Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gra o Tron
PostPytanie oddaję nie mam dziś głowy do gry o tron.
-
Cytat od LeBron: „ja się kocham w komediach, a najlepsze są te nasze, z Polski: 1. Chłopaki nie płaczą 2. Poranek kojota 3. Kiler i Kilerów dwóch 3. Nic śmiesznego 4. Czas Surferów 5. Super Zioło (prod. amerykańska)” 3. Niesamowity film, jedna z moich ulubionych polskich komedii. Cezary Pazura pokazał klasę.
-
Gra o Tron
PostStawiam, iż jest to Lancel.
-
Wiedźmiński
PostChodzi o Jaskra który ruszył aby odnaleźć Wiedźmina w Brokilonie?
-
Geograficzny!
PostTeraz Ty.
-
Geograficzny!
PostCoś prostego. Miejsce to stanowi grupę 115 wysp pochodzenia wulkanicznego i koralowego na Oceanie Indyjskim. Podstawą gospodarki jest turystyka. Jest to dawna kolonia francuska. Co to za miejsce?
-
Harry Potter
PostDokładnie, twoja kolej.
-
Geograficzny!
PostWydaje mi się, że chodzi o Australię.
-
Twoja kolej.
-
Harry Potter
PostW takim razie przejmuję. @Menel wydaje mi się, że znam odpowiedź na twoje pytanie, ale przekonamy się po powrocie. Moje pytanie brzmi tak: W trzeciej części Harremu, Ronowi i Hermionie pewna postać pomogła znaleźć drogę do Północnej wieży. Kim była ta postać?
-
No to ja przejmę. Jego ojciec był listonoszem zaś matką szwaczką. Jego życie poświęcone było kościołowi. Został beatyfikowany i kanonizowany. Miał liczne rodzeństwo, w domu była ich 10. O kim mowa?
-
Harry Potter
PostOczywiście.
-
Harry Potter
PostCoś łatwego bo nie mam dostępu do książek. Jak Harry uratował Rona przed zatruciem w 6 części? Oraz jak uzyskuję się tą odtrutkę.