Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Była śmierć , Jest zmartwychwstanie Jak to ktoś powiedział kolej na Deanerys Podziękowania za pomoc w odbudowie dla osób które we mnie nie zwątpiły Pozdrawiam sojusz i zapewniam że Zima nadejdzie Dnia 29-04-2018 02:38:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 3.333 Pancernik 7.700 _________________________________________ Obrońca Wagina ________________________________________________ Krążownik 3.…
-
nie wiem co powiedzieć jak to wszystko czytam . Tyrion ? świetny chłopak miał nam ogarnąć serwer w diablo 2 co byśmy mogli se popykać , bardzo aktywny . Aż znikł ze 4 dni temu , do tej pory wysłał tylko tą wiadomość którą wkleił Queen . Co do odbudowywania tyriona to ztego co wiem to on na tym złomie wyszedł na niewielki minus a wraz z surowcami które dostał od sojuszu raczej wyszedł na + . Dla mnie to że został zezłomowany to duży cios . Czy mam pretensje do Terrora że to zrobił ? Nie , jeżeli …
-
Cytat od Jolaos: „Witam szanownych graczy tego serwera Panowie dawno mnie nie było na ogame i zastanawia mnie jaki jest cennik powiedzmy za te 1700%, ile można $ policzyć, starczy chociaż na dobry obiad ? Natknąłem się dzisiaj na taką porzuconą planetę (Proszę nie mylić z pushem ) ” odpowiem ci Zaliczona odchaczona nie było z nią problemów . Graty Bllizna , riddick oddał po tym jak sam zurzył ? a no tak jeszcze zostaje kwestia oddania ... trzeba urosnąć .
-
TajemniczyMagZielarz [ZLMRZ] & Terror [RLR] & Queen Baelish [Winter] & John Snow [Winter] vs. edol [WOLF] & Widmo [BOSS] & Bllizna_Oddam [BOSS] & Wandal [BOSS] & Brzydki [SBW] 27 020% TOP 1 ACS
Winter - - Starcia Zibal
PostGratuluje obrońcom , osobiście wiedziałem że to pułapka dla tego poleciałem też mięsem i puściłem ponad programowe recki. Nie liczyłem tylko że będzie czekało na nas aż tyle , cała akcja ogarniana przy grilu , ja w sumie tylko dołączyłem flotę , przepraszam jeszcze raz Queena bo to ja na sojuszowym discordzie napisałem by leciał , na szczęście kolejny sojusznik nie zdążył bo by było jeszcze grubiej . a nam agresorom ? odbudowy życzę, ciekawy opis akcji nie wiele jednak chyba pasuje do mnie . Poz…
-
Skan,loot, bum Miałem nie wstawiać ale jest to moje przedostatnie starcie , ostatnie już nie długo na boardzie Chciałbym podziękować @klamot , BlackCat, Meowi, Oskowi, Narriemu , Queenowi , Manianie a także wszystkim Lumpom Podziękowania śle też dla sojuszu Winter - zaczynałem sam a stworzyłem świetny skład co bardzo mnie cieszy , dziękuję że tak ochoczo chcecie mnie odbudowywać . Oprócz tego podziękowania dla Terrora , mimo porywczego charakteru to bardzo honorowy gracz. John Snow zmarł Dnia 15…
-
Jeżeli chodzi o starcie to gratki % robi wrażenie patrząc na reszte starć , Black prosze nie siadać na laurach przy tych prędkościach conajmniej 3 dzienne Stki powinny być i to nie mniej krwiste niż te. co do obrońcy zastanawiam się czy to ta sama osoba , na Yildun nie można powiedzieć że nie szalał , w sumie jest moim jedynym oprawcą . Zibal ? pasmo porażek , Akwarium jak widać, czasami zastanawiam się czy ten oszust i złodziej HeyHo nie podszywa się pod niego . SzO życzę co by było co złomować
-
Tyrion Lannister [Winter] & #34John Snow [Winter] vs. Leviathan [T_S] ~ 3282.37%
Winter - - Starcia Zibal
PostKliku Kliku Pzciku Lot przez gale z dwóch moonów po spalnie za duże Robota planowana od 3 dni Tyrion Kupi Dex Lanisterowie spłacają swoje długi Dnia 04-04-2018 06:35:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyrion Lannister [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 4.687 Duży transporter 1 Ciężki myśliwiec 5 Pancernik 375 Lekki myśliwiec 13.310 Okręt wojenny 1.347 Krążownik 3.428 _________________________________________ Agresor John Snow [Winter] _____…
-
Queen Baelish [Winter] & #33 John Snow [Winter] & Terror [RLR] vs. President Transit [W - Z] ~ 2637.72%
Winter - - Starcia Zibal
Postdzięki panowie za lot , ja byłem tam tylko w roli negocjatora . Cieszy mnie że zdrowa rozgrywka wychodzi na przód przed intrygi itd. obroncy szo i większego bunkra żeby było większe wyzwanie
-
jakiś fart logowania odrazu po starciu , obrońca pozdrawia wszystkich Dnia 01-04-2018 21:05:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Krążownik 8.149 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Japson [ZlySen] ________________________________________________ Mały transporter 7.045 Duży transporter 1.406 Lekki myśliwiec 771 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 12 Recykler 1.536 Sonda szpiegowska 20.210…
-
Nie czytałem prywatnych wiadomości , bo są prywatne. jeżeli poszło z konta wyzej to względem regulaminem to legalne nie prawda ? czy właściwe to już inna sprawa. Moonówki , gsówki , dexówki ma je tak wiele osób i chcecie powiedzieć że to jest ok ale pusz z konta wyżej nie ? sprzedawanie konto , kupowanie kont mamy to na codzień póki nie kupuje się konta by je zezłomować a pograć jest to jak najbardziej ok , Cesarz powinieneś o tym wiedzieć . Serio panowie skupmy się na tym by ta gra była przyjem…
-
powiem tak terror moze jest porywczy ale gra uczciwie poświęca mase czasu by być gdzie jest , uważam że powiniśmy się wszyscy zastanowić czy gramy tak jak powiniśmy , i czy jest dla nas to tylko gra . Temat zbędny. przemyślcie wszyscy czego oczekujecie i czy nie mozna załatwiać brudów normalnie , nie zachowujcie się jak dzieci . Mamy osobę która na potęge skupuję konta puszuje się i nawet nie próbuje się z tym kryć a wy się czepiacie na wzajem siebie .
-
Kto nie kombinuje STejków nie robi Pozdro buddy i sojusz Dnia 31-03-2018 02:33:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Pancernik 1.500 Sonda szpiegowska 3.015 _________________________________________ Obrońca Zbychu [Sh-ka] ________________________________________________ Krążownik 350 Okręt wojenny 314 Statek kolonizacyjny 1 Pancernik 290 Wyrzutnia rakiet 25 _________________________________________ Po bitwie... Agre…
-
Terror [RLR] & #30John Snow [Winter] vs. Admiral Taurus [Maniaki] ~ 2679.38%
Winter - - Starcia Zibal
PostMusi mnie nauczyć więc jak się loguje nie robiąc * na matce po 3.00 skoro widział atak , pozdrawiam . obrońca pilnował ale jak widać sen był silniejszy
-
Terror [RLR] & #30John Snow [Winter] vs. Admiral Taurus [Maniaki] ~ 2679.38%
Winter - - Starcia Zibal
PostWitam Akcja przeciekawa Flota tego gracza często stała a był on utrapieniem dla atakujących , jego schemat to logowanie na 10 sekund sprawdzenie czasu ataku i wylogowanie . To osobiscie był mój 4 lot na tego gracza , a 2 w przeciągu 3 godzin . W czasie akcji Mladek zdjął mu drugiego moona , obrońca zalogował się mniej więcej minutę po starciu trochę wywiosłował także na odbudowe ma , mimo Urlopu życzę SzO . Pozdrawiam Sojusz, Buddy i każdego kto by chciał Terror Kupi Deuter i nuta od niego : you…