Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 392.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gra o Tron

Virus - - Rozrywka i hobby

Pytanie oddaję nie mam dziś głowy do gry o tron.

• Cytat od LeBron: „ja się kocham w komediach, a najlepsze są te nasze, z Polski: 1. Chłopaki nie płaczą 2. Poranek kojota 3. Kiler i Kilerów dwóch 3. Nic śmiesznego 4. Czas Surferów 5. Super Zioło (prod. amerykańska)” 3. Niesamowity film, jedna z moich ulubionych polskich komedii. Cezary Pazura pokazał klasę.

• Gra o Tron

Stawiam, iż jest to Lancel.

• Wiedźmiński

Chodzi o Jaskra który ruszył aby odnaleźć Wiedźmina w Brokilonie?

• :: Zagadki Tolkienowskie ::

Czy chodzi o Bree?

• Cytat od .:skar:.: „slychac o innych. najblizsza seria S%D bedzie na uni K L M N poniewaz te uni nie beda braly udzialu w najblizszym unifusion” Dokładnie. Robią co mogą, trochę wsparcia.

• Wlot, floty, procent, zysk i wszystko jest imponujące. Naprawdę szczęka opada i trzeba przyznać, że to niesamowite osiągnięcie. Wielkie gratulacje, ciśnijcie dalej, obrońcy SzO jeśli takowe nastąpi bo trochę gęsi się ostało z tego co można było przeczytać.

• Jak dla mnie niesamowity pomysł, naprawdę coś rewelacyjnego. Bardzo ułatwiło by to wymianę surowców i przyśpieszyło poszukiwania surowców. Nic tylko wprowadzić i korzystać, gratuluję.

• konwerter rw z bazą

Virus - - Poradniki i Narzędzia

Jeśli to dodasz to myślę, że nie będzie się do czego przyczepić. A jakie baza ma ograniczenia? + Jest jakiś czas po którym raporty same się kasują?

• konwerter rw z bazą

Całkiem fajnie naprawdę + mógłby być jeszcze bilans obrońcy/agresora po zbiórce/przed zbiórką. Ile rw można zapisać sobie w bazie?

• konwerter rw z bazą

Ciekawy konwerter, trzeba przyznać. Bardzo fajnie wyglądają raporty, jednak siła przyzwyczajenia bierze górę i troszkę oczy są nieprzyzwyczajone, co nie oznacza, że nie jest trafiony. Przydałoby się jeszcze nie wiem, ilość recków potrzebnych do zebrania pola zniszczeń?

• Geograficzny!

Virus - - Nauka

Teraz Ty.

• Geograficzny!

Virus - - Nauka

Coś prostego. Miejsce to stanowi grupę 115 wysp pochodzenia wulkanicznego i koralowego na Oceanie Indyjskim. Podstawą gospodarki jest turystyka. Jest to dawna kolonia francuska. Co to za miejsce?

• Harry Potter

Dokładnie, twoja kolej.

• Geograficzny!

Virus - - Nauka

Wydaje mi się, że chodzi o Australię.

• Znani i lubiani ludzie

Virus - - Nauka

Twoja kolej.

• Harry Potter

W takim razie przejmuję. @Menel wydaje mi się, że znam odpowiedź na twoje pytanie, ale przekonamy się po powrocie. Moje pytanie brzmi tak: W trzeciej części Harremu, Ronowi i Hermionie pewna postać pomogła znaleźć drogę do Północnej wieży. Kim była ta postać?

• Znani i lubiani ludzie

Virus - - Nauka

No to ja przejmę. Jego ojciec był listonoszem zaś matką szwaczką. Jego życie poświęcone było kościołowi. Został beatyfikowany i kanonizowany. Miał liczne rodzeństwo, w domu była ich 10. O kim mowa?

• Harry Potter

Oczywiście.

• Harry Potter

Coś łatwego bo nie mam dostępu do książek. Jak Harry uratował Rona przed zatruciem w 6 części? Oraz jak uzyskuję się tą odtrutkę.