Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szał przyspieszenia
Virus - - Zadawanie pytań
PostCytat od Muniek: „nie macie racji działa od razu zakoncz nie trzeba skracac o połowe ” Tobie zadziałało, mi przy kilku próbach niestety nie. Nie oszukujmy się, niektóre zadania działają jak chcą, także trzeba się liczyć, że metody i wyniki będą u różnych osób inne.
-
Noob Saibot vs. Commander Nash [ZAA] & Commander Europa [ZAA] ~ 458.68%
Virus - - Starcia Umbra
PostTu nie ma łamania żadnych zasad, poniosłeś większe straty aniżeli obrońca, więc to on jest stroną zwycięską w tej bitwie i to on jedynie może wstawić to starcie jak ST.
-
Szał przyspieszenia
PostGameforge zrewolucjonizowało najpopularniejszą grę o statkach w kosmosie [ZOBACZ JAK]
-
Szał przyspieszenia
PostCytat od Darkstar: „Bo musza byc 2 etapy, o polowe skrocic i zakonczyc. Jak poczekamy i damy tylko zakoncz to nie zadziala; a czemu sie spytacie? No proste, bo wydasz wiecej anty i bedziesz musial kupic. ” Takie są założenia gry od dłuższego czasu i tak dziwie się, że skracanie nie jest jeszcze podzielone na 3 lub więcej etapów. Chociaż kto wie.
-
Cytat od BIEDRONEK77: „to nie jest niefart coś jest namieszane po odpaleniu tego ewentu teraz na 14 puszczonych 12 pustych piraci i jakas smieszna ale to naprawde smieszna flota ” Wróciłem do gry stosunkowo niedawno i jeszcze ogarniam sporo zmian, ale no dziwi mnie przerwanie nagłe passy na Sombrero. Każdy dzień był zyskowny na tyle, że mogłem spokojnie inwestować w każdą zachciankę. dziś przywiozłem trochę metalu i kilka transporterów. Ciężko mi uwierzyć w przypadek.
-
Szał przyspieszenia
PostCytat od Freon: „Daj do budowy najtańszy budynek ( taki żeby się budował powyżej 1 min żeby mieć czas na ) , od razu skróć o połowę i następnie zakończ za antymaterie to na pewno zadziała ” Potwierdzam, stuprocentowy pewniak.
-
U mnie jest pół na pół. Śpieszę z wyjaśnieniem. Na Sombrero gdzie zyski z ekspedycji ostatnimi czasy były kosmiczne po wprowadzeniu w życie eventu stały się dramatem. Śmieszna ilość surowców, 3 statki na krzyż. Natomiast na Umbrze, gdzie gram chwile, bo chwile uniwersum istnieje niesamowity obrót sytuacji. Ciągle przywożę itemy, surowców całkiem sporo, dobrą ilość statków jak na start. Także ciężko mi stwierdzić, pewny jestem jedynie, że event rzeczywiście miesza w ekspedycjach. W jaki sposób i …
-
Alistar [EXP] & Wentyl [EXP] & Commodore Sigma & Voodoo [EXP] & 8#Mystery [EXP] vs. Blues [TEREFERE] ~ 70872.21% --->> Dla EXP
Virus - - Starcia Umbra
Post5 dzień istnienia uniwersum - 70872 % Coś tu ewidentnie poszło nie tak. Niemniej jednak gratulacje ustrzelenia.
-
Wyzwania
PostMoże chodzi o to, żeby jedynie włączyć to badanie, a nie "zbadać". Więc samo odpalenie badania, a potem rezygnacja, powinna zaliczyć zadanie. A jeżeli należy zbadać, to po prostu odpuść, jest delikatny zapas trytu.
-
Wspomnienie
PostW zeszłym tygodniu przeglądałem właśnie ten dział po długiej przerwie i byłem ogromnie zdziwiony, że wszystko zostało skasowane. Szukałem wątku gdzie ktoś tworzył dla mnie sygnaturę, właśnie żeby sobie wstawić na forum jako pamiątkę lepszych czasów. Przeglądałem wrzucone przez Ciebie sygnatury, są genialne. Gdybyś znalazł chwilę to z chęcią założę sygnaturkę Twojej roboty.
-
Wypełniłem ankietę, ale ze względu na jej charakter nie wiem czy jest to odpowiednie miejsce. Szczególnie, że w Ogame grają nieletni.