Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nO nAmE [MIDAS] & KARA7 [MIDAS] vs. Lord Pagon [BezNazwy] ~ 94.81% TOP1 ACS
Winter - - Starcia Europa
PostNooo i to jest starcie na wasze możliwości ! szybkiego przetopu
-
freelove [Winter] & Nice [Winter] & PanS [Winter] & Marshal Voids [Winter] & Arth [Winter] vs. TheLilith [Imperium] ~ 68.91%
PostGraty ! % przedni ale te oznaczanie topów na tym etapie ?:D Karzę wam śpiewać Obrońcy SzO
-
halszka [Emeryci] & EVo [Emeryci] & Kramer [Emeryci] vs. Ixus [WIsC] ~ 19.74%
Postgratuje agresorom @halszka z tobą miałem nawet przyjemność chwile pograć na orgu prawda ? Obrońcy SzO bo zielony a wojna trwa
-
Cytat od wakat: „Uprzejmie informuję, iż warunek wojny z punktu 5 Cytat: „Liczone będą tylko starcia gdzie u obrońcy był chociaż jeden inny statek niż satelita ” nie jest warunkiem standardowym, jednakże zostało zaakceptowany przez stronę, której wojnę wypowiedziano Cytat od R1 RN22: „Po przeprowadzonej naradzie, przystepujemy do Wojny na zaproponowanych warunkach, smieszy mnie tylko to ze sojusz o 20 oczek w statystykach lepszy wypowiada to z takim progiem procentowym gdzie sa gracze w top 1 fl…
-
Cytat od R1 RN22: „Po przeprowadzonej naradzie, przystepujemy do Wojny na zaproponowanych warunkach, smieszy mnie tylko to ze sojusz o 20 oczek w statystykach lepszy wypowiada to z takim progiem procentowym gdzie sa gracze w top 1 flot. Ruszajmy. ” Nadal masz problem z budową zdań . To ty się odgrażałeś wojną - chciałeś to masz .
-
chciałbyś żeby każde starcie w wojnie zarazem było ''starciem tytanów'' , wojna będzie trwała do momentu aż osiągniemy 100k % albo któryś z nas rozwiążę sojusz , co do satelit to jest wyszczególnione że latanie na saty się nie liczy . Przypominam ze to ty chciałeś wojny i się odgrażałeś więc czekamy . B
-
youtube.com/watch?v=Z1WTACg8MiA 1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [Winter] WinterIsComing vs [WIsC] Is coming 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: - system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 100k % lub rozpad jednego z sojuszy 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: - 1% Liczone będą tylko starci…
-
KARA7 [MIDAS] vs. Technocrat Themis [Winter] ~ 10.38% top 1 solo OBRONA
PostDolary kontra Euro , jak widac Euro stoi wyżej Agresor odbudował tak szybko że myślałem że to sojusznik spakowany więc SzO nie ma co życzyć