Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 430.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ekim [WSNR] & KotPali [WSNR] & Pan Szpryc [WSNR] & sandaczz [WSNR] vs. NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ~ 3298.22% WOJNA!!
Winter - - Starcia Europa
PostBana mi zdjeli idealnie w moment . Nalewka SzO tak jak mówiłeś nie padłeś na akcji tylko Bfsie Agresorom graty klasa sama w sobie
-
Wypadło poza pierwszą stronę to trzeba podbić . Gratuluje pięknego starcia , jak by co to też jestem na takie chętny ! Jak wcześniej miałem gdzieś ze jesteś top 1 za kase to teraz nie dość że za kase to jeszcze za pusz xD. Także klasyfikacja jak dla mnie i dla wielu innych zaczyna się od Kota Pali . Obrońcy SzO co by Larwuś mógł jeszcze raz , później jeszcze raz i jeszcze raz .
-
#9 Witam ostatnio straciłem siuska u tego pana bo zostały 3 recki mety na pzcie To wszystko dla tego że pan tyle kryształu zużywa na pancki ! Dzisiaj postanowiłem nie popełnić tego błędu i wyzbierałem wszystko pozdrawiam sojusz , tych którzy chcą być pozdrowieni i człowieka bo chciał . [ciach] Dnia 20-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.405 Okręt wojenny 1.185 Pancernik 478 Sonda s…
-
Cytat od wakat: „O ile obydwie strony wyrażają zgodę próg może być podniesiony na 50%. Widzę zgodę założyciela tematu, teraz proszę o informację czy info o chęci zmiany progu w wojnie z tego posta jest oficjalnym stanowiskiem sojuszu [WINTER] WinterIsComing ? ” oficjalna strona WinterIsComing jest taka że to MNS wypowiadali wojnę mogli wyznaczyć próg nawet 100% wyznaczyli taki żeby latać po satkach to róbmy to dalej . Jedyne co mogę zaoferować to kapitulacja sojuszu MNS . Pozdrawiam
-
#8 Dwie ''Wrogie'' floty z zibala łączą siły Tak wygląda prawdziwa Gra o Tron Dzięki Edol Pozdrawiam Sojusz i buddy Kupie Deuter Od Edola dzięki za lot pozdro sojusz/buddy youtube.com/watch?v=5NBM9dTmw3A Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.215 _________________________________________ Agresor edol [ZWK] ________________________________________________ Okręt wojenny 631 Pancern…
-
John Snow [Winter] & Jid [Winter] & Meowi [Winter] vs. Psychodelik [Emeryci] ~ 349.03%
PostCytat od Nowyyy: „gz sasiad chociaz dziwie sie ze tak pozno bo codziennie stal conajmniej godzine ” TP trzeba było zrobić
-
John Snow [Winter] & Jid [Winter] & Meowi [Winter] vs. Psychodelik [Emeryci] ~ 349.03%
Post#7 Pozdrawiam Sojusz i wszystkich tych którzy chcą być pozdrowieni Nareszcie nasi tajniacy mogli wystąpić razem Obrońcy SzO youtube.com/watch?v=Z1WTACg8MiA Dnia 17-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.695 Okręt wojenny 1.216 Pancernik 45 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Jid [Winter] ________________________________________________ Sonda szpiegowsk…
-
Pokemon [Winter] & pEREzini [LSD] & Sovereign Centauri [LSD] vs. KONIEC [WIAARA] ~ 480.69%
PostCytat od Nowyyy: „Roznica między nami jest taka że jak prezes stal całą noc to ja robiłem mu do 6 rano akty żeby go nikt nie trafił a jak ja stałem to on szukał ludzi do ACSa a dopiero co zapraszał mnie do sojuszu ” @Pokemon o takim honorze mówiłeś ? zostałem wywołany to się wpisze . Agresorom graty Obrońcy SzO strata nie duża
-
Queen , to jest ten moment.
Winter - - DiD Cosmos
PostNo Queen , dzięki za grę na yildun i zibal Mimo że w pewnym momencie polecieliśmy po bandzie cieszę się że załatwiliśmy sprawę póki jeszcze nie podjąłeś tej decyzji. Ale bez ogame będzie ci lepiej chociaż przez pierwsze dwa tygodnie będziesz w nocy sie budził z myślą - przecież ja nie puściłem fsa Pozdrawiam i zapisz se hasło do konta na board co by nie było za pare lat jak wrócisz że nie pamiętasz
-
#6 BARDZO DZIWNA AKCJA OBROŃCA pilnowany falangą , zawsze odbierał fsa Dzisiaj miała być zabawa , nie potrzebnie wydane 1kk dexu A obrońca mimo że odebrał to nie zawrócił . Okazało się że kompletny nie ogar , myślał że zbierze pz ''PRZECIEŻ NIE DA SIĘ WYSŁAĆ RECKÓW JAK NIE MA PZ'' zostałem podany do admina a zboczki i tak mnie wykoszą Może i tak ale zabawa trwa i robi się coraz zimniej Pozdrawiam Wszystkich youtube.com/watch?v=4Y0OjXN095Q Dnia 11-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w…