Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Mistrzowski komplecik. Śmiało mogę ruszać w każdym temacie z takim zestawem. Dużo dziwnych i niepotrzebnych wykładów/ćwiczeń? Jest już ulubiony wykładowca/zajęcia?
Editka: Dobry kawałeczek i całkiem ładne połaczenie. Jak Hemp Gru, to oczywiście nie może zabraknąć tego kawałka: Hemp Gru - Dwa Spojrzenia ft. Kali, Marta Zalewska [AUDIO] (DIIL.TV HD) Dobrze, a więc jak piwko to jakie? I czemu akurat perła miodowa? :D
Dobra nutka. Hmm to ja polecę Ci to co właśnie leci u mnie, a czy się spodoba to nie wiem. Przekonamy się. EmazetProcent, Este, Łysonżi, Kali feat. DJ Gondek - Nie pytaj - produkcja Bejotka (ALOHA 40%) Czy oprócz ogame, grasz w coś jeszcze? ;)
Przepraszam bardzo za swoją pomyłkę. Już wszystko jasne Jak zaczęła się twoja przygoda tutaj? Bo zdecydowanie przeważają tu mężczyźni, a ja od swojej dziewczyny usłyszałem, że jestem dziecinny, że w to gram. Dlatego ciekawi mnie co Ciebie tutaj zainteresowało.