Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 430.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• no no mój układ szkoda że dla mnie zielone Szybkiego przetopu

• no no no chory ojebie Graty top na latajki Obrońcy Szo

• #3 Pozdrawiam Sojusz i znajomych [ciach] Dnia 20-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 36 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca Emperor Antimatter ________________________________________________ Duży transporter 12 Satelita słoneczny 21 Wyrzutnia rakiet 11 Lekkie działo laserowe 18 Ciężkie działo lasero…

• Graty sojuszniku Valar Morghulis obrońcy SzO

• #2 Pozdrawiam Sojusz i znajomych obrońcy SzO Dnia 19-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 27 Krążownik 23 _________________________________________ Obrońca Deliszyn [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6 Recykler 3 Sonda szpiegowska 5 Wyrzutnia rakiet 18 Lekkie działo laserowe 23 _…

• Graty % fajny flota spora obrońcy Szo

• #1 Pierwszy raz nie mogę narzekać ze to tak wolno lata Pozdrowienia dla sojuszu , i wszystkich znajomych Dnia 18-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 17 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 14 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jogi [uos] ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 27 Sonda szpiegow…

• wstyd mi nie za rw a za zachowanie Konsekwencje wyciągnięte Przetopu

• No i pierwszy trafiony Graty obrońca chyba zapomniał zmienić fsa na 0 albo sojusznik postanowił że jednak zyski ważniejsze

• Cytat od Legion: „Jeśli już ktoś coś dokonał to od razu skupował konta..... żal.pl. Terror przecenił swoją siłę, i codziennie gdzie indziej zostawiała flotę, w normalnej sytuacji byłby w 100% bezpieczna. Jednak zorganizowaliśmy tak akcję aby wypaliła w 100% jeśli będzie nieaktywny nad ranem, niezależnie gdzie by stał, a jednocześnie tak aby nie zorientował się w razie niepowodzenia,że szyjemy mu garniturek. ” Nie umniejszam wam skilla , stwierdzam tylko fakty które raczej wszyscy znają . Część a…

• Brawo , mimo ze od miesięcy jestem nie aktywny to widziałem jak opozycja dla terrora rośnie . strony medalu jak zwykle są dwie a nawet można by go postawić na kancie . Pierwszą stroną jest to że Terror przestał grać aktywnie i miał to głęboko gdzieś , pamiętam okres gdy kompletnie nie potrzebował robić fsa. Drugą stroną jest to że połowa z agresorów zbudowała swoje floty poprzez skupowanie kont a kantem jest to że wszystkim uczestnikom należą się gratulacje bo starcie wielkie i napewno długo zos…

• Złom z obrony na zibalu to słaby dodatek , bo normalnej obronie dla samej obrony nie opłaca się orać. Ale jak stoi trochę floty i fajny bunkier to zysk jakiś tam wychodził . Trzeba pamiętać że złom jest tylko z tej obrony która się nie odbuduje więc jak ktoś ma sztab to wychodzą naprawdę nikłe ilości

• Zmiana parametrów relokacji.

Winter - - Gra

Cytat od ^Rece ktore lecza^: „Cytat od Winter: „Proponuje stworzyć statek który kasuje wszystkie inne i kosztuje połowe tego co stare tak żeby wszyscy gracze z mocnymi flotami mogli je tylko zezłomować u handlarza bo przestaną cokolwiek znaczyć . No nie żałuj przecież nie będziesz zachowywał sie jak Polak . Bo fakt tego że ktoś wysłał 150 kolonizatorów , zrobił terra na 12 , nie miał wtedy wydobycia dexu prawie wcale , musiał wydać na to pieniądze , robić energetyczną lub musiał pilnowac potężny…

• Zmiana parametrów relokacji.

Winter - - Gra

Cytat od ^Rece ktore lecza^: „A ja się cieszę ^^. Bo taka opcja powinna być od początku relokacji. Co do odszkodowań...Haha jesteście doświadczonymi graczami dorosłymi facetami, a słyszę lament... smiech mnie ogarnia i zdziwienie. Jaka rekompensata? Za co? Kto wam kazał relokowac planety wtedy A nie teraz?. Czy nie zdobyliscie dzięki relokacjom przewagi nad pozostałymi graczami, którzy z tego nie skorzystali? I wreszcie czemu teraz relokacja ma być 2x droższa? Bo ? Ponieważ? Bo nie zrozumiem!! K…

• dzięki za pozdro , fajnie że coś latasz Obrońcy SzO

• bo nie chciałem ci więcje sury sprzedawać ?:D Graty , lucyfer juz chyba z 6 raz tutaj . A ty przetapiaj na recki bo kto ci teraz pozyczy

• Cytat od wakat: „Uprzejmie informuje, iż za sfałszowany rw uznaje się takie rw, w którym stan flot różni się od tych, które rzeczywiście występowały w danej bitwie, celowe zawyżenie ilości złomu, który postał w wyniku bitwy lub wklejenie rw ze starcia, które w ogóle nie miało miejsca. W tym przypadku wklejone zostało rw ze starcia, które miało rzeczywiście miejsce, jednakoż agresor nie ogarnął, iż obrońca nie był w sojuszu biorącym udział w wojnie, do czego się zresztą przyznał i sam skasował rw…

• Cytat od NarImmor: „Ps. Winter [John Snow] ma małe jajka ” i 5k recka złomu za który serdecznie dziękuje Obrońcy SzO p.s Nie wiem czy wiecie ale szanowny pan Nari gustuje tylko i wyłącznie w daniach Wege , czipsy z jarmużu , masełko kasztanowe , wegańskie burgery z kotletem z buraków . nie pisał bym tego ale wiem że te słowa powodują u niego dreszcze i mase podniecenia a bardzo o to prosił.

• Graty graty panowie następnym razem zapraszam do mnie zróbmy jak Larguś i rozbijajmy się wewnątrz sojuszu a nie poza SzO już było , wtopione znowu było . Nooo Graty !

• Graty starcia % jak na solo bardzo super I nie uważam ze to był ''fuksik'' SzO I P