Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 430.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rynek - dyskusje

Winter - - Porozmawiajmy o OGame

Ty nie starasz się zrozumieć problemu Nie każdy jest takim dobrym graczem jak ty i mądrze wydaje surowce w obronę niektórzy jak ja nie budują obrony Nie każdy jest takim dobrym graczem jak ty i wydaje METAL w badania czyli opancerzenie ? czy jako Ekus mam badać opancerzenie na 20+ ? po co ? Niestety zaczynając zbierać na astro musimy zacząć od budowania DT gdyż potrzebna jest nam ich spora ilość zaczynamy odkładać deuter i metal bo naturalnie są nie wydawane , jak już nazbieramy odpowiednią iloś…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Latajacy Gornik: „@Apofis Na nowych uni jako Odkrywca (jeżeli grasz w miarę aktywnie - powyżej 5 fal dziennie) zdobywasz z ekspedycji dziennie kilka razy więcej surowców, niż z wydobycia. Metal, którego znajdujesz na moje oko 10x więcej niż kryształu, nie ważne co zaczniesz robić, zacznie Ci zalegać. Komu go sprzedasz, jeżeli 3/4 uni to Odkrywcy i robią dokładnie to samo co Ty? Na Leda widziałem bunkry po 200k WR. Standard to opancerzenie powyżej 17 poziomu. ” Musisz wydać jak nie wydas…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Cytat od Winter: „Problem zalegania metalu będzie tylko na nowych uniach bo na starych jest handlarz więc nie wiem o czym ty mówisz Na równoległym do Mensy zagranicznym uni zbieram własnie na astro 19 , mam 600kk mety co jest 1/5 wa ” Gościu to źle widocznie grasz. Na początku uni gdzie zaczynasz rozbudowywać konto to non stop metal potrzebny do kopalń, obrony i badań, Nie gadaj mi głupot, że w pierwszym roku metal jest na zbyciu bo to totalna bzdura, - trzeba się umieć budować…

• Rynek - dyskusje

wykop kopalnią kryształu astro na wyższy lvl , widać że nie wiesz o czym mówisz

• Rynek - dyskusje

Problem zalegania metalu będzie tylko na nowych uniach bo na starych jest handlarz więc nie wiem o czym ty mówisz Na równoległym do Mensy zagranicznym uni zbieram własnie na astro 19 , mam 600kk mety co jest 1/5 wartości całego mojego konta a kryształu ni widu ni słychu , gdyby nie nowa klasa odkrywca i Ekspy nie miał bym go wcale. Problem będzie i to coraz większy , nie rozumiem czemu nowe uniwersa są inaczej traktowane i mają wyłączonego handlarza ale widocznie coś jeszcze jest planowane czego…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Czarna Owca: „Przelicznik 2,5/1,5/1-3/2/1 obowiązuje w handlu między graczami. Przeliczniki na rynku reguluje sam rynek. Tyle teorii. Teraz praktyka z nowego uni: - Na Mensie nie ma handlarza. - Nikt nie kupowal ode mnie metalu za kryształ po maksymalnym przeliczniku jaki był na rynku 2,7-1 (27 metalu za 10 krysztalu) - Nikt nie kupowal ode mnie deuteru za kryształ po min przeliczniku 0,7-1 (7 kryształu za 10 deuteru) - Na Mensie na rynku jest obecnie: - 0 ofert na zakup metalu - 426 of…

• Rynek - dyskusje

Cytat od Void: „Jak już na pewno zlikwidowali bug z rynkiem, to od razu powinni odblokować przeliczniki, a nie trzymać takie śmieszne wartości. Bo obecne limity mogą służyć jedynie do pushu między kontami. Nikt obeznany w grze i znający wartości surowców nie wymieni ich za taki bezcen, jaki jest dopuszczony na rynku. ” na uniach gdzie jest handlarz zgadza się a tam gdzie go nie ma tylko rynek ustala co ile jest warte

• Rynek - dyskusje

nie, przelicznik jaki podałeś nawet dla handlu zwykłego jest nieprawdziwy i karany banem Ja pisałem że na uni gdzie nie ma handlarza , przelicznik to praktycznie 1/1/1 gdzie metal można sprzedać tylko dla swoich puszówek Pozdrawiam

• Rynek - dyskusje

Ty widzisz w jakim temacie piszemy ? Piszę o nowych uniwersach gdzie nie ma kryształu bo nie ma handlarza Chcesz mi powiedzieć że na rynku na nowych uniwersach panują podane przez ciebie przeliczniki ? Cytat od Apofis: „Cytat od Winter: „Jak się nie znasz to proszę abyś nie wprowadzał ludzi w błąd taki przelicznik jest prawie nie osiągalny na nowych uniwersach ” Ty się nie znasz, głupoty piszesz, na każdym uni jest taki sam przelicznik, 1;1,5 ;2 to jest minimalny przelicznik wszędzie obowiązuje …

