Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wasze ulubione seriale
Smoczus - - Muzyka i Film
PostJa tam poczekam aż będą dostępne wszystkie odcinki tego nowego serialu The Knick. Nie cierpię czekać na kolejne odcinki jak dany serial mnie np. wciągnie a True Detective to mocno trzymający w napięciu kryminał Sam osobiście bardzo lubię seriale Banshee i Strike Back. Nie mogę się doczekać kolejnych serii, szkoda tylko, że ten drugi postanowili już zakończyć i kręcą ostatnią serie. A obecnie jestem w trakcie oglądania 2 sezonu Rodziny Borgiów a potem planuje zabrać się za oglądanie serialu Ray D…
-
TOP 2 SOLO! UNI PEGASUS! Czekoladowy [C S] vs luznaguma [UMBRELLA] - 3068,66%
Smoczus - - Hall of Fame
PostOjojoj...naprawdę wzruszyła mnie Twoja historia powinieneś się zgłosić do programu ukryta prawda albo dlaczego ja czy cuś w ten deseń I przeczytaj co MoonMaker napisał. Popatrz na pręgierz i zobaczysz swoich kolegów z parasolek wiszących na nim za pushe a jeśli chodzi o te Twoje wielkie i spektakularny ST w wykonaniu parasolek, to yyy... Latanie w środku nocy po bunkrach po to żeby zrobić jakieś marne ST to naprawdę pro gra Też mógłbym zarywać nocki przed ogame żeby złomować ale zasadniczo mam d…
-
Smoczus - - Hall of Fame
PostCytat od Axerd2: „Cytat od lucca brasi: „Cytat od Secik: „Smoczuś, niestety muszę przyznać Ci racje... Strata floty ugryzła głównie mnie, bo budowałem ją od zera i poświęciłem wiele czasu. Przepraszam sojuszników, mój błąd. Czeko, to chyba Twój pierwszy czysty złom odkąd grasz w OGame. Swoją drogą, to nieudolny jesteś Ty, bo ponoć najiększa lama (Rocky) spakował Cię na więcej i nie wybielisz się jednym ST. Public Enemy, życz sobie czego chcesz, moje zdanie na temat tej sytuacji znasz...” Ty kole…
-
Smoczus - - Hall of Fame
PostChyba można przytoczyć staroogejmowskie porzekadło, że "konto oddane = konto zezłomowane" Zysk cud, miód, malina Przetapiaj na flotę i ciśniemy dalej
-
Też mam nadzieje, że Arsenal wygra ligę i wtedy Wenger zamknie usta wszystkim krytykom i po latach posuchy klubowe gabloty znowu będą się zapełniać Oby tylko ich omijały kontuzje bo skrzyła mogą mieć zabójcze Theo i Alexis, do tego bogactwo urodzaju w środku pola:P Ale patrząc na całą ligę to teraz obecnie jest wielka 5 aspirująca do tytułu. ManU i ManCity, Chelsea, Arsenal i Liverpool. Być może uda się w końcu włączyć do walki o pierwszą 4 Tottenhamowi i Evertonowi. United są w takiej sytuacji …
-
Cytat od moherowy beret: „Cytat za "Smoczus" Tylko żeby nie wyszło, że znowu jakieś speed uni będzie miało wybór przejścia na normalną konfiguracje :P” Cytat od moherowy beret: „do siriusa , taurusa i riegla proponuje Xalynt dodać, młode unii i malutkie flotki ;)” Moherek, uni x jest zbyt młode i nie należy mu się jeszcze UF
-
TOP 1 SOLO! Czekoladowy [C S] vs empire of the sun [G-Over] - 3181,05%
Smoczus - - Hall of Fame
PostCierpliwość popłaca i zysk miodzio Będzie na nowe kopalnie, które tak Ci się marzyły Do tego nowe TOP1 SOLO uni Dla obrońcy jak najbardziej i szacunek za postawę i nie podbieranie złomu. Co jak niektórzy to robią, nie dopilnują moonówki a potem wiosłują i podbierają złom dwoma reckami xD
-
Tak czytam i czytam i tylko poszczególnie jednostki wyrażają chęć do zmiany prędkości z x2 na x5 a reszta uni jakie ma o tym zdanie ? Może im taka zmiana nie będzie odpowiadać ale pomijając to, draco nie jest pępkiem świata, w zeszłym roku UF tam było i co znowu ma być bo parę osób ciągle się dopomina nowego łączenia. Teraz czekajcie na swoją kolej i niech najpierw połączą uni, które czekają już na UF długi czas, np takie uni ze standardową konfiguracją i rozumiem czemu aż tak bardzo teraz chcec…
-
Poczytaj sobie posty wcześniej i się dowiesz jakie uni są na razie w planach na UF na przyszłość. Zmieniać prędkość x1 na x3 ? Bezsens bo ja osobiście wole grać na uni ze standardową konfiguracją, jeśli chciałbym grać na speed uni to bym tam grał a jeśli pegasus mają kiedyś łączyć to lepiej będzie jak go połączoną z jakimiś uniwersami co też mają standardową konfiguracje.
-
TOP 1 ACS rocky i FUGAZI i Trener Ciacho [ZWB] vs Czekoladowy [CS] - 5177,18%
Smoczus - - Hall of Fame
PostHehe...kto ma wiedzieć ten wie, że flota Czekoladowego stała całą noc bez opieki a wy ją walnęliście o 9:22 to słaby skaner z tego fugaziego skoro flotę wyłapał w okolicach 5-6 rano a skanował całą noc No i Valpurgius ma racje, w tej grze nie ma przymusu gratulowania a flotę przy pomocy sojuszu można odbudować i to w krótkim czasie Czekuś BSzO, pomożemy stanąć na nogi
-
Wynik z Tottenhamem pokazuje tylko jaki ten zespół w tym sezonie jest słaby, ratują go jedynie minimalne wygrane i dlatego są dosyć wysoko w tabeli a mecz z Arsenalem, no cóż przy wyniku 4-2 Wenger nie miał nic do stracenia i zdjął Flaminiego a w jego miejsce wpuścił młodego Gnabry'iego i powstała dziura w środku pola. Tak czy siak City swoją siłę i dominacje pokazuje wyłącznie u siebie a na wyjazdach bywa różnie co pokazują obecne rozgrywki PL bo mają bilans wyjazdowy na chwile obecną 2 zwycięs…