Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Lucky Gal: „Dlaczego uwazacie ze gra na x6 jest dla ludzi bez zycia? Ja uwazam wrecz przeciwnie, nie mam zbyt wiele czasu na gra dlatego wole uni x6. Na takim x1 jak mam czekac 2h na atak, 5h na zwozke, 4 h na recki to tu uwazam ze trzeba nie miec zycia, na x6 w 3h polatam, zrzuce sure, pohandluje i dorabiajac sie GS puszcze FSa na 2 dni- nawet fs z reckiem mozna walic na 12h, wejscie na ogame 2x w ciagu 24h to brak zycie? ” mam identyczne zdanie , na late game do chodzi trochę innych p…
-
Cytat od podglaznik: „Cytat od Duch Puszczy: „No kolego podglazik byłem nie przyjemny dla ciebie za to że jednego dnia chcesz pożyczyć recki a drugiego wlatujesz po sure jakby nigdy nic A Agresorowi gratuluję zabrakło 5 minut mojej wytrwałości i skończyło się jak widać A dla wiadomości to konto nie zostało oddane i już rany wylizalem ” nie przypominam sobie żebym od Ciebie chciał recki pożyczać, na pewno kilka razy na Ciebie latałem i dobrze o tym wiedziałeś że powinieneś się mieć na baczności, …
-
Z tym ze to nie lucky to sie domyslałem , a pewność złapałem po wiadomościach Cytat od OjciecMateusz93: „Jak myslisz ze ja to konto push do zgłoś do GO niech mnie prześwietlą , a nie wypisuj Twoje marne przypuszczenia ! ” No sorry moze tak sobie fsy robicie na siebie zdarza się , w każdym razie możesz pozdrowić swojego kolegę może mu już przeszło
-
Na wstępie sorrki za ten oszukańczy tytuł ale może więcej osób zajrzy żeby sobie poczytać Pełny radości że udało się uszczypnąć legendę Ogame , trochę zniesmaczony tym jak ta legenda się zachowujeobrońcy SzO w takim razie nie życzę , Ojciecmateusz pewnie pushkonto efc7a362a1e47.png Dnia 09-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 286 Krążownik 154 Okręt wojenny 783 Sonda szpiegowska 1 ___…
-
Cytat od jabol1987: „Cytat od Winter: „Graty udanej obrony Arth SzO tym razem w eko ” Cytat od Kusy: „Chciałem napisać, że sojusz odbuduje ale chyba przy wtopach w ataku nie ma takiej możliwości, więc Arth Szo a obrońcy gratulacje ” ej panowie czy wy st czytac nie umiecie ? on mnie zezlomowal tu nie ma mi czego gratulowac - frajersko zbudowwalem anty recki jemu sie graty naleza ja tylko zebralem złom ” Juz ty mu tak nie osładzaj tego złoma My wiemy jak było jeszcze raz Arth SzO
-
Tak dziwnego RW dawno nie widziałem aż historie napisze recki z poprzedniego starcia wracały więc przeleciałem gale po zapisanych kordach , patrze ze ktoś zdjął kapitan michcik recków prawie 900 więc puściłem to co zostało na moonie licząc na odrobine szczęscia , coś mnie podkusiło jednak i przeskanowałem , okazało się że stoi flota , akta na 5 gali , więc pomyslałem ze pewnie jakaś podstawka , szybki look na mmoKapitan.png obstawiam ze chłopaki zrobili sobie fsa zamiast na zatrzymaj to na ataku…
-
Pozdrawiam sojusz Dzięki Kusy za grafike Musze dorobić floty bo zznowu sie nie przebiłem Obrońcy SzO Do sedna Dnia 04-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adekg [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 208 Lekki myśliwiec 1.711 Okręt wojenny 436 _________________________________________ Obrońca Sovereign Hubble ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 228 Lekki myśliwiec 271 Ciężki myśliwiec…