Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostWydaje mi się, że chodzi o Roberta Knox'a który zagrał Marcusa Belbe.
-
Sojusz DooM
PostTak teraz zobaczyłem dział "wspominki" i wpadłem na ten temat. Na uni 48 zaczynałem właśnie grać w OGame i pamiętam, że swój pierwszy złom oberwałem od pana Palkensa z DooM właśnie, więc serdecznie pozdrawiam. PS: Ink do końca był top 1?
-
TOP 1 SOLO The End(Nyah), Maksimus [L E] vs STIMO [--S--S--] - 156370,84% + Ta zniewaga krwi wymaga...
Virus - - Hall of Fame
PostDobry procent trzeba przyznać. Gratulacje top1 solo.
-
Harry Potter
PostNo rzuć jakąś podpowiedzią.
-
Witam serdecznie. Pewnie takowy temat wystąpił gdzieś w przeszłości, ale chciałbym znać konkretną odpowiedź do swojego przypadku. Około 5/6 lat temu założyłem tutaj konto i nawet je odnalazłem, wciąż istnieje. Moje pytanie jest jednak takie. Znając jedynie nick, a nie znając hasła i maila, jestem w stanie je w jakikolwiek sposób odzyskać? Z góry dziękuję.
-
Harry Potter
PostDziś piątek, nie ma głowy na trudne pyt. Zadajesz.
-
Harry Potter
PostCzy Cedrik pokonał kiedyś Harrego w meczu quidditcha?
-
Harry Potter
PostDlatego, że w: W jego pobielanych wapnem ścianach tkwiły muszelki. Oczywiście mogę się mylić.
-
Harry Potter
PostAlbo wskazanie odpowiedniej części to się szybko przeczyta.
-
Harry Potter
PostDo Chefsiby Smith. Jeśli się nie mylę to pytanie oddaję bo muszę uciekać.
-
Harry Potter
PostTwoja kolej.
-
Harry Potter
PostNo to coś łatwego Co wchodziło w skład eliksiru wielosokowego, oraz w kogo (Ron, Harry i Hermiona) zamienili się w Komnacie Tajemnic?
-
Harry Potter
PostWielka Brytania.
-
Harry Potter
Postuff co za fart. No to ode mnie, może prosta, może trudne. Kto był właścicielem tejże różdżki:15 cali, brzoza, włos testrala
-
Harry Potter
PostProtego Horribilis/Protego Maxima i Protego Wydaje mi się, że w książce użył jej tylko Flitwick kiedy tworzył barierę ochronną przed śmierciożercami, a w filmie kilka osób próbowało ją stworzyć. Ale oczywiście mogę się mylić. ;)
-
Harry Potter
PostHermiona w jednej z części użyła zaklęcia które oznacza różne obiekty ognistym, czerwonym krzyżem. Co to za zaklęcie i w jakiej sytuacji go użyła. Jeżeli jesteście pewni odp to zadawajcie sobie następne pyt. idę kimać, a nie chcę wam przerywać zabawy.
-
Harry Potter
PostAlarte Ascendare.
-
Harry Potter
PostList z Hogwartu to też niezły prezent. EDIT: Delikatnie się z listem spóźniłem:>
-
By By Sid
Hemoglobina - - Oceń mnie
PostRewelacyjna ta ostatnia sygnaturka. Cud, miód i orzeszki.