Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Klonowanie Surowców Rynek
Winter - - Błędy w grze
Postnasz team nie ma w tym swojej winy każdy z nich tak samo patrzy na to z otwartymi szeroko oczami Nieskazitelny Art tez nie ma w tym swojej winy bo on musi teraz odpocząć i spędzić czas z rodziną co go jakieś ogame obchodzi
-
Winter - - Błędy w grze
Postjeżeli ktoś dostanie perma za zwykłe złożenie oferty na rynku to naprawdę bardzo się cieszę że skończyłem
-
Winter - - Błędy w grze
Posto tydzień ?xD a co z eventami i wydaną anty ? przy poprzednim art naprawił to i teraz art naprawi xD
-
Winter - - Błędy w grze
PostCytat od Zaraki kenpachi: „Nie zrobie bo gram uczciwie. To moi kupujący( wstawiajacy oferty) to przekręty ! ” czyli 80% graczy ?
-
Winter - - Błędy w grze
PostCytat od Zaraki kenpachi: „To informatycy są winni nie Art nie wieszajcie na nim psów. To nie on napisał wadliwy kod. Swoją rolę wykonał przekazał informacje. Ja swoją rolę wykonałem opisałem problem chociaż to też było męczące opisywać to 3h straciłem , zeby to screenami łopatologicznie napisać. Gracze którzy wykorzystają ten błąd mogą się liczyć z banem, ja bym nie ryzykował kontem topowym, ale decyzja należy zawsze do was. Jest szansa , że to załatają i będzie dobrze działać. Ze swojej strony…
-
Winter - - Błędy w grze
Postinny , zauważony również przeze mnie 10 pnc sprzedane za 53kk mety 400 lma sprzedane za 160kk mety do autora : poprostu przy ostatnim ukazaniu błędu poszły bany
-
Cytat od Void: „Cytat od _Pawelos_: „Cytat od Void: „To akurat przykład pushu ” Ale jakiego pushu?? przecież to jest prawidłowo działające mechanizm w grze.To tak jakbyś powiedział, że używanie falangi, która pokazuje twoje ruchy z planety to bug w grze. Taka mechanika gry się teraz wytwarza. Rynek się sam reguluje 76e36d868fc4c.jpg To jest lepszy rodzynek ” Ale wykorzystywanie takiego mechanizmu kończy się banami, bo admini sami nie wiedzą jakie są zasady. Ja tam wolę nie tykać większości gracz…
-
Cytat od Void: „Cytat od Baju: „Cytat od Mr.Riddler: „Niezły ten rynek i przeliczniki ” 32203704914bc62d8d6b9c73de9a1081.pngsą i takie rodzynki ” To akurat przykład pushu ” Gdzie to jest zapisane w regulaminie ? bo narazie tylko były wypowiedzi że przeliczniki na rynku sa legalne Wkleje też kilka swoich rodzynków i pozdrawiam może art znowu szybko zareaguje bo sam odkryje błąd prnt.sc/qh8g8g prnt.sc/qh8gho prnt.sc/qh8gp3 Przykłady można by było mnożyć , tak działa bardzo sprawne i dobre narzędzi…
-
śmieszy mnie to że ludzie dalej sądzą że ludzie używających mechanizmu rynku że to cfaniacy , żadna z tych osób nie zrobiła tego przy użyciu multikonta czy innej opcji która łamie regulamin tym bardziej że zapewniane były ze rynek działa w 100% prawidłowo. Sami widzicie że GO wypowiada się że używanie rynku jest w 100% legalne żaden z tych cfaniaków nie robił nic oprócz używaniu rynku śmieszy mnie to bo np. Wrum z Aduchem tworząc konta o kolosalnych przyrostach wiedzieli ze to nie przejdzie , po…
-
Cytat od JestemLegendaPuszu: „Przepiękny Winter poemat ale nie dopracowałeś szczegółów: 1) Diskord Himalia został usunięty dobrych kilka godzin przez starciem a nie po. 2) Padłeś 5 US od Zgona - bliżej się nie dało ustawić? No nie dało. 3) 1/4 wszystkich punktów jakie posiada Zgon pochodzi wyłącznie z twojej floty. 3 Wtopy na łącznie gigantyczną sumę. Bajeczki to w innym dziale. ” Ad1 Discord himalaje został usunięty wtedy jak wiedziałem że moje konto będzie skasowane a ja wbijam urlop . To ja g…
-
Cytat od Wodzirej: „Byłeś taka sama jak i ja. Każdego można nazwać farma, bo w nocy śpi i można mu ściągnąć satki i wydobycie. Nazywasz mnie parówą, bo coś wyszło na jaw? Ile budowałeś flotę na mnie by mnie ściągnąć? Zacząłeś skakać na pw, po zbudowaniu floty z buga. Nie musiałem się pilnować gdy ma się takich sąsiadów. Przestań o tym legalnym rw, bo nie da się tego czytać. Zgon nie musiał kupować surki od miesięcy, a jednak to robił. Jeśli go znasz to wiesz jakie miał parcie na cyferki. ” Farmi…
-
To co zrobiłem na tym koncie było tylko chęcią pokazania jak ogame zostało zniszczone wersją 7.1 , robiąc to zmieniłem nick godząc się na to że konto zostanie skasowane, pokasowałem nawet wszystkie kolonie. Puszczenie lotek do układu podgłaznika było zupełnie nie przemyślane mogłem to zrobić dla wodzireja on obsrał by się dużo bardziej , lotki do podgłaznika poszły tylko dla tego że wyskanował surowce a ja napisałem mu że teraz się pobawimy i przez chęć pokazania sił poszły kolonizatory. Nie w m…
-
Cytat od Das140: „To i ja swoje dwa grosze dorzucę, jeśli chodzi o fajne błędy w grze Cieszcie się, że ten bug został wyłapany: Cytat od Art: „Błąd w doku kosmicznym został usunięty (zużywa obecnie surowce) ” Jest to chyba zasługa jednego pana z PTS, który w przeciągu kilku dni postawił 300k wyrzutni plazm Błąd polegał na tym, że dok kosmiczny nie zużywał surowców, a przy anulowaniu zwracał te surowce. Wyobraźcie co by się działo, gdyby to przeszło na live ” Co to jest w porównaniu błędu ujawnio…
-
na nowym uniwersum budując tylko 9 mt jestem w top 10 flot . Mi się wydaje że to nie jest tak jak być powinno ale co ja się tam znam Mnie tylko ciekawie po co wpuszczać 7 na stare uniwersa skoro była w fazie testów na eventowych , rozumiem kolejne nowe na 7 ale wypuścić coś co nie ma prawa działać na uniwersa gdzie ludzie budują swoje konta po 15lat to tylko oznaka braka szacunku dla takich graczy
-
Cytat od roermond: „Patologia na rynku istnieje nadal. Kupujac po minimum i odsprzedajac po maksimum.I tak w kółko. Nie chce tego udowadniać bo tez bana dostanę .Z zdrugiej strony tak właśnie działa rynek w rzeczywistości, kupujemy coś taniej żeby drożej odsprzedać. ” za to nie dostaniesz rób tak ile chcesz
-
Cytat od Fatal_Error: „@Winter otóż oba konta latały w statystykach góra dół jak oszalałe i nie tylko @justvroum czy @aduch ale tez selavi... zapodaj.net/5c04d335ee19b.png.html zapodaj.net/14c61e6f0f79f.png.html zapodaj.net/308d17cbfc45b.png.html zapodaj.net/4278148994537.png.html zapodaj.net/9bf89da5d0e46.png.html ” ty tam na górze widzisz i nie grzmisz latały w statystykach bo wystawiali flotę na rynku jak wystawisz swoją flotę to nie spadniesz ? na koniec gdzie oba konta były ? w przeciągu 72…
-
Cytat od Fatal_Error: „może taki, że slabsze konto wspomaga silniejsze Tyle tylko ,że wszystko było robione jawnie po przez rynek. Dziwie się trochę, że wyłapali bany skoro rynek dawał takie możliwości i zgodnie z tym wszystkim co mówią ludzie nie było to zabronione ” nie wiesz nawet na czym to polegało żadne konto nie traciło oba rosły nie było żadnych transportów poza rynkiem wszystko odbywało się przez zalegalizowany i w 100% sprawny rynek Czemu art kłamał co do przelicznika że będzie sztywni…
-
Jaki błąd gry ? przecież ludzie mogli robić to nawet nie celowo, to że ktoś do tego doszedł i pokazał na co godzi się GF zasługuje na nagrodę nie kare . Chłopaki nie starali się tego zatuszować zrobili to by ktoś zareagował , dziwnym trafem zareagowali w niedziele wieczorem tuż przed zmianą topki na mmo stats czyżby nie chcieli by tak ogromny przyrost został zapisany ? Błąd był zgłaszany wcześniej, i nie było żadnych działań w tym kierunku więc trzeba było coś zrobić. Rynek MUSIAŁ zostać tak zap…