Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-55 z 55.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Przepraszam ale o jakiej wy super grze City mówicie ? Bo jeśliby takowa była to zespół nie zajmował by w lidze 4 miejsca a był na szczycie I nie oglądałem akurat meczu w LM bayern vs city, tylko znam wynik ale w PL na wyjazdach the citizens spisują się przeciętnie żeby nie powiedzieć słabo, potrafią przegrać z średnimi bądź słabymi drużynami z ligi angielskiej, inaczej to wygląda w meczach u siebie no ale taki bayern umiał u nich na stadionie wygrać Co do Arsenalu, no to nie za ciekawie trafili …

• Pomyśl nad tym co piszesz, jeśli już mnie cytujesz, najlepiej rób to do skutku aż zrozumiesz albo poproś kogoś mądrzejszego żeby ci wytłumaczył. Bo ja nigdzie nie napisałem, że tamtego ST nie ma albo że jest nieważne, tylko ono powstało przez granie black lamki na 2 fronty bo gdyby nie on to i starcia by nie było. Może jednak wytłumaczę to jaśniej, który gracz może mieć większą satysfakcje z gry, ten który sam coś w niej osiągnął czy ten, który po prostu kupił albo dostał od kogoś mocne konto ? …

• To raczej lamerstwo obrońcy bo jak się sprzedaje byle komu konto na allegro to potem są zazwyczaj takie efekty, że konto oddane/sprzedane = konto zezłomowane A jeśli chodzi o to, który top, to moralnie agresorzy mogą to odbierać jako top 1 ACS chociaż to tylko top 2 bo kto przegląda forum pamięta w jakich okolicznościach powstało to "prawdziwe" top1 ACS

• Manchester United

Smoczus - - Piłka Nożna

Czy jest sens porównywać na podstawie wyników z XXI wieku ? No chyba nie bo Moyes karierę trenerską rozpoczął w 1998 roku a do Evertonu trafił w 2002 roku. Zaś Ferguson swoją karierę rozpoczął w 1974 a gdy Moyes trafił do Evertonuto Fergi był już od 16 lat trenerem ManU. I jak wiadomo to sir Alex polecił Moyesa na nowego trenera a sam teraz jest dyrektorem sportowym i ambasadorem w ManU więc raczej tego pierwszego prędko nie zwolnią bo ma protekcje w postaci Fergiego.

• Manchester United

Smoczus - - Piłka Nożna

Cytat: „Widać różnicę między Fergusonem i Moyesem, ot to wszystko. Ferguson często miał średniowy skład, który teoretycznie powinien mieć duże problemy by się bić o najwyższe cele a jednak Fergie potrafił z tego zrobić maszynkę do wygrywania pucharów. ” To akurat nieprawda bo Fergi w pierwszym sezonie swojej pracy w ManU zajął 11 miejsce w lidze, co więcej, pierwszy puchar, którym był puchar Anglii dla klubu udało mu się zdobyć po ok 4 latach a wygrać ligę dopiero po ok 7. Widać, że ta tzw. "mas…

• Real Madryt

Smoczus - - Piłka Nożna

Ostatni triumf w lidze mistrzów tak bardzo upragnionej ostatnio przez Real był w sezonie 01/02 finał z Bayerem Leverkusen 2:1 a w napadzie królewskich właśnie Raul i Morientes a potem zaczęli przychodzić nowi napastnicy za grube miliony. Ronaldo, Van Nisterlooy, Huntelaar, Robinho, Owen, Cassano i pewnie paru jeszcze by się znalazło i po tych zakupach właśnie forma Raula zaczęła spadać i zdobywał coraz mniej goli. W końcu to był w tamtych czasach jeden z najlepszych, jak i nie najlepszy napastni…

• Real Madryt

Smoczus - - Piłka Nożna

Może zacznę od tego, że do Realu straciłem szacunek za dwie rzeczy, pierwsza to ta chora polityka transferowa a druga to zmarnowanie talentu Raula. Do tego swoją wcześniejszą wypowiedź nie opierałem na żadnych statystykach czy wikipedii, ani innych tego typu rzeczach. Jeśli już to opierałbym się na oficjalnej stronie Realu bądź polskim portalu tego klubu i może rzeczywiście przesadziłem z tymi transferami ale to tylko z niektórymi bo do innych to pasowało jak ulał. A opierając się na stronie tra…

• Real Madryt

Smoczus - - Piłka Nożna

Chciałem zauważyć, że jak na razie w ostatniej dekadzie sprowadzając Brytyjczyków: Woodgate, Owen, Beckham a teraz dochodzi do nich Bale nie zawojowali ani w Realu, ani w Primera Division, ani w Lidze Mistrzów. Za każdego z nich przepłacili a potem oddawali prawie za darmo. Do tego dochodzi masowe kupowanie każdego piłkarza, który się przed okienkiem transferowym wybił np Robben, Sneijder, Robinho i co przyszło z zakupów ? Wielkie pieniądze za ich sprowadzenie do klubu a i tak nic nie pokazali, …

• Nie zamierzam ani bronić obrońców ani ich ganić bo tak naprawdę nie ma za co Jak świat światem stary to już niepierwsza taka akcja i nie mówię tu tylko o ogame bo przykładów jest mnóstwo Regulaminu nie złamali więc nie mogą sobie niczego zarzucić i nie rozumiem po co ta jałowa dyskusja No nic atakierom a obrońcom przetopu No i to tyle by było ode mnie

• Zupełnie przez przypadek tu trafiłem ale z kamo to chyba na nekkar w jednym soju graliśmy niemniej jednak graty dla ekipy złomującej Bo złom nie jest najważniejszy Wy macie top 4 ACS a ja znowu miałem z czymś racje A ten minus szybko odrobicie Pozdro

• Właśnie została wgrana nawet wersja gry 5.3.4 i co dalej? Co z UF?

• A wiadomo coś kiedy zostanie wprowadzona ta wersja gry 5.3.3 ? Bo ponoć miała do końca tego tygodnia a już niedziela powoli mija i po jej wprowadzeniu miałby ruszyć cały ten proces i jakie uni będzie to obejmować ? Nie chodzi mi tu o projekt naszego teamu tylko to co GF planuje.

• może Jeleń przypomni sobie jak się strzela

• Tylko żeby nie było powtórki z MŚ w Korei I Japonii A co dzisiejszego wyniku to albo remis albo 3-1 dla Portugalii bo w końcu jak żeluś się napali na strzelanie bramek (co już niejednokrotnie pokazał)to może być dużo jego strzał nawet bardzo dużo ale niecelnych:D W końcu niby mają takie gwiazdy i taki potencjał w ataku a żeby do euro się dostać musieli przez baraże przechodzić. Jednak gra w klubach to nie to samo co w reprezentacji i Polacy mogliby się pokusić o jakąś sensacja dla nas

• Skoki narciarskie

Dragon Shiryu - - Sport

szkoda tylko że Żyła jest taki nierówny w swoich skokach, niech ustabilizuje formę i żeby podobne miejsca zajmował na dużych skoczniach a nie tylko na mamutach potrafi odlecieć