Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Elmo[Wieiworak]: „dla upewnienia sie czy jest to legalne proponuje wyslac ticketa.. ” moje wiszą od dawna , jak by było to coś ważnego to przecież by odpisali
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od asasello: „Ja za przeproszeniem w dupie mam taką grę. Gram uczciwie , nie robię wałków . I nigdy nie wyjdę wyżej w statach. Bo co z tego że rozbudowuję konto kiedy nie mam szans wobec pomnażaczy surowców? Administracja coś z tym zrobi? Czy może dajcie zgodę wszystkim na pomnażanie. Teraz to jest kpina. ” no a czemu ty nie mnożysz ? widzisz gdzieś zakaz ? przecież to mechanimz rynku tak ma być
-
Cytat od tereth2: „Cytat od KungFuPanda: „Nie za bardzo rozumiem Twojego żalu. Nie zrobilismy nic złego ani nielegalnego. Korzystamy tylko z nowości i zmian jakie przyniósł patch 7.1. Każdy kto będzie teraz kończył grę ma możliwość w legalny sposób przekazania floty sojusznikom. I nie jest to za darmo ani push bo surowce trzeba uzbierać na odkupienie floty. Zresztą uwierz że każdy od nas wolałby żeby będzie zemsta grał dalej A nie oddał flotę. Co do starcia gratulacje I szkoda że odpuszczasz grę…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od _Pawelos_: „Co bo nikt nie robi na tą chwile mega przyrostów na twoim uni to znaczy, że nikt nie wykorzystał tego błędu ?? Gratuluje życia w Utopii. ” No to się okaże czy ktoś zrobi jakiś mega przyrost czy nie zobaczymy. Na ta chwilę nie ma więc ile będzie czekał? Nawet jeśli to trudno. Nic nie poradzisz. ” miesiąc dwa czy nawet 5
-
Zacznimy od podstawowej kwesti , skąd gracze mają wiedzieć że to błąd ? art wpuszczając to na nasze serwery napisał że wsio jest okej , rynek działa jak ma działać Jeżeli ktoś nie zagląda na board i discordy to może być przeświadczony że wszystko jest okej i tak wygląda nowe ogame. Więc gdzie tutaj jest bugusing ?
-
Cytat od Duch Szerszenia: „Można odłowić z grubsza tą wyprodukowaną surę. I dać banu za bugusing, który jest ewidentny i bezdyskusyjny, tym co nie zgłaszali. Wiadomo, że nikt ze względu na mnie decyzji o backupie albo o jego braku nie podejmie ale w mojej ocenie to i tak najgorsze z możliwych rozwiązań. W dodatku niezgodne z regulaminem. Bo doszło do złamania zasady bugusingu, w związku z czym gracze, którzy to wykorzystywali i tylko ci gracze, muszą zostać ukarania. Backup to po prostu najłatwi…
-
Cytat od Duch Szerszenia: „Dla mnie backup nie wchodzi w grę. Miałem teraz trochę wolnego i pech chciał, że dokładnie od 27 grudnia grałem w to jak szalony. W sumie tylko sen o ogame. Sam narobiłem przyrostów jak wariat - ale całkowicie uczciwie, bez ściemy. Kto mi odda zmarnowany czas? Po prostu rzucę tą grę... na zawsze. ” Spoko a dla mnie nie pasuje gra ze świadomością że od miesiąca można bugować surowce i nikt za to nie karze
-
Cytat od Duch Szerszenia: „Dajcie już spokój. Art się zachował zdecydowanie nie ładnie ale cóż. Może nie chce powiedzieć za dużo. Winne jest Gameforge. Po co było tą głupawą aktualizację rynku wprowadzać? Przecież ten rynek jaki był, był ok. Może znajdą jakiś sposób żeby to naprawić. Zakładam, że nie backup bo to chyba najgorsze z możliwych rozwiązań. Ukarani zostaną uczciwi gracze, a oszuści którzy na tym żerowali nie poniosą kary. Dajmy im szansę... ” Backup to jedyna z możliwych opcji . Każda…
-
Klonowanie Surowców Rynek
Winter - - Błędy w grze
Postżeby łatwiej było dla arta powtórzyć bo może ma z tym problem prosze : Gracz A wystawia autozapytania (ilośc autozapytań mnoży zysk) przykładowo Wystawia się 10 autozapytań na zakup 10 pionierów za maxa np za deuter Gracz B wystawia ofertę lub autoofertę na sprzedasz wszystkich swoich pionierów które są warte powiedzmy 20kkk dexu po maxie wg rynku i wszystkich surowców wynik = do gracza B lecą wszystkie autozapytania wystawione przez gracza A na sumę którą są warte pioniery gracza Bczyli leci (i…
-
Cytat od Muniek: „Mowie o handlu a nie robieniu top world ban w 24h, mam nadzieje ze to usuną, moga zablokowac....nie wiem nie znam sie, nie pisze o bugu - mysle ze juz nnawet ludzie nie grajacy w ogame usłyszeeli o tym bugu... ” sytuacja nie trwa od 20 minut , powodzenia w banowaniu wszystkich i szukaniu gdzie surowce poleciały
-
Winter - - Błędy w grze
Postdanie 1% spowoduje że każde zapytanie będzie powodować błąd więc to nie jest dobry pomysł
-
Winter - - Błędy w grze
Postpodkreślam że wyłączenie autozapytań rozwiąże problem instrukcje wywoływania mechanizmu rynku wam opisać ?
-
Winter - - Błędy w grze
PostCytat od dexPL: „Cytat od Water: „Lepiej być nie mogło .xD 33c37d7281147727d36f6e3c50f5a27e.png ” Paaaaanie - widziałem screeny - 350kk deu zapłacone za 10 lm. Całe ze złota te lmy - innego wyjścia nie ma. @Art - wyłączcie tolerancję (to juz pokazałeś, że jest w twojej gestii) - to znacznie ograniczy PRZYPADKOWE użycie tego buga. Wtedy 99% użyć to będzie już bugusing. ” mylisz się wtedy każde użycie rynku będzie wiązało sie z tym że będzie wywołany błąd bo tolerancja spadnie na 0-1% , Jedyna opc…