Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
DawajHaracz [R-R] & jawamdam [R-R] & Hefi [R-R] & NalewkaBabuni [R-R] vs. Bandit Lagoon 9.3%
Winter - - Starcia Europa
PostCiekawie panowie zaczynacie % jest Zysk jest czego chcieć więcej Obrońcy SzO
-
Puk puk nowa EUROPO
Winter - - DiD Europa
PostCytat od ajajajniemamjaj: „Top1 3k punktów. Grubo ” Nie żałuj , stać go to ma . Jest latane już trochę ?
-
Puk puk nowa EUROPO
Winter - - DiD Europa
PostCytat od Asmo: „Cytat od LubiePance: „A zaloguj sie z innego sprzętu niż te które do tej pory używałeś. Może jakies plik gdzies w zapisach zwieche złapał .. Jak to nie pomoże to suport ” no to teraz mnie rozbawiłeś, szanuje takie rady, szkoda że ktoś nie powiedział by grę odpalić z innej przeglądarki, kompa, tabletu lub phona, lub wyloguj i zaloguj ponownie, a co do pomocy supportu no tak OLA wbijesz za 48h ” z tego co wiem szukają do pracy możesz się wykazać, chciałbyś poświęcić tej grze życie …
-
Puk puk nowa EUROPO
Winter - - DiD Europa
PostBardzo fajnie zapowiada się ilość graczy oby tak dalej !
-
Puk puk nowa EUROPO
Winter - - DiD Europa
Post,,Nadchodzi noc i zaczyna się moja warta. Zakończy ją tylko śmierć. Nie wezmę sobie żony, nie będę miał ziemi, ojca ani dzieci. Nie założę korony i zapomnę o zaszczytach. Będę żył i umrę na posterunku. Jestem mieczem w ciemności. Jestem strażnikiem na murach. Jestem ogniem, który odpędza zimno, światłem, które przynosi świt, rogiem, który budzi śpiących, tarczą, która osłania krainę człowieka. Moje życie i mój honor należą teraz do Nocnej Straży na tę noc i na wszystkie pozostałe. ''
-
TOP 1 ACS: edol [WOLF] & Terror [RLR] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 481640.66% i dobitka recek: Terror [RLR] & edol [WOLF] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 8561.61%
Winter - - Starcia Zibal
PostCytat od fafik666: „Cytat od Winter: „wy jesteście niereformowalni ja nie dostałem żadnego banika. Nie gram i ni3 będę grał na zibalu ” zdarzyles sprzedac konto nim bana dostales? ” Nie mam Cię w dowodzie nie musze się tłumaczyć. Tak samo jak dostałem tak samo je oddalem
-
TOP 1 ACS: edol [WOLF] & Terror [RLR] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 481640.66% i dobitka recek: Terror [RLR] & edol [WOLF] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 8561.61%
Winter - - Starcia Zibal
Postwy jesteście niereformowalni ja nie dostałem żadnego banika. Nie gram i ni3 będę grał na zibalu
-
Winter - - Starcia Zibal
Postdzięki za przytoczenie mojej wiadomości Ale co ma wspólnego z tym że konto na którym grałem jest na banie? Starcia gratuluję Edolowi bo gdyby nie on to terror mógł by polecieć tylko wtedy jak by to kupił. Hipokryzja przez Ciebie przemawia terrorku nic więcej. Gdzie twój stały ban ? Dla czego został zdjęty ? Wykupiłes pakiecie anty??
-
WinterIsComing [Winter] 103 465,79% vs 29 249,98% BOSS [BOSS] Zakończona
Winter - - Wojny Zibal
Postgdybym grał to pewnie bym był. Może sam coś zdejmij ?
-
Winter - - Wojny Zibal
PostCytat od Mordi: „Nie grasz więc nie masz głosu Edit: po prostu dostaję białej gorączki jak jakieś zimowe trolle wywołują wojnę A potem wszyscy na urlopach. Po co to w ogóle było. Tragedia. ” To po co mnie wywolujesz, wojna trwa zlomujcie . Od początku macie problem bo przegrywacie
-
Winter - - Wojny Zibal
Postkim Ty jesteś by cokolwiek mówić? Chciałbym zauważyć że moje konto nie jest w Winter Więc co ma do rzeczy twoje pisanie ? Nie dowodze w Winter od dwóch miesięcy w roli ścisłości
-
Winter - - Wojny Zibal
Postwłaśnie dla tego to pisze wtedy tylko mi to przeszkadzało
-
Winter - - Wojny Zibal
Postczas wojny jest podany , z jedną osoba jak trzeba to też można walczyć
-
Winter - - Wojny Zibal
PostCytat od Mordi: „Co to za wojna... sojusz ekowców, puszerów (już na banie, na szczęście), Dziadek Mróz wchodzi raz w tygodniu na chwilkę... przecież to śmieszne... ” Haha urlop mam od tygodnia nie dłużej A tu już takie teksty. Najlepsze jest to ze i tak daje radę was trafić. Ale możecie się czuć nie pocieszenie że względu na to jak bardzo zibal jest fałszywy i zaklamany już mnie nie zezlomujecie. Pozdrawiam
-
Winter - - Wojny Zibal
PostDnia 20-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Pancernik 11.895 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Havoc [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 16.276 Lekki myśliwiec 10.787 Ciężki myśliwiec 99 Krążownik 5.949 Okręt wojenny 655 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1.023 Sonda szpiegowska 9.913 Gwiazda Śmierci 1 ____________________________…