Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od sayan1989: „Mówisz masz biggrin.png cr-pl-160-88c3100bcdb7639acd102af57f5269893cf84f15 Wiem że wklejanie rozmów jest lamerskie i źle postrzegane, ale to lepiej wyrazi tą historię niż jakikolwiek opis biggrin.png Krótka historia biggrin.png Edek Kisiel 19.06.2019 14:21:51 pakt? Edek Kisiel 19.06.2019 14:23:06 że współpracujemy Kaszanka 19.06.2019 14:23:22 ok może być Później troszkę dzielenia się flotami, zapytał się czy już poleciałem na fs, fakt mój błąd niepotrzebnie przyznałem że za …
-
puszpancek na boardzie no ładnie Podgłaznik graty ładnie ciśniesz Synek SzO
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Winter: „Mówi to gość który jest wszędzie w każdym temacie i w każdym wie najlepiej dalej piszesz wszędzie gdzie ciap tylko po to by napisać coś innego niż ona ? ” Buahahah mowi to gosc, ktory mnie nie widzial nigdzie bo mialem bana przez dwa tygodnie Cytat od Winter: „Ludzie wypowiadają się że x6 jest dla nolifów to tłumacze ze czym wolniej tym więcej czasu trzeba poświęcać ” Nie tylko ja pisze, ze x6 floty nie jest dla kazdego ale Ty nie widzisz zadnego argumen…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Winter: „Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze trzy miesiące (45 st ) dużo więcej czasu musiałem poświęcać grze niż na uniwersum x6 flota . ” A co w tym dziwnego? Juz napisane bylo wczesniej, ze na speed uni nie problem dostac zloma/kogos strzelic. Z tego co widze to tylko sie powtarzasz non stop kokietujac gre na x6 floty Tobie moze sie taka gra podoba ale nie kazdemu musi to pasowac ” Mówi to gość który jest wszędzie w każdym…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Lucky Gal: „to ok 1,2kkk sury co w przypadku nowego uni przez kilka miesiecy albo moze i lat jest NIEOSIAGALNE ” Symulator pokazuje że po jednym roku grając z eko na speed x1+ eko x7 jest się w stanie zrobić z samego eko ponad 60kk punktów. :fsmile:Aktywnie grający flociarz zazwyczaj szybciej robi punkty. Inna sprawa że badanie można wygrać w konkursach. x; ” ddaaaj ten symlutator <prosi> <prosi> Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze t…
-
Cytat od john malkowitz007: „Nie widze mozliwosci gry na dluzsza mete y na unii z speed floty 5 lub wyzej W poczatkowej fazie gry oczywiscie mozna grac , ale czy ktos pomyslal o tym , ze pozniej np przy nap nadprzestrzennym lev 15 lot w ukladzie Pancrami i Krazkami trwa niecale 5 min a poza uklad ciut dluzej Sproboj wtedy normalnie grac i zyc Wyjscie do toalety lub na papierosa , nie mowiac o zjedzeniu posilku moze zakonczyc sie zlomem O reszcie nie bede wspominal , zakupy ,spacer czy sen ” Co t…
-
youtube.com/watch?v=WNeLUngb-Xg Dnia 14-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.627 Krążownik 597 Okręt wojenny 740 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DaMaGuS [UNITED] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 96 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 70 Okręt wojenny 74 Bombowiec 15 Niszczyciel 7 Pancernik 15 Wyrzutnia rakiet 2.000 Lekk…
-
Cytat od turysta: „Kurcze, proponuje dodac wiecej gal, bo nie bedzie gdzie sie kolonizowac ” zdecydowanie ! I ewentualnie jeszcze zmniejszenie pzta tak do 30% spalanie dexu normalnie x1 gal conajmniej 20 albo 30 acs ? a po co to komu a na co to potrzebne ? i wiem ! blokada ataków przez pierwsze 4lata ale to mozna wydłużyć
-
Lobby nie działa!
Winter - - Błędy w grze
PostCytat od Ruda: „Blokada została przedłużona do jutra do godziny 10:00. ” cyk fuch mozna isc spać jak człowiek
-
no no Nice Widzisz jak łatwo być flociarzem ?:P Graty , flota rośnie zysk fajny Obrońcy SzO
-
Cytat od new_mateuszgg: „zazwyczaj jestem bardzo aktywny ale sa takie dni ze chce puscic tego fsa o godz 18 i odebrac dopiero o 12 nastepnego dnia i miec wszystko w dupie czasem logne sie na minutke zobaczyc co tam sie dzieje ale miec wzgledny spokoj.. niekoniecznie tez chce marnowac planet i dublowanie ich w ukladzie lub ukladzie obok... a teraz juz chyba wszyscy potrafia wyklikac zawrocona stacje wiec takich zdublowanych planet trzeba by miec ze 3x2 a to juz utrudnienie dla mnie bo wole miec l…
-
dzięki za lot , moja pancerna sonda uratowała sytuacje złomu szkoda ale trudno
-
Cytat od turysta: „lucky gal ladnie opisales jak sie gra przez pierwsze 2 miechy, a co pozniej ? pojawiaja sie turbo recki pozatym esencja gry flota to tworzenie akcji, a nie latanie na bfsy na x6 nigdy nie zagram bo taka gra nie ma sensu. ide spac, a jak wstaje to nie mam moonow ( nawet wszystkich ) gdzie tu sens ? na x1 zamiast latac na bfsy zaczyna sie myslec jak kogos spakowac i wtedy pojawiaja sie ciekawe akcje, ktore nadaja sensu graniu flota mam wysylac fsa idac wziac prysznic ? sa to 0we…