Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostSpadająca gwiazda?
-
Harry Potter
PostPrzejmę pytanko. Prosiłbym o podanie nazw 4 mioteł które padły w całej serii.
-
Harry Potter
PostO to mi chodziło. Twój ruch.
-
Harry Potter
PostNie bąblogłowy. Ono nie powiększyła głowy a otaczało ją bąblem z powietrzem.
-
Harry Potter
PostJak nazywało się zaklęcie które powiększało głowę? Oraz kto i na kim je stosował?
-
Harry Potter
PostTen serial to: Wielki Humberto.
-
Harry Potter
PostStrzał w dziesiątkę. Zapraszam do udzielenia pytania.
-
Harry Potter
PostMoże to dosyć niestandardowe pytanie, ale chyba nie będzie najgorsze. W książce jak każdy wie Harry natrafia na zwierciadło Ain eingarp. Jeśli dokonamy pewnego zabiegu na tym wyrazie otrzymamy całkowicie inne słowo. Jakie? Dodam, że ma dużo wspólnego z samym zwierciadłem.
-
Harry Potter
PostKastor a znalazłeś w książce czy w necie?
-
Wiedźmiński
PostŻaden matematyk, zasłyszane gdzieś jakiś czas temu i tak mi się skojarzyło. Coś z geografii może. Proszę wymienić 3 wyspy które można było zobaczyć z cytadeli Kaer Trolde oraz w jakich kierunkach od tejże cytadeli się one znajdowały.
-
Harry Potter
PostZnalazłem taką informację. Prawdopodbnie staje o wtedy przed Wizengamotem i może nawet skazywany jest na Azkaban.
-
Wiedźmiński
PostFalka.
-
Wiedźmiński
PostZgadza się. Twoja kolej.
-
Wiedźmiński
PostProszę o podanie nazwy jednej z dywizji armii Nilfgaardzkiej, której nazwa może brać się od rzeki płynącej przez cesarstwo.