Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#5 Wczoraj tylko sondą ale dzisiaj już pełnoprawnie Obrońca zalogował +/- po 25 minutach i u bez słowa Więc pewnie Szo Nie będzie Pozdrawiam Winter i wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Winter Is Coming [ciach] Dnia 10-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Krążownik 193 Okręt wojenny 399 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca DeSiQ [LHiK] ______________________________…
-
#4 Locik zlamiony , zostałem noobem naczelnym i straciłem siuska :/ Wszystko dla tego że zostały 3 recki na pzcie Pozdrawiamy sojusz i wszystkich tych którzy chcą być pozdrowieni WINTER IS COMING [url]https://www.youtube.com/watch?v=nBWN1CjRsms[/url] Dnia 10-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Black Opium [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 610 Lekki myśliwiec 868 Okręt wojenny 532 Pancernik 20 __________________________________…
-
ZdzichuWiertara [Winter] & Black Opium [Winter] & PanS [Winter] & John Snow [Winter] vs. DeSiQ [LHiK] ~ 283.85%
Winter - - Starcia Europa
Postsonda uratowała to starcie Obrońcy SzO , wczoraj miał farta
-
NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%
PostCytat od F3aRlesS: „Cytat od freelove: „Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi moony. ” Błąd polegał na tym że nie zeskanowałeś porzuconej planety i moona po rozpoczęciu przenosin w celu zmylenia agresorów. Pojawiły się tam minuty, a znając Twoje napędy i wiedząc że flota leci na 100% wyliczenie nie było trudne. Gratulacj…
-
NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%
PostGratuluje akcji Free degraduje cie na człowieka , czekam kiedy odzyskasz siusiaka p.s Nalewka ''ponad miesiąć'' jeszcze nie minął , a 2 tygodnie starty to nie strata
-
John Snow [Winter] & freelove [Winter] vs. Syn Janusza [SPQ] ~ 161.76%
Posttaca taca taca co by było bez tej tacy ? obrońcy SzO
-
freelove [Winter] & John Snow [Winter] vs. Lord Pagon [BezNazwy] ~ 215.3%
Post#3 Wszystko na farcie , sury ogrom na moonie , brak jednej planety , ale konfa głosowa pomogła Obrońca podebrał 500 recków , więc na odbudowę ma Od Freelove Pozdrawiam sojusz WINTER, nieśmiertelną Yakooza oraz znajomych ze starych Universów wink.png youtube.com/watch?v=ZCu2gwLj9ok Dnia 08-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Krążownik 228 Pancernik 413 _________________________________________ Agresor …
-
freelove [Winter] & John Snow [Winter] vs. Lubie Placki [WETERAN] ~ 129.43%
Post#2 Starcie ,,Dostaliśmy na tacy'' Pozdrawiam Winter i resztę Freelove pozdrawia Patisona sojusz WINTER, nieśmiertelną Yakooza, znajomych ze starych Universów oraz wszystkich Reptalianów :E youtube.com/watch?v=wIeIlf__cuQ Dnia 07-11-2018 04:43:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 555 Pancernik 142 Krążownik 233 _________________________________________ Agresor John Snow [Winter] ______________________…
-
#1 Nie wstawiałbym ale zmieniłem nick i głupio nie latać Skan - czekanie - lot - bum przeszkodził stosunek 5:1 i to że Trashsim mnie oszukał pozdrawiam całe Winter i wszystkich innych którzy chcą być pozdrowieni Freelove kazał mi napisać że przerabiam drobnice Ale tak naprawdę tylko na tyle mnie stać youtube.com/watch?v=WNeLUngb-Xg Dnia 06-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 222 Lek…
-
Jednego agresora chyba nie znam , za drugim nie przepadam Akcja nie przeprowadzona tak idealnie jak to mówią agresorzy , torpeda kampił nie od dzisiaj i zawsze się gdzieś palił podejrzewam że i teraz tak było . sama ilośc surowców i stocznia na moonie to lampka ostrzegwacza , osobiście nie wleciał bym gdyby obrońca palił sie gdziekolwiek . Jezeli się nie palił - znaczy że nie sprawdziliście astro - jeżeli sprawdziliście zgadzało się i sie nie palił to po co było opóźniać ? Większość flot w tym r…