowuje zysk dla twórców to będzie żyć ” Bo nie zabija sie kury, ktora znosi zlote jaja ” Masz rację, ale czy to są takie kokosy nie przesądzałbym.Faktem jest, że gra czasy świetności ma za sobą, ale gry przeglądarkowe schodzą do podziemia, a nasz Ogame to w zasadzie cały czas to samo co 14 lat temu! Z drugiej strony gra pod względem technicznym jest dopracowana więc nie wymaga za dużo obsługi technicznej. Zatem k…
-
Cytat od Lord Beerius: „Dopóki wypracowuje zysk dla twórców to będzie żyć ” Bo nie zabija sie kury, ktora znosi zlote jaja
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Truck driver - - Gra
PostCytat od Guderian: „no tak, ale ktoś może mieć tylko 3.5k anty z ekspedycji i brakuje mu parunastu/paruset kk kryształu do kolejnego poziomu astrofizyki, a nikt nie chce mu sprzedać za sam kryształ więc ktoś może zostać zmuszony do przemielenia dopiero co zakupionego metalu po niekorzystnej dla siebie cenie. ” Do mnie tak ktos kiedys napisal z taka prosba i tym samym zyskalem dostawce jak sie gra samemu sobie i nie potrafi wspopracowac to jest pozniej placz na forum bo komus cos nie pasuje
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Truck driver - - Gra
PostCytat od Avinashi: „osobiscie proponuję zmienić przeliczniki w stosunku max. 2.5-1.5-1 min. 2-1-1 ekonomom już i tak się w dupach poprzewracało z wysokością proponowanych przeliczników podczas handu.... Proponując podwyższenie minimalnego przelicznika dajecie korzyść tylko i wyłącznie ekonomom. Bo może nie? Ile taki ekonom przepali na kogoś deuteru podczas ataku? Może nie zero, ale są to śmieszne kwoty. A flociarz? Tu już mowa jest o wyższych liczbach... ” Co to zmieni? Kupie 100kk dexu za 100kk…
-
Truck driver - - Gra
PostCoz. Ja potrafie machnac przyrost 3kk tygodniowo wliczajac w to handel, farmingi po idlerach i wydane kilkaset zl na przeniesienie wszystkich planet na 15 pozycje. Kasa wydana na anty nie powinna byc wyznacznikiem czy ktos zasluguje na bana czy nie. Kogo stac to niech wydaje jak chce, wolna wola ale chodzi o czysta gre przede wszystkim a nie kilkudziesiecio milionowe przyrosty punktowe wiecznych urlopowiczow lub flociarzy, ktprzy tylko fs-uja i nie widac, by cos zlomowali.
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od kobuszewski16: „art wystarczy ze twoi ludzie beda tego pilnowac panel go sie klania to jest dobre ale jak nie przypilnujecie zawsze bedzie jak bylo czyli 1 1 1 jak mam anty na koncie zal banowac bo kupuje i jest mistrz wezcie sie za to co napisales wyzej i zobacz jak sie surke na q sle przyrost 65kk nie dziwi nikogo jak by latal ok skad ta sura jak od fuzji zawsze mial w uj ” Na Librze tez mozna podawac przyklady graczy zezlomowanych, siedzacych po zlomie na urlopach i w magiczny sposob…
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od buleon: „Tekst jest wieloznaczny. Czy kupienie tańszego deuteru (przykładowo 1:1,7), a następnie sprzedanie go handlarzowi po 1:2, jest pushem? ” Tez mialem co do tego watpliwosci. Ciap wyjasnila.
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od ciap: „Nie. Ale jak kupisz 100kk deuteru po 200kk kryształu i sprzedaż ten deuter za 100kk kryształu to dostaniesz bana. Czyli będziesz stratny. Niezależnie z kim tak zrobisz. Czy gracz czy handlarz. ” Nigdy nie handluje by miec strate co najwyzej wychodze na zero aby pomoc slabszemu. Czyli git. I z probami moonowymi wyszlo tak jak sie klocilismy w innym temacie
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od Art: „Za push może być również ukarany gracz, który: ” Cytat od Art: „Manipuluje przelicznikami handlowymi wykorzystując do tego funkcję Handlarza surowców za Antymaterię ” Czyli jak kupie 100kk dexu za 150kk krisu i zamienie sobie ten dex u handlarza na 200kk krisu to dostane bana? Cytat od Art: „Próby moonowe Próby moonowe świadczone przez słabszych graczy muszą być rekompensowane w wysokości surowców wydanych na próbę lub ich równowartości w ramach dozwolonych przeliczników (w rozlic…
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od ciap: „Jako gracz nie odpowiadam za to jak grają inni gracze więc dlaczego mnie obwiniasz za coś czego nie zrobiłam i nie miałam wpływu? To nawet nie jest mój sojusz żebym mogła kogoś wywalić z sojuszu. ” Ale zawsze usprawiedliwiasz team a dokladnie widac, ze team nic nie robi i push kwitnie.
-
Truck driver - - Gra
Post@pl1 to co pokazales na screenie to nie jest wyjatek tylko na Twoim uni. Spojrz sobie na tej samej stronie jak ladnie, kawalek po kawalku rozebrali sobie konto demise na Librze. Nasza kochana i wszechwiedzaca @ciap ma konto na Librze ale jak zwykle udaje, ze nic nie widzi lub o niczym nie wie. A zapytasz jej wprost dlaczego nic nie robi skoro jest GO to Ci odpowie w ten sposob: - Dagusia08.04.2019 19:30:08 nie sypiam z nim żebyś swoje żale wylewał na mnie ? - Kamil08.04.2019 19:30:50 Ale jestes …