Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Duch Szerszenia: „Po co mu życzysz SzO jak on jeszcze przed złomem postanowił rzucić tą grę? Ja siedzę z nim na chacie i wiem jakie ma podejście. ” haha ale obok siedzisz czy przed lusterkiem a życzę bo za niedługo zostanie na uni 50 osób
Cytat od Duch Szerszenia: „Myślę, że nie ma się czym jakoś bardzo cieszyć. Dziku (Pan Skrzetuski) po prostu olał sobie tą grę po ujawnieniu mega wała z duplikowaniem trylionów surowców. Ja mam podobnie. Chociaż niejako z przyzwyczajenia robię fsy i zwożę surowce. Mimo, że mam wolne, od 3 dni nie zrobiłem ani jednego skanu. Pozdrowienia dla tych, którym jeszcze chce się w to grać. Zniszczyli nam grę:(. ” no niesłychane, szok, bo wcześniej walów nie było... GF dało dupy, ale nikt nie karze bandzie…
oj tam oj tam niech nam rosną wieprze, niech zra i zra, aż do porzygania i znowu zra, aż sie posrają od nowa im tłuściejsze urosną tym więcej krwi do upuszczenia będzie
no ale jak się "klonuje" te surowce bo mi kryształ potrzebny... ??? jak to jest z banami ??? jak się kupi anty to tylko po łapach dają ??? zero permów ??? do tego kupa kont do oddania, ja bym sobie kupił ze 2-3, mój budżet to 2 liony, 1 litr mleka wypasionego i rolka sraj taśmy
no nie wiem czy nie takie palace to jest kolejne pole do walów u mnie przez pewien czas wrzucając do stoczni 1 mt albo lm-a wypluwało 2 nie pobierając surowców za 2-ego i dalej da się to robić - wystarczy miec surke na 2, nie wychodzić ze stoczni w czasie budowy - nie za każdym razem działa podwajanie muszę przetestować na GS-ie
Cytat od buleon: „Twoje założenie jest błędne, ludzie nie grają uczciwie. ” jeszcze mi powiedz ze Mikołaja nie ma i cale moje życie straci sens... Cytat od Fatal_Error: „każdy flociarz o tym wie, każdy kto gra o tym wie ” "Twoje założenie jest błędne", nie każdy kto gra wie, ja nie wiedzialem jeszcze jakieś triki, myki albo inne kombinacje (bo o czyszczeniu ciasteczek już wiem ) - mom swój kajecik i blajsztift i będę robił notatki
haha no jaja jak berety 15 ekspedycji - 2 z surowcami, 1 z flota w nocy puszczane do innych układów na 3/4 h i same pustaki albo piraci wyczyszczę ciasteczka może cos pomoże
ja nie wiem jakie oni maja algorytmy ale: czarna dziura dzien po dniu rano 3 opoznienia na 5 slotow teraz 3 razy metal 4kk na 5 slotow i srednio 3 z 5 puste
Cytat od justvroum: „@Smell my Farts nie twierdzę, że to źle że niektórzy nie kombinują, jednak gra opiera się na tym aby przechytrzyć drugiego, o czym napisałem ” przechytrzyć, kombinować - ile osób tyle interpretacji ale racji nie można Ci odmówić
Cytat od justvroum: „@Void Gra polega na kombinowaniu i robieniu wszystkiego zgodnie z zasadami gry, myślisz utopijnie. Górą jest ten, kto przechytrzył drugiego, niezależnie od tego czy wykorzystał kruczek w regulaminie czy też nie. ” a co w tym złego ze niektórzy graja wg zasad, płaca wg 3:2:1, nie jeżdżą do "Turcji" ??? ja gram bez dodatków (oprócz ołówka, kalkulatora i zegarka), bez anty (mam tylko to z ekspow) i będę grał póki mam frajdę wychodzę z założenia ze ludzie graja uczciwie no bo po…
to kiedy będzie update do tego update, bo nie wiem czy się urlopować czy dać spokój na kolejne 10 lat szczycić się czymś co nie działa poprawnie i brać za to kasę a kiedyś to była taka fajna gierka, jak można ja było tak s"fart"olić
3f9884806436537bdec305aa26fc60.gif ŁADUJĘ... to mam od 30 minut, nie widzę ruchu flot chyba ze wejdę we floty czyściłem ciasteczka, cukierki, nawet tyłek i nie pomogło, ostatnia nadzieja w zębach Antigama ni mam