Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Biologiczny
PostWłókna w formie podłużnej, komórki w kulistej.
-
#62 Noob Saibot [LHiP] vs. czarny elf [EMERYCI] ~ 7276.94% #63 Noob Saibot [LHiP] vs. czarny elf [EMERYCI] ~ 3698.34% + 1812.32% + 784.68% + 643.88%
Virus - - Starcia Umbra
PostPięknie jedziesz, oby jak najwięcej celów wpadło, żeby było za co dex kupić.
-
TOP 5 UNI UMBRA (1 vs. 1 & ACS) l SOLO MIN. - 55331.25% l ACS MIN. - 119650%
Virus - - Starcia Umbra
PostAktualizacja.
-
Pytanie o ekspedycje?
Virus - - Zadawanie pytań
PostKlasa ma ogromny wpływ na to co i w jakich ilościach przywozisz z ekspedycji. Jeżeli wybrałeś klasę zbieracz ekspedycje nie będą dla Ciebie opłacalne tak jak dla odkrywcy. Natomiast jeżeli znajdziesz pioniera podczas ekspedycji polecam go dodawać do dt i niszczarki. Znacząco wpływa on na wartość przywożonych surowców i ilości statków.
-
Pytanie o ekspedycje?
PostCytat od Pampasowiec: „Nie do końca rozumiem. Czytałem stary poradnik w FAQ dotyczący ekspedycji i wspomniane jest że dla maksymalnej liczby punktów powinno się 417 Dt wysłać. W kalkulatorze maksymalny zysk pokazuje już dla 160DT i każde dodanie dt nic nie zmienia. Kalkulator źle przelicza, faqu jest mocno nieaktualne w tym temacie czy ja coś pomieszałem. Może to głupie pytanie, ale ogame kojarzę jak nie było ekspedycji, pancerników a o klasach to już nie wspomnę. ” Korzystałeś z kalkulatora eks…
-
Lobby a usunięcie konta?
PostNajszybszym sposobem byłoby wygenerowanie kodu i przekazanie komuś konta.
-
Pytanie o ekspedycje?
PostPodsyłam przydatny kalkulator ekspedycji który pomoże Ci dobrać optymalny skład klik Polecam wysłać również jakiś statek bojowy, najlepiej 1 rozpruwacza, będziesz zgarniał często dosyć sporo statków bojowych, szczególnie na starcie.
-
Atak na planetę?
PostNie możesz atakować graczy oznaczonych (s) - słabych. Jednakże jeżeli nie grają, to niedługo staną się nieaktywni i będziesz mógł ich atakować.
-
Aktualizacja po kilku nowych rekordach.
-
Ostatnio wpada dużo rekordów, gratulacje podstawki i przede wszystkim top 2 acs Sombrero. Miłego przetopu.
-
NoToLecimy [LHiP] vs. Sovereign Sagan [RUN] ~ 4866.94% Przejazd Po Bunkrze :)
Virus - - Starcia Umbra
PostCzyli jednak poleciałeś! No i dobrze. Zysk jest, STejk też, nic tylko się cieszyć. Gratulacje