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Cytat od Winter: „deuter za kryształ 1/1 przy większych ilościach ” Nie ma takiego przelicznika w handlu minimalny jest 1:1,5 ekowiec zmienić na badania albo trochę floty nie samym eko się gra. ” Jak się nie znasz to proszę abyś nie wprowadzał ludzi w błąd taki przelicznik jest prawie nie osiągalny na nowych uniwersach

• Rynek - dyskusje

nie czytasz co ekus ma zrobić z metalem ? za metal bardzo ciężko kupić deuter za metal jeszcze ciężej kupić kryształ deuter za kryształ 1/1 przy większych ilościach

• Rynek - dyskusje

ta szczególnie jak zbierasz na astro i nazbiera ci się tyle mety że ładowności brakuje do tego stopnia że połowa twojego konta to muszą być DT żeby to wozić. Brak handlarza mocno przystopuje late game szczególnie dla Ekusów.

• Z jednej strony mamy błędy które zadziałały na ''korzyść'' graczy , błędy te spowodowały wiele banów i backupów z drugiej jak w temacie mamy błędy które zadziały na niekorzyść graczy , błędy te spowodują pewnie lawinę mailów z przeprosinami , darmową anty i sztab na lata dla osób które celowały w najzimniejsze planety. Temat znany ale jak wiadomo gracz traci to trzeba być cichutko nieprawdaż ?

• Cytat od tereth2: „Cytat od KungFuPanda: „Cytat od tereth2: „Gratki kolejna flota która nie zdążyła być przetopiona Przez bobiczka latałem na kolegę w 2 gali moona nawet próbowałem ściągnąć ale dość dobrze się pilnował PO Czym uciekł z podkulonym ogonem do pana puszera w układ ŁŁIIINNNTEER IS KOMING SON ” Mam nadzieję że w końcu ci ta kasacja konta wejdzie I skończysz grę a zarazem pierdolic na forum. Nudny jestes I twój ból dupy też. Co do starcia gratuluję mimo że na sojuszniku. Nie dopilnowal…

• Rynek - dyskusje

Cytat od cerm3r: „Nie twierdze ze tylko nieuczciwi gracze korzystali z rynku , oczywiscie ze nie . Tylko chyba widac kto korzysta z rynku zeby zgarniac na nim miliardy i tacy gracze powinni dostac blokade , plus lewe konta z top5000 czy nizej z miliardami surowcow . I od tego sa operatorzy powinni sie tym zajac. A nie gracze ktorzy raz na jakis czas sobie pohandlowali zarobili jakies grosze czy oszukal ich rynek. Zgadzam sie ze nie bylo zadnych sensownych informacji ze strony teamu i dalej nie m…

• Rynek - dyskusje

Cytat od cerm3r: „ Uczciwi gracze z rynku nie korzystaja , krzywda im sie nie stanie .A spekulanci dawno blokade powinni otrzymac , bo co robia! wykorzystuja bug . No to macie banowac za bugusing. a nie glupoty o backupach wypisywac . ” Na jakiej podstawie stwierdzasz że tylko nieuczciwi korzystali z rynku ? czy nie prawdą jest to że wprowadzając go nie dostaliśmy żadnych zasad ? czy skoro nie dostaliśmy żadnych zasad mimo tak dużej zmiany w grze nie prawdą jest to że ktoś kto nie korzysta z boa…

• Rynek - dyskusje

zwykłe oferty również generują problem jeżeli są już wystawione autozapytania

• Rynek - dyskusje

Cytat od dexPL: „Cytat od justvroum: „@dexPL a kim ty jestes i co ty w ogole robisz, pajacu? jestes jak choragiewka, jak wieje tak sie zachowujesz byleby lać hejt na team i na opponentów na wezn gdzie sami farmicie LEWĄ SURĘ przez IDLAKÓW ” Ani 1 grosz lewej surki nie został przeze mnie wygenerowany. I tyle powiem. Jak czytasz tylko czubka - to czytaj dalej - on ma wiele fajnych teorii - tylko niewiele z nich ma pokrycie w faktach. Z mojej strony - jedyne co robiłem - to kupowałem flotę przez ry…

• Rynek - dyskusje

Cytat od asasello: „Cytat od Winter: „czym mam odesłać 1kkkk surki ? ” Lataj bez przerwy tam i nazad. I podaj kiedy masz powroty Dlaczego tak nie robię? Bo uważam to za oszustwo. Gram uczciwie od samego początku istnienia OGame . Tak,wiem- jestem debilką. Ale co poradzić kiedy się ma kręgosłup moralny? ” no i zezłomowałaś mnie , kto mi odda ?

• Rynek - dyskusje

czym mam odesłać 1kkkk surki ?