Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Conradus Ars Humana: „Z drugiej strony zawsze, na każdym uniwersum jest trochę osób, które grają ciut dłużej. Szybkie uniwersa, niestety, wymierają szybicej. Na wolnych taka rzeczywista liczba graczy to około 300, na szybkich poniżej 100. A co do rankingu, kupowania surki czy ewidentnych kantów, to wystarczy brać na serio ranking od pozycji 11 i w zasadzie wszystko jest ok. ” Dlatego to się kręci. ZAWSZE znajdzie się ktoś kto będzie grał aktywniej lub mnie, ale się znajdzie.
-
Generalnie patrząc po ilości osób aktywnych na poszczególnych uniwersach to właściwie niezależnie od konfiguracji uni powoli umiera. Zmniejszenie ilości galaktyk w moim odczuciu byłoby dobrym pomysłem, a najlepszym 1 uniwersum bez antymaterii. Ciekawi mnie jak wyglądałaby rozgrywka na starych zasadach.
-
InfoCompte
Virus - - Zadawanie pytań
PostWitam. Wróciłem po dłuższym czasie do zabawy i zainteresowała mnie wtyczka InfoCompte. Korzystam z firefoxa, więc zainstalowałem najpierw Greasemonkey, a następnie InfoCompte i tu zaczyna się mój problem. Nic się kompletnie nie dzieje, nie wiem czy nie zauważam czegoś czy po prostu nie zainstalowało się to tak jak powinno. Dlatego prosiłbym o jakieś wyjaśnienie/wskazówkę co zrobić. Pozdrawiam
-
[Next] Who Will Be Next (725,42%) vs (13 761,98%) [TEREFERE] TEREFERE KUKU Zakończona
Virus - - Wojny Sombrero
PostChyba to już koniec wojny patrząc po dacie umownej?
-
Gratulacje, zacny procent na własnym podwórku.
-
Nowy/stary gracz
Virus - - DiD Sombrero
PostDziękuję wszystkim za pomoc!
-
Nowy/stary gracz
Virus - - DiD Sombrero
PostCześć i czołem wszystkim. Udało mi się reaktywować stare konto, w związku z tym mam masę pytań i próśb, Nawet nie będę próbował pisać jakie mam osiągnięcia i gdzie, bo to byłoby dokładnie tak samo zabawne jak 10 lat temu. W każdym razie zmierzając do sedna, Nie grałem od dobrych kilku lat i z sentymentu wpadłem na chwilę, jednakże uderzyła mnie ilość zmian. Dlatego szczera prośba i nie bierze się ona z jakiejkolwiek próby prowokacji. Co się zmieniło? Widzę kilka nowych statków, masę rzeczy które…
-
TOP1 ACS Agent Brown [N_Z] & Bolss [N_Z] & jufcia [N_Z] & sandro69 [N_Z] vs. Jax [BP corp] ~ 208312.52%
Virus - - Hall of Fame
PostProcent naprawdę bardzo konkretny, mam nadzieję, że kulisy całej akcji się wyjaśnią a winni zostaną ukarani jeśli rzeczywiście to nie obrońca wyłączył urlop. Miłego przetopu, a obrońcy odbudowy.