Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 430.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Starrk: „SUMMER +- 2.100% vs +- 7.900% WINTER ” podziękowania dla Winterów z libry Agresor wstawi pewnie ciekawsze rw zamieszczone już w st ale póki sie nie skasowało to i ja zamieszczam Dnia 21-06-2018 10:20:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Summer] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Krążownik 157 _________________________________________ Obrońca John Snow [Winter] ________________________________________________ Duży transpo…

• Cytat od Rafik1986: „Cytat od Kuciapa: „Te parametry są wszechobecne. Lepiej by było eko x20 i floty x5 anty powinni dawać 25k wtedy nie jeden by się skusił na takie uni ” jakos uni z duza predkoscia umieraja szybciutko ” Np Quantum i spica ? szkoda że x7 zostało w Pl zapomniane jeżeli chodzi o nowe uniwersa

• Cytat od ZAKI5: „ ladownosc sony nie powinna byc bo jak atakujesz sondami nie ma wtedy bsha nie zalicza sie do wiecej niz 6 atakow na planete/ moona. ” reguła bash obowiązuje przy atakach sondami X7 eko i x3 flota pz 70%

• Szczere gratulacje zabrakło mi chyba z 2 minuty , złomu trochę podeberalem wiec odbudowany juz jestem . % do wojny udało się trochę na dofaramię odrobić wiec i ego mocno nie ucierpialo pozdrawian

• Witam Od Johna : youtube.com/watch?v=U8y7iFPDxrQ Od Jid: „Miecz wbity w trzewia. Najlepsze lekarstwo na zatwardzenie” Jid [Winter] & John_oddam [Winter] vs. Deko_idzie_po_loda [Summer] ~ 6958.62% Dnia 18-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jid [Winter] ________________________________________________ Niszczyciel 1.347 Bombowiec 181 Pancernik 5.228 Okręt wojenny 2.708 Krążownik 8.326 Lekki myśliwiec 51.413 _________________________________________ Agresor John_oddam […

• gratulacje , niezłe stado Gsów spadło . I zysk fajny wyszedł . obrońcy SzO

• Cytat od Ezio: „no tak riddickber, trzeba było ściągnąć pushówkę bo się już ładowność widzę kończyła, aż nie chce mi się liczyć ale na oko to na styk tych statków i surowców. dobrze sobie kombinujesz, tylko nie wiem jak coś możesz zdejmować skoro od ciebie wgl skanów nie mam i ty siedzisz tylko nic nie robisz i patrzysz się tylko jak ci pushówki puchną. dno dno i 5 m muł ” Przykry jesteś , twoich sojuszników to złomował pewnie bo też puszówki jego były ?:D Szkoda że wszyscy są tacy kozacy w inte…

• Cieszy mnie to że moje konto się nie marnuje , obyś częściej się tak rozbijał no i skończ z tym eko graj w pełną wersje ogame Obrońcy SzO

• Cytat od Mocny.Zawodnik: „Najlepsze jest to jak gracze Winter wieszali psy na terrorze.. że pusher oszust itp.. że nie grają z takimi ludźmi... A sami trzymają pusherów i robią tak samo... [ciach] ” jako jakiś tam szarak z winter nie przypominam sobie byśmy kiedyś pisali że terror to pusher i oszust , komu jak komu ale jemu skilla , czasu i cierpliwości odmówić nie można. Wiele słów mogło paść ale nie tych których użyłeś . Zauważyłem ostatnio że co starcie to większe narzekanie. Grajcie swoje a …

• Górnicy Zibal

Winter - - DiD Zibal

Sojusznik się wykazał to trzeba się wpisać * Speed EKO * 7 * * * * * Nick * John_orze_jak_moze * Data * 2018-03-06 * * * Astro * 21 * Plazma * 14 * * * * * * * * * Planeta * Metal * Kryształ * Deuter * Temp. max * * Planeta1 * 36 * 30 * 31 * -95 * * Planeta2 * 36 * 30 * 30 * -4 * * Planeta3 * 36 * 30 * 30 * 57 * * Planeta4 * 36 * 30 * 31 * 59 * * Planeta5 * 36 * 30 * 30 * 55 * * Planeta6 * 36 * 30 * 30 * 22 * * Planeta7 * 36 * 30 * 30 * 17 * * Planeta8 * 36 * 30 * 31 * -104 * * Planeta9 * 36 * 3…

• Jak codziennie będziesz coś trafiał to będzie i top 1 Tobie graty obrońcy SzO

• no no no Gratuluje % i zysk masakra Tym o to sposobem zapewniłeś se sporą przewagę nade mną Obrońca trzyma tempo to moment i odrobi strata przy takim eko nie jest ogromna

• gratuluje % jaki zysk nieziemski Buduj Buduj za dwa tygodnie 100k panca ?

• Cytat od wakat: „Uprzejmie informuje, iż w tytm przypadku nie ma takiej dysproporcji która by fizycznie uniemożliwiała zrobienie rw. Jednocześnie, jak sam autor wątku już o tym wspomniał, jeśli jedyny członek sojuszu uda się na urlop to będzie oznaczało brak technicznej możliwości zrobienia rw, a tym samym przegraną tegoż sojuszu. ” @wakat czyli ten zapisy w FAQ wojen to można traktować wybiórczo tak ? a 1vs16 to nie dysproporcja prawda ? Cytat od Sayco: „Pytanie: Jestem członkiem czołowego soju…

• Błazenada Queen nic więcej dla mnie jesteś skończony każde twoje słowo pokazuje że właśnie liczą się dla ciebie cyferki , czekam aż polecisz na mnie , Klamota czy Black . Czy boli mnie twoje zachowanie ? Oczywiście Gorzkie żale będą płynąć jeszcze długo ale uwierz mi że nie dla tego że ktoś się boi czy że spadną komuś satelity. Czekam na lot na mnie czy na to jaj nie masz i będziesz latał tylko bo osobach z którymi spędziłeś kupe czasu na discordzie a główny winny będzie bezkarny , pokarz co pot…

• Queen jak to było kiedy zaczynałeś kariere na tym uniwersum ? Queen jak to było kiedy zawinąłeś złom bliznie i bossy cie wyrzuciły? Queen jak to było kiedy dostaliśmy złoma i gdyby nie to że GO nie wyraził zgody oddał bym ci całe surowce które zebrałem ? Queen jak to było kiedy wspominałeś o jakimś tam szacunku i tak dalej ? Dalej robimy podjazdy osobiste ? Ja z twojego oskarżenia bardzo szybko mogę się wybronić - nie byłem na banie , nigdy żadne słabsze konto nie wysłało mi surowców , czy zrobi…

• Poszukuje

Winter - - DiD Zibal

Jak by to powiedzieć jedne słowa cisną się na usta Cytuje : Ej, zoba, zoba, zoba We na niego popa Był normalny chłopak Tera jaki kozak

• Queen no co ty czytamy , ale od gratulacji dla ciebie popsuły by nam się klawiatury tyle tego wstawiasz

• Skład taki a nie inny bo inna flota kusiła . Obrońcy SzO . Pozdrowienia sojusz i buddy Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 500 Krążownik 5.499 Okręt wojenny 500 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Seba783 ________________________________________________ Mały transporter 620 Duży transporter 435 Lekki myśliwiec 6.600 Ciężki myśliwiec 78 Krążow…

• Wycinasz wszystko wkoło dziwne że ja nic nie mogę wyskanować One Men Army