Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avinashi: „W raportach szpiegowskich blednie pokazuje status gracza. Dokladniej chodzi o idlakow. Mimo iz w galaktyce pokazuje (I) to w raporcie szpiegowskim pokazuje (i)” Odnośnie aktywności gracza: Skanowałem wczoraj gracza (aktywnego) dwukrotnie w odstępie czasowym 10 minut. Pierwszy raport nie wykazał żadnej aktywności na planecie i tu wszystko by się zgadzało gdyby nie to, że drugi skan również nie wykazał żadnej aktywności na planecie pomimo, że skanowałem go niedawno.
-
Śmieszne fotosy 8D
Postd21911ece65043cecca88f76d8f8d18d.jpg 0.7 episode.
-
Cytat od szturman: „Nie wiem czy ktos zgłaszał ten problem... Nie znikające okna chatu, po każdym odświeżeniu strony Ogame, pojawiają mi się rozmowy z kilku dni do tyłu... To mnie chyba najbardziej irytuje w tej wersji” Podbijam to jest wielka zmora tej wersji. Ogromnie denerwujaca i w pewnych momentach uniemożliwiająca normalna gre. Choć in plus kilka błędów poszło w zapomnienie.
-
Naprawdę już mi nerwy puszczają jestem spokojnym człowiekiem, ale to się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Średnio co 5 minut wywala mnie do logowania, wczytywanie galaktyki czy wiadomości trwa nieraz po kilka minut. Do tego niesamowite lagi wszędzie w każdym polu, wysłanie fs zajęło mi 10 MINUT, to jest naprawdę żałosne. I od razu, bo zaraz się zacznie: Nie mam antigame, próbowałem na 4 przeglądarkach. Aha no i co fantastyczne sondy NIE MA MOŻLIWOŚCI wysłać.
-
Zmiana układu forum.
PostNie ma sprawy, kiedyś to może miałoby sens teraz jest 5 postów dziennie na forum także już po czasie.
-
Zmiana układu forum.
PostJeśli ułatwi Ci to korzystanie z forum to możesz w zakładce Profil -> Zarządzanie wybrać sobie "ulubione" działy. Wówczas będziesz miał wszystko łatwiej dostępne.
-
Historyczny
Post@Rexiu - W samą dziesiątkę.
-
Historyczny
PostBitwa ta źle wpłynęła na stan stosunków hiszpańsko-brytyjskich, z powodu raportu pewnego dowódcy, który całkowicie pominął wkład Hiszpanów w tejże bitwie. O jakim dowódcy mowa, oraz jaka to bitwa?
-
Historyczny
PostCzy chodzi o Bitwę pod Chibi? Dowódcy: Zhou Yu, Cheng Pu, Liu Bei. A po drugiej stronie Cao Cao.
-
KAMIL Wszystko ok, ale KAMYK? :D Opis: imię o niejasnej etymologii. Może być pochodzenia arabskiego, od słowa oznaczającego "w całości, kompletny", a także "doskonały". Według innej teorii wywodzi się od nazwy rzymskiego rodu Camilli (łacińskie camillus oznacza: "pomocnik kapłana" bądź "zrodzony z wolnych rodziców", "szlachetnie urodzony chłopiec"). Zdrobnienia:Kamilek, Kamyk, Kamiś Charakterystyka:wrażliwy oraz niezbyt pewny siebie. Wyraźnie widzi swoje wady i surowo je osądza. ¦wiadomość własn